Poslanik Evrope sad poziva Milatovića da krši Ustav: Sad kad se vrati iz SAD-a da pomogne da se sastavi Vlada iako to nije njegova ingerencija!

11

Poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Miodrag Laković, saopštio je da očekuje od partijskog kolege i šefa države Jakova Milatovića da se nakon povratka iz SAD-a dodatno angažuje u procesu sastavljanja vlade.

On je na TV A plus izjavio da očekuje od Milatovića da pomogne PES-u da sastavi vladu sa onima sa kojima je lider tog pokreta i mandatar Milojko Spajić otpočeo pregovore.

„Očekujem da se nakon posjete Americi predsjednik Milatović dodatno angažuje i dodatno mobiliše da sastavimo vladu na principima i s onim partnerima, kako je to mandatar započeo… Očekujem da Milatović učini dodatan napor da ohrabri sve one na koje bi eventualno mogao da utiče, da pruže podršu mandartaru“, rekao je Laković.

On je naveo i da nije tajna postoje razlike između Spajića i Milatovića u pogledu formiranja vlade.

Laković je dodao da je država dužna da slijedi spoljnu politiku Evropske unije i da isapunjava obaveze koje proizilaze iz članstva u NATO-u.

„U Evropi je rat, i u odnosu na taj problem morate imati jasnu spoljnu politiku. Meni je potpuno jasno da s pozicije Stejt departmenta nije prihatljiv neko ko tu spojnu politku dovodi u pitanje, naročito u ovako trustnim vremenima i području kakvo je Evropa“, rekao je Laković.

11 Comments
 1. Q komentariše

  O kakvom Ustavu vi pričate?Ako onu DPS škrabotinu zovete Ustavom onda se bar sjetite da se po tom „ustavu“samo Milo pita a ostali izvršavaju .

 2. Plotari komentariše

  Imali u pes jednog poslanika da nije bio u dps.

 3. Ozad Furundžić komentariše

  Zna li bilo ko u Crnoj Gori odakle su izmiljeli ovi poslanici PESa. Samo pogledaj koga sve tu ima, pogledaj im biografije, đje je to radilo, dje je učilo. Zna li ko ove pajace iz grada, s ulice? Jesu li oni nenormalni ,ili se samo nenormalno ponašaju?

 4. Buki komentariše

  Sastav pes poslanika sve dps obozavaoci,osim par njih

 5. mornar komentariše

  Evropa SAD = DPS 2.0
  Zalosno da se neke partije kao ES i Demokrate nisu ogradile od DPS preletaca !.
  Sad su u krizi pošto ti preletaci preuzimaju smer tih stranaka i vracaju tridesetogodišnji rad DPSa na nivo pre glasanja 30. 08. !.
  Dali je to slucajno ili od stranih sluzbi upravljano je narodu da odluci !.
  Ne verujem da ce narod dozvoliti da se još jedna generacija mladih školovanih pogubi !.
  Od te Evrope SAD se ocekivalo sve na bolje ali narod polako gubi strpljenje a godine prolaze !.
  Mamac koji Evropa SAD koristi za brzi ulazak u EU je potrošen !.
  Treba svima biti jasno, kad se cuju glasine iz vodecih zemalja te silne EU da pre 2030 nije ništa moguce !.
  Do tada ce i nestati Evropa SAD, koja samo izvršava planove zapadnih sila i okupatora !.
  Nego : Srbocrnogorci, svoju sudbinu u svoje ruke !!!.
  Iz Srbije, iz Švajcarske, iz Emirata, itd. je primer uspešnosti i bez EU !.

 6. Jelena komentariše

  Bolje da sam nogu slomila na dan izbora, nego sto sam izasla i vas glasala. Sramotna prevara. Ne mogu da vjerujem da ste nas ovako izigrali. Na sledecim izborima necete poslanika jednog imati. Nestacete brze od Pozitivne.
  No, miste vi krivi, mi smo naivni magarci.

  1. Amfiteatar komentariše

   Put ka rešenju problema vodi preko prethodne identifikacije uzroka koji su doveli do problema. Ti si Jelena identifikovala uzroke i shvatila da si pogriješila, a to je već pola rešenja. Svaka ti čast i nadamo se da će sve više onih koji su svoj glas dali PES-u shvatiti da su grubo prevareni i izdani, i poći tvojim putem i načinom rezonovanja.

 7. Sibirski komentariše

  Tvoj je problem Lakoviću što kao podguzna muva zapadnih agentura dobro razumiješ koji su interesi EU i SAD, ali apsolutno i nikako ne razumiješ koji su interesi tvog sopstvenog naroda! Odnosno Lakoviću, tvoj i naš problem je što ti i PES kojem pripadaš služite stranim interesima, a ne interesima naroda koji vas je glasao i kojeg ste kao što vidimo izdali i prevarili.

  ZA BUDUĆNOST CRNE GORE! ❤️💙🤍

 8. Ivo komentariše

  Eto vi ga DPS, oni ne dovode u pitanje eskobarovu spoljnu politiku, a i ne morate kumiti milatovića, i svi zadovoljni 🙂

 9. Kkfvfht komentariše

  Posle dugog razmiljanja shvatio sam da bi nama Srbima bilo bolje prvi korak koji moramo uraditi je da blokiramo Vijesti na telefonu i TV i kompu. Vijesti mute samo srpski narod. Njima bi odgovaralo da nema Srba ni 2%. Tihi bojkot bez ijedne ruzne rijeci prema njima niti nekim NVO. To ce ih najvise boljeti pa neka propagandu sire nekom drugom.

 10. Profi1 komentariše

  LAKOVICU VELIKI INSPEKTORU KAZI KOJE SI KD OTKRIO ZA VREME TVOJE SLUZBE NAJGORI INSPEKTOR BIO STO JE SA SICILIJOM CIJI SI VLASNIK JESI LI OD PLATE U MUPU ZARADIO DRITKO TE MAKO PA PRETRCAO KO SPAJKETA DA OPET KLEPIS NESTO AJ NE SPRDAJ SE SA OVIM NARODOM MI IZ UP TE ZNAMO JA SAM RADIO SA TOBOM PA ZNAM TVOJE KVALITETE ALI GORI SU ONI KOJI SU GLASALI ZA TEBE I LAZOJKA AGENTURU STRANIH DRZAVA KVINTE

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.