Predsjednik NVO “Porijeklo” Nebojša Drašković podržao koaliciju “Za budućnost Herceg Novog i Boke”

1

Predsjednik NVO “Porijeklo” Nebojša Drašković podržao je danas koaliciju Za budućnost Herceg Novog i Boke.

On je istakao da je Ivanu Otoviću najbolja preporuka to što ga podržava njegova generacija, jer na mlađima svijet ostaje.

“Herceg Novi je jedina opština koja je održala kontinuitet i od prvog dana bila protiv bivšeg režima, i zato je platila veliki ceh. Ovoj opštini je sve oduzeto, trajekt kao izvor prihoda, hoteli su minirani, drugi su zatvoreni, Igalo i Herceg Novi se ne pitaju ništa u vezi banje, vojna bolnica u Meljinama je u istom položaju…To sve mora da se vrati, da se ovaj grad pita sa tim objektima. Vidim da imate dobar plan, da se borite za bolji Novi, a ja kažem – za najbolji”, rekao je Drašković.

On je istakao da su u koaliciji Za budućnost Herceg Novog i Boke stranke koje su se prve digle protiv bivšeg režima, a smjeti- to je cijena napretka.

“Nema zajedništva i kohabitacije sa mafijom, nego samo treba ići na borbu, političkim sredstvima. Što se tiče moje porodice, mi nikada nismo imali dilemu, vi ste za nas najhrabriji i najbolji, posebno kad vidim mlade na čelu sa Ivanom Otovićem”, kazao je Drašković.

Nosilac liste koalicije Za budućnost Herceg Novog i Boke, Ivan Otović, zahvalio se na podršci i istakao da naša kolaicija izuzetno cijeni ono što g. Drašković i njegova NVO rade na očuvanju kulturno – istorijskog nasleđa našeg naroda, kako na prostoru Herceg Novog i Boke, tako i na prostoru čitave Crne Gore.

1 Comment
  1. ajica komentariše

    tako je rdaskovicu . treba novljani da znaju da ih ne mooze predstavljati onaj koji priznaje nato , koji priznaje kosovo koji udara sankcije rusiji a prije toga trazi da njihovi turisti dodju iz iste te rusije koji trazi vakcine iz srbije a potom priznaje kosovo i upucuje cestitku kurtiju . dosta je katica , becica i albanca abazovica koji su povezani sa stranim centrima moci i za svaku odluku idu u ambasade a zaboravili na svoj narod koji ih je glasa . nikad vise novljani za izdajnike krivokapica , becica i abazovica. imate sve novljani samo to treba valorizovati uz privatno javno partnerstvo iz regiona . napravite nekoliko hotela nedajte institut simo milosevic zarku rakcevicu nedajte bolnicu meljine . to je vase trajekt je vas . ne nasijedajte nanekakve podvodne mostove i koplektore i kanalizacije uzmite novljani stvar u svoje ruke za zbhn i boke sa srecom otovicu i sve mlade snage uz tebe i da slavite u nedjelju vece isto onako ka 31 avgusta uz muziku i pjesmu.

    6
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.