Pirova pobjeda DPS-a, koalicija oko DF-a najjača u parlamentarnoj većini, Zdravko i Bečić treći, URA u slobodnom padu!

26

Piše: Dražen Živković, osnivač portala BORBA

Pirova pobjeda DPS-a, zacementirano drugo mjesto koalicije “Za budućnost Nikšića” i treće mjesto koalicije Bečića, Krivokapića, nezavisnih intelektualaca, uz podršku vladike Joanikija, kao i loš rezultat URE, obilježili su nedeljne izbore u gradu pod Trebjesom. Nakon izbora u Nikšiću, jasno je, DPS polako postaje kao SRS Vojislava Šešelja, u nekom ranijem periodu, kada su imali najveći broj glasova, a niko sa njima nije htio da pravi koaliciju, pa je jasno da će izgleda na kraju završiti kao Šešelj, njihov partner devedesetih. “Za budućnost Nikšića”, iako izranjavana i izudarana sa svih strana, stabilno je zauzela drugo mjesto i daće kandidata za gradonačelnika Nikšića. Krivokapić i Bečić završili su izbornu trku kao treći, iako su njihovi lideri na najvažnijim državnim funkcijama, dok je URA u slobodnom padu, u odnosu na avgust 2020.

Pirova pobjeda DPS-a

Rezultat od preko 40 odsto osvojenih glasova u Nikšiću, nijesu samo dokaz da je DPS sa partnerima zahvaljujući svom radu došao do te cifre. Mnogo faktora je uticalo na to, a dva su svakako važna. DPS nije sam osvojio ovaj procenat, već je bio u najširoj mogućoj koaliciji (u rangu referendumskog Bloka za nezavisnost, nedostajao im je samo SDP), što njihovi analitičari vješto pokušavaju da prikriju i prikažu kao rezultat jedne partije, koja navodno bilježi veliki rast, iako je realnost drugačija. Drugi, takođe važan faktor dobrog rezultata koalicije koju je predvodio DPS je i loš rad Vlade Zdravka Krivokapića koja nije ozbiljno ušla u demontažu bivšeg režima. Za 100 dana Vlade, kao i tri mjeseca nadgornjavanja Krivokapića sa ljudima sa kojima je izvojevao pobjedu 30. avgusta, za rezultat imaju da je DPS sa partnerima osvojio u Nikšiću preko 40 odsto glasova. Zaista, paradoksalno zvuči da je DPS sa partnerima zabilježio bolji rezultat kada je premijer Zdravko Krivokapić, nego kada je premijer bio drugi čovjek DPS-a Duško Marković! Tako je sada DPS dospio u istu poziciju kao nekada Srpska radikalna stranka Vojislava Šešelja, da imaju najveći broj glasova, a da sa njima niko neće. SRS se nakon pirovih pobjeda pocijepao u dvije partije, a ista sudbina izgleda čeka i DPS.

“Za budućnost Nikšića” potvrdila primat u parlamentarnoj većini

Pomenuta koalicija je u Nikšiću zauzela drugu poziciju, odnosno, od svih činilaca nove parlamentarne većine, imaju najbolji rezultat. U odnosu na 30. avgust, napustio ih je nosilac liste Zdravko Krivokapić, pojavio Miodrag Daka Davidović, koji je pucao samo na njihovo biračko tijelo, a i nezavisni intelektualci koji su podržavali tu koaliciju u avgustu, sada su se priklonili konkurentskoj listi, a i vladika Joanikije se indirektno uključio u kampanju, kada se pred izbore u Nikšiću sastao samo sa čelnicima koalicije Mir je naša nacija.  Tako se koalicija “Za budućnost Nikšića”, što nije zabilježeno u parlamentarnoj istoriji Crne Gore, našla između koalicija bivšeg režima i sadašnje Vlade. Između dva velika bloka, žargonski rečeno, našli su se između čekića i nakovanja. I u tim okolnostima, kada su bili na udaru DPS-a, Dake Davidovića, kao i činjenice da je Krivokapić prebjegao sa njihove na drugu listu, bez podrške i Crkve, zauzeli su drugo mjesto, sa nekoliko procenata više u odnosu na koaliciju predsjednika Skupštine i Vlade. Da li je njihov rezultat mogao biti bolji, vjerovatno jeste. Da li je mogao biti gori, i to je blizu istine, s obzirom na sve okolnosti i na sve ono što se dešavalo proteklih mjeseci. Bilo kako bilo, četvrtina glasačkog tijela podržala je tu koaliciju koja će sjutra dati i kandidata za prvog čovjeka Nikšića, što je neupitno, ako se poštuju demokratski standardi.

