Akcija policije u Nikšiću: Pretres kuće, u njoj zatečeni pripadnici jednog kriminalnog klana i velike svote novca

5

U Nikšiću je u toku pretres kuće pokojnog Ratka Bata Butorovića, koji je počeo nakon dojave da su u tom objektu pripadnici jednog od kriminalanih klanova, koji navodno finansiraju nelegalne izborne aktivnosti.

Akciju sprovodi Uprava policije u saradnji sa Operativnim timom za praćenje izbora u Nikšiću.

Prema nezvaničnim informacijama, ispred te kuće su parkirana vozila srbijanskih registarskih oznaka, a policija sumnja da je u kući veća količina novca.

Butorović je bio poznat po brojnim biznisima u Novom Sadu i na drugim lokacijama, a bio je i predsjednik Fudbalskog kluba Vojvodina.

Preminuo je 2013. godine, a na njegovu sahranu je došao veliki broj političara, biznismena, sportista, uključujući i tadašnjeg premijera, a sada predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

5 Comments
 1. sanja komentariše

  Ko su ti?

 2. Marko komentariše

  SNS I RAVNOGORCI,ko bi drugi.

  2
  14
  1. NikšićGoliKiM komentariše

   @Marko
   Pa zašto bi SNS finansirali neki klanovi i kriminalci ako mogu sve legalno daobave kroz donacije i na pošten način od SRPSKIH PATRIOTA. A šta je radio “Velja Nevojla”u CG i NK prilikom onog nedavnog svog boravka u CG i NK kad je i sam izjavio da je angažovan bio oko izbora u NK i da je zbog toga dolazio u CG? Što se tiče srbijanskih tablica, ovo ili je neka već namještena igranka poznata od strane milove policije koja je dovela neke ljude koji će reći da ih je angažovao DF za “državi udar u NK” i ponovo iz poćetka, biće neki novi “Sinđa” itd. itd. Naravno, ako nije namještaljka neka, znači da su to bili ljudi olinjalog starca brane m. i “buturovićeve” ekipe… ovo može da se završi samo nekom novom namještaljkom novi “državni udar” ili će se sakriti ako bude ekipa olinjalog brane m. Ko još vjeruje da će policija iskrenoi tačno objelodaniti o čemu se radi!!! Fukse đukaja i olinjalog starca rade svoj posao dok lažni vjernik Krivokuća svesrdno pomaže svog “UVAŽENOG” protiv DF-a i koalicije ZBNK ato je i dokazao juče kad je rekao da “Neki imaju gazde van Crne Gore” ciljajući na DF i Vučića… stara politika DPS-a koju slijedi lažni vjernik Krivokuća koji je i zvanično bio član DPS-a prije napada na crkvu!!! Zna se ko vod policiju isti onaj koji je kritikovao LITIJE a sad glavni za MUP!!! Zar se možda neko nada da će policija saopštiti ISTINU?!!! FUKARE FAŠISTIČKE pokušavaju dan pred izbore ponovo nešto isceniraju!!! ŽIVIO SRPSKI ROD!!! ŽIVIO DF!!! ŽIVJELA ČASNA i POŠTENA CRNA GORA – UBICE, LUPEŽE i FUKARU strpati u ZATVOR!!! ŽIVIO SRPSKI ROD!!!

  2. Dragan komentariše

   Ja bi reka prije obrnuto,

   5
   1
   1. Dragan komentariše

    Odgovor je bio za “Marka”

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.