Poslanici SDP-a u očiglednom bunilu: Prijetnje rušenja vlade sa dva poslanika pucanje iz prazne puške!

4

Koliko su komični u svojim izlaganjima poslanici SDP-a najbolje govori činjenica da su „pogubili kompas“ svoje bitnosti obmanjujući javnost na najbrutalniji mogući način. Svjedoci su svakodnevnih prijetnji od strane njihovih poslanika koje su sve sem legitimne.

Naime, ovih dana su poslanici SDP-a, na čelu sa poslanicom Draginjom Vuksanović Stanković odlučili da u javnosti iznose niz neistina i laži pozivajući se na navodno rušenje 43. vlade Dritana Abazovića ukoliko dođe do potpisivanja Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom.Suludo je i pomisliti da je partija sa 3,14% podrške građana na poslednjim parlamentarnim izborima ili sa 2,8% podrške na lokalnim izborima u Nikšiću, održanim prošle godine.

SDP u crnogorskom parlamentu ima svega dva poslanika i vrlo je vjerovatno da ukoliko bi inicijativa za „rušenje Vlade“ bila njihova inicijativa, iako su nezaslužno dio izvršne vlasti, ne bi imali dovoljnu podršku ni poslanika koji su protivnici trenutne Vlade Crne Gore. Dakle, ne možemo a da ne zaključimo da je svakodnevni „plač“ SDP-a oko potpisivanja Temeljnog ugovora samo uludo trošenje njihovog vremena i truda. Jer, nisu u mogućnosti da bilo kako ucjenjuju, jer su za opstanak izvršne vlasti potpuno nepotrebni.

Najglasnija u svojim hušačkim nastupima je, ko bi drugi nego poslanica Draginja Vuksanović Stanković koja je, iako kao rođena Srpkinja, jedan od najvećih mrzitelja Srba i Srpske pravoslavne crkve.

Ona je svom jučerašnjem Tvitu, nastalom u očiglednom žaru bijesa i sujete, po ko zna koji put, uputila niz gnusnih uvreda na račun Srpske pravoslavne crkve.

“Istorija se dva puta ponavlja, 1918. je bila tragedija, a ovaj ugovor je farsa, izdaja i okupacija Crne Gore koju dozvoliti nećemo”, napisala je Vuksanović Stanković juče.

Neće nam se popovi, prema njenim riječima, “neznalice i Vučićeve sluge igrati sa Državom”.

“To vrijeme je prošlo. I Krivokapićeva Vlada je pala zbog popova, pašće i ova”, objavila je Vuksanović Stanković na svom Tviteru juče.

Vuksanović Stanković već duže vrijeme ne krije svoju enormnu mržnju prema Srbiji, u kojoj je inače krštena i rođena, prema Srbima u Crnoj Gori i Srbiji, iako su joj čak i roditelji tako deklarisani, i protiv samog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, sa kojim nema apsolutno nikakve dodirne tačke. Ali, naučena je da ga mrzi, kao i sve srpsko, pa tako i indirektno i sopstveno postojanje.

Kao i inače, Vuksanović Stanković redovno miješa „babe i žabe“, pa ne čude njeni konstantni napadi na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i oko potpisivanja Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Ili mu u svojim prozivkama Vuksanović Stanković zapravo govori da ga smatra predsjednikom svih Srba.

Sve u svemu, i izlaganje Vuksanović Stanković, kao i njenih kolega iz SDP-a su samo „ćorci“ koji su potpuno bezazleni.Jer, nikad nigdje nije viđeno da partija sa dva poslanika, koja nema ničiju podršku u svom naumu, može srušiti bilo koju vladu. Čak je suludo kako su i na koji način uopšte dio Vlade i izvršne vlasti. Sve što ovih dana gledamo su samo očajnički potezi i pokušaj prikupljanja jeftinih političkih poena i „krađa“ glasača partnera im DPS-a.

Ovo su samo besumične prijetnje iz prazne puške i pokazatelj su da SDP-u ne cvetaju ruže u izvršnoj vlasti. Makar ne onako kako su to planirali.

A kako i bi, kad su ih Srbi pobijedili u borbi i odbranili svoje svetinje i dobili Temeljni ugovor. A sve uz pomoć Vlade, čiji je dio upravo SDP. Lucidno i krajnje interesantno. Reklo bi se da su jedini „izdajnici“ upravo oni. Izdajnici svojih glasača, velikih „suverenista i patriota“, takozvanih belvederskih branitelja Crne Gore.

4 Comments
 1. Sebastijan komentariše

  citat se ne moze koliko su gadni

 2. NIKO99 komentariše

  Samodestrukcija. Svi se bore da rade u interesu birača i da rade ono što većina želi a kako bi dobili dovoljno glasova da osvoje vlast. Ovi izrodi nenormalni cijelo vrijeme rade protivno većinskoj volji i imaju samo dva poslanika i nerviraju cijelu Crnu Goru ali su umislili da će takvi, nikavi, da diktiaju svoju volju. Nejasno je što su ih primili u Vladu? Imam utisak da ih nikakvi strani ambasadori neće održati na nezasluženim funkcijama. U životu nisam vidio veće izdajnike. Učinjeće sve a da povolje neprijateljima svoga naroda. Sa druge strane nisam optimista da bi Temeljni Ugovor mogao biti brzo potpisan. Mislim da nešto nije u redu sa tekstom. Dritanov optimizam je samo za medijsku upotrebu. I on baš kao i Zdravko ima ideju da ucjenjuje. Već je počeo da traži ustupke Srbiji. Njegov Cilj je da ostvari Veliku Albaniju. Zato su ga i postavili Amerikanci i Britanci na vlast u Crnoj Gori. Zasmijava me oduševljenost nekih Srba, Šiptarem. Nejsmješniji od svih je onaj pogubljeni Pavićević. Tome mozak fali od kada se jadan rodio.

 3. Ivi komentariše

  Nije prazna….

 4. Nikola Bar komentariše

  2 poslanika,hahhahahahahhahahahahahhahahaahhahahaha

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.