Koalicija Bečić-Krivokapić, uz podršku vladike Joanikija završila kao treća

Kad jedna lista, koju podržavaju predsjednik Skupštine, premijer i neki ministri, uz indirektnu podršku vladike Joanikija, i najvećeg broja intelektualaca tog grada, završi kao treća na nekim lokalnim izborima, onda bi se to moglo nazvati neuspjehom. U ovom slučaju, koalicija Mir je naša nacija, završila je kao trećeplasirana, povećali su broj glasova u odnosu na avgust prošle godine. Brojke pokazuju da glasove nijesu uzeli DPS-u, već je samo došlo do prelivanja glasova unutar istog korpusa, što je svakako poražavajuća činjenica, koja na sreću nije stigla na naplatu, jer su “Za budućnost Nikšića” i “Mir je naša nacija”, uspjele da uzmu većinu u Nikšiću. Zaista je pitanje koliko je premijer Krivokapić uopšte donio glasova, i da li je, pomenutoj koaliciji, ako imamo na umu činjenicu da je tu listu u Nikšiću predvodio Momo Koprivica, nesumnjivo najveći autoritet u redovima Demokrata, kao i činjenica da su imali podršku najuticajnijeg vladike Joanikija u Crnoj Gori. Iako ih Druga familija predstavlja kao pobjednike izbora, nejasno samo kako treći može biti pobjednik, ali je jasno da vrijeme trubulencija tek predstoji i da presipanje jednog istog broja glasova unutar istog korpusa dugoročno ne može donijeti napredak, što je pokazao i slučaj SNP-a i DF-a unazad jedne ili više decenija.

URA na ivici, Dritanova slava tamni

Najveći pobjednici poslije 30, avgusta, a sa najmanjom podrškom na tim izborima, u Nikšiću su doživjeli prvi neuspjeh. Euforija i Dritanizacija, nakon pobjede na izborima u avgustu 2020. godine brzo su splasnuli, pa je u Nikšiću, zabilježen, iskreno govoreći, loš rezultat, jer se očekivao rast, a ne pad podrške Crno na bijelo. To je jasan pokazatelj da je ta koalicija u padu, a dio glasova čini se preuzeo im je DPS, jer SDP nije uspio da pređe cenzus. Ovaj rezultat u Nikšiću, realano, biće teg o vratu URI, jer su samo njihovi kadrovi zauzeli mjesta u Vladi, zahvaljujući čijem neradu, imamo DPS danas sa satelitima na preko 40 odsto podrške. Neupjeh URE najjasnije se ogleda u činjenici da je u Nikšiću osvojio isti broj mandata kao i Narodni Pokret kontroverznog biznismena Miodraga Dake Davidovića, koji je  formiran svega mjesec dana prije lokalnih izbora.

26 Comments
 1. Tutinac komentariše

  Samo bez podela braco SRBI TO DPS UPRAVO I HOCE SMIRENO DO KRAJA I NEMOJTE DA IZNEVERITE BRACU SRBE VAN CG ,AKO SE SANSA PROKOCKA BOG NAM NE MOZE POMOCI NI BAMA NI NAMA…

  47
  3
  1. NikšićGolijaKiM komentariše

   @Tutinac
   Ne može se sa njima brate to su sve poltrončine koji samo gledaju svoju koris i kako da se “uhljebe” i namjeste na neko mjesto , zato nijesu dali DF-u da učestvuje u vlasti i vladi, SVE PRIGRABILI ZA SEBE a na osnovi ucjene časnih SRBA “ako nećete da podržite nas, vratićete DPS” to je bilo SLOGAN lažnog vjernika Krivokuće ( premijer sadašnji) i podmuklog albanca Dritka a Bečić im se pridružio i tako su potpisali sramni sporazum bez znanja DF-a oko ponovnog priznanja lažne države Kosovo. Ne može se sa njima sarađivati kad je njihov posao da sarađuju tj. štite mafiju od hapšenja i porodicu Đukaj… to su lažni borci za navodnu demokratiju a ništa kod njih nema demokratsko već sve u njima je PODMUKLO i UCJENjIVAČKO. Taj dio SRBA koji glasaju za Krivokapića i Bečića je onaj dio otpadka SRPSKOG RODA kojeg ne zanima SRPSTVO i SVOJ ROD većih zanima samo svoja gu*ica i to je jedina ISTINA. MI SRBI SMO PROKLETI jer polovina SRBA u CG glasa za demokrate i lažnog vjernika Krivokuću (premijer). Ono časno i što vrijedi SRBA u CG to je okupljeno oko DF-a ostale SRBE možete da bacite u smeće jer oni su skoro pa isti kao one “komite” sa Cetinja. Đe to ima da SRBI pljuju po DF-u a oni su jedini se evo 20 god. borili za svakog SRBINA u CG, dok su Bečić i posebno taj lažni vjernik Krivokuća ( sadašnji premijer) bili neutralni tj. Bečić je bio neutralan dok je ĐUKAJ sprovodio terornad SRBIMA u CG , po svim pitanjima a taj lažni vjernik Krivokuća se nije ni vidio niti čuo, radio je kao profesor na fakultetu i dobio stan od VLADE CG a svi mi u CG dobro znamo ko je imao pravo na stan od VLADE CG, samo oni koji su se dokazali da glasaju za DPS sa njihovom porodicom. Nema saradnje sa tim FUKARAMA jer njima je saradnja UCJENA, nepošteni dio SRBA ucjenuje drugi dio SRBA… kažem taj drugi koji su nepošteni SRBI a to kažem jer su tog Bečića glasali SRBI i ti SRBI su stali na stranu lažnog vjernika Krivokuću, a to kažem jer su “crnogorci”, bošnjaci, hrvati , “komite”… glasali DPS… što znači taj drugi dio SRBA u CG je glasao te podmuklaće koji ucjenjuju DF umjesto da razvlašćuju DPS mafiju!!! Podmukli SRBI okrenuli se protiv braće i pljuju braću umjesto da završimo sa DPS-om!!! Nema saradnje sa njima brate, jedino mora se izdržati dok se očiste irački spiskovi i onda SVAK SVOJIM PUTEM , kom obojci a kom opanci, jer sarađivati sa nekim na osnovu UCJENA nije ljudki ni čojski. DOSTA SMO PONIŽAVANI OD DPS-a za sve ove godine i sadtreba da trpimo poniženja i ucjene od strane SRBA koji više štite DPS nego što DPS može sam sebe zaštititi. ŽIVIO DF!!! ŽIVIO SRPSKI ROD ali onaj ČASNI dio SRŠSKOG RODA a ostali nek pređu u “KOMITE”, više nas zabolje ona stvar šta će ti NITKOVI sa sobom, neka traže ppdršku od DPS-a kad toliko mrze DF!!! FUKARE BILI, FUKARE i OSTALI!!! ŽIVIO DF!!! ŽIVIO ČASNI SRPSKI ROD!!!

   40
   4
   1. NikšićGolijaKiM komentariše

    Zašto vi iz Borbe ne objavite vijest da je lažni vjernik Krivookuća zaprijetio da neće biti rekonstrukcije vlade u suprotnom kako kaže; oni će da krenu prirodnim putem koji bi uslijedio, a to je da mu podršku da DPS! Osilio se lažni vjernik pa misli da je on drugi “Bog” imjesto Đukaja i da može da radi kako on hoće zanoravljajući narod, čak i prijeti kako će uslijediti prirodan put kuda će se krenuti i kojim putem prema DPS-u! Mislim a je to veoma bitna i važna vijest o planovima lažnog vjernika Krivokuće jer je prijetnja sa “prirodnim putem” kojim će on krenuti ono što smo mi govorili koji podržavaju DF , a to je da lažni vjernik Krivokuća i Dritko čekaju reformisanje DPS-a da bi a njima nastavili dalje, što je tom izjavom sad samo potvrdio lažni vjernik Krivokuća!!! Sad je jasno zašto Krivokuća i Dritko otežu sa oburdavanjem DPS mafije i tužilaštva, sudstva… sadje jasno zašto su svojim odlaganjem i otezanjem oko formiranja vlade davali vremena DPS-u da spaljuje dokumentaciju što još uvijek čine! BLAGO NAMA SA KIM IMAMO POSLA!!! REKAO SAM JA, CRNA GORA JE VREĆA GOVANA , PUNA POLTRONA, FUKARE, NESOJA… A ovi što podržavaju lažnog vjernika Krivokuću, hajde sad podržite svog profu da traži podršku od braće Đukaj jer i profa jednog od njih nazva “UVAŽENI” mislite li da je to slčajno rekao?! Eeeee jadni narode mutavi i retardirani u mozgu, kud sa vama u bolju budućnost i spas ove jadne zemlje!!! PI FUKARE JEDNE , POLTRONČINE NEOSVIJEŠĆENE !!! JA BIH VAM PREPORUČIO DA izvadite vaše “mozgove iz lobanja i uzmete kantu punu fekalija i sipate u lobanju, jer za drugo nijete retardiran stvorovi!!!

    13
    4
   2. NikšićGolijaKiM komentariše

    Zamislite sad scenario u NK ; počne se sa ucjenjivanjem DF-a oko gradonačelnika u NK i ne dozvole Kovačeviću da bude gradonačelnik ( a to mu sleduje jer su najača koalicija) i onda ona “gospođa” koju je ubacio lažni vjernik Krivokuća što je radila u CKB (sa podrškom DPS-a je bila u CKB-u ) i uzmu svoja tri poslanika koja ih sleduju u koaliciji sa Demokratama i dogovore saradnju sa DPS-om ako DF ne prihvati njihovu novu ucjenu oko gradonačelnika, znači može se desiti nova POZETIVNA u NK kao 2012 god kad je onaj iz POTZIETIVNE dao podršku DPS-u i tako prpala pobjeda te 2012 god. u NK?! Pa evo, već vam lažni vjernik Krivokuća prijeti ” prirodni put” kojim će oni ići!!! Hajde sad ljudi SLAVITE POBJEDU KRIVOKUĆE!!! NA POMOLU JE ONO ŠTO ČEKA SVE ONe “SRBE” KOJI NIJESU DALI GLAS KOALICIJI ZBNK već onima koji nikad ništa SRPSKO nijesu branili!
    DF NE SMIJE DAPRISTANE NA NOVU UCJENU BILO KOGA, ako im sene sviđe neka sarađuju sa DPS-om i tačka!!! Neka bude i to cijena našeg poraza ali više NIKAD PRISTATI NA BILO KAKVU UCJENU lažnog vjernika Krivokuće koji je bio a izgleda i ostao uvijek član DPS-a, a ako meni ne vjerujete da je bio, poslušajte lažnog istoričara Adžića iz SDP-a koji je to rekao prije par dana u emisiji sa Koprivicom na tv Vijesti u emisiji – NAČISTO. Lijepo je rekao da je sadašnji premijer bio član DPS-a do prije parlamentarnih izbora!!!! Znao sam da je dio SRPSKOG narod u CG glup,malouman i naivan ali nijesam znao da ih je u tolikom broju koji dadoše glad demokratama a ne svojim predstavnicima jedinim u CG a to je DF. Tek ćete vi nesretni narode da vidite put koji ste odabrali, iznenadićete se koliko je STVARNO taj nerećnik o lažni vjernik Krivokuća zaista podmuklo stvorenje, on je zao i istinski ubačeni SATANISTA koji se sakrio u crkvi!!! ŽIVI BILI PA VIDJELI!!! ŽIVIO DF!!! ŽIVIO SRPSKI ROD!!!

    13
    3
  2. Pravo i pravda komentariše

   Krivokapic je posle mila najveci izdajnik Srba na ovim prostorima..

   11
   4
  3. Pravo i pravda komentariše

   Krivokapic je posle mila najveci izdajnik Srba na ovim prostorima…

   8
   5
 2. NikšićGolijaKiM komentariše

  Sad kad se preuzme vlast u NK da se provjere dvojni glasači DPS-a u NK jer su dolazili ljudi iz PG i primorja koji ne žive u NK već 10 god i više a glasaju i u PG i NK a njih je min. od 5 do 10 hilj. koji su se vratili za NK tokom vikenda da bi glasali jer oni glasaju i u PG i na primorju za DPS jer im je tamo prijavljeno boravište a u NK su pstali upisani u biračkom spisku još odkad su bili ovdje, TO JE JEDINA ISTINA i da oni nijesu došli u NK DPS ne bi imao u NK ni 25% , KUNEM SE U SVE ZNAM ONE KOJI SU DOŠLI DA GLASAJU a imaju pravo glasa i u PG a nijesu ih izbrisali iz biračkog spiska u NK !!! Čistite te biračke spiskove FUKARE FUKARSKE , vi koji imate vlast a to su vaš smrdljivi SEKULE iz MUP-a lažni vjernik Krivokuća i Ditko!!! Zašto nijeste očistili bar u NK biračke spiskove kad ste uzeli vlast bez DF-a da upravljate MUP-om a znali ste da posle parlamentarnih slijede izbori u NK!!!! FUKARE SMRDLjIVE i OLOŠI oko lažnog vjernika Krivokuće!!! Podmukla gnjida je dobila stan od vlade DPS-a taj lažni vjernik koji je svojevremeno imao člansku kartu DPS-a , FUKARA RASPALA!!! Kriv vam je DF za sve vaše izdaje i prevare i samo vam je bitno da uzimate glasove od DF-a i time se ponosite aniđe ne spominjete glasače DPS-a i da njih uzmete, DžUKELE IZDAJNIČKE!!! Cilj je vama da nema DF-a a ne DPS-a, SRAM VAS BILO POLTRONČINE RASPALE!!!
  ŽIVIO DF!!! ŽIVIO SRPSKI ROD!!!

  45
  5
  1. Vera komentariše

   Odlicna ideja da se provjere
   dvojni glasaci.
   posle togsa ciscenje birackih spiskova.

   14
   1
 3. Ivi komentariše

  Moćni ste Milane, strašno ste moćni. Bilo bi krvi do koljena da ste probili sami naprijed. Ovaj čovjek je užasno nesmotren i zbog njegove priče ljudi