Predsjednik PzP Kotor i članovi odbora pristupili Demokratama

4

Dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora Pokreta za promjene Kotor Milivoje Mišo Samardžić i članovi odbora pristupili su danas Demokratskoj Crnoj Gori.

Njima su, kako je saopšteno iz te partije, Vladimir Jokić i Špiro Vulović uručili članske karte.

Iz Demokratske Crne Gore su saopštili da je Samardžić sa ostalim članovima tom prilikom poručio da svojim doskorašnjim kolegama želi sreću u daljem radu, te da je u Demokratama prepoznao „politiku pomirenja i obnove moralnih vrijednosti u Crnoj Gori u koju su uložili cijelo svoje političko i ljudski djelovanje“.

„Posebno su istakli podršku predsjedničkom kandidatu Aleksi Bečiću ističući da je Bečić jedini kandidat koji donosi sigurnu pobjedu nad Đukanovićem u drugom krugu i pozvali sve da u nedjelju daju podršku Aleksi Bečiću“, piše u saopštenju.

Jokić i Vulović su, kako se navodi, izrazili zadovoljstvo današnjim događajem „koji još jednom potvrđuje da se kako u Kotoru, tako i u ostatku Crne Gore prepoznaju oni koji žele da rade samo i isključivo u javnom interesu i izrazili nadu da će se objedinjavanje gradjanskih i progresivnih snaga i pojedinaca nastaviti“.

4 Comments
 1. Andrija G komentariše

  Prokleti preljetači! Demokrate su politička partija karijerista i preljetača koji nemaju tradiciju niti ideologiju! PzP nema uporište nigđe, jer bez DFa niti cenzus nebi prešli!

 2. BATO komentariše

  A Medo ,Banjo Radulović i Branka Bošnjak u fazonu, ma briga nas i mačke smo pozapošljavali!

 3. Душан М.Беговић komentariše

  Nadovezao bih se na zadnju rečenicu gore navedenog teksta koja naglašava neku prepoznatljivost ljudi koji su spremni u svakom momentu i za svačiji račun da izdaju i samog sebe ako od toga imaju bilo kakav ćar…Čude me gospoda iz Demokrata da oni ne prepoznaju kod te ekipe da tu nema govora o bilo kakvim idealima i javnim interesima,tu se isključivo radi o nisko moralnom karakteru i ličnom interesu pojedinaca!!!

 4. Hhhhhhhhhh komentariše

  Slični se sličnima raduju.
  Kud će ništa, nego kod ništa?
  Kreature bez identiteta primile u svoje redove iste takve kreature.
  Časti im njihove 🤣

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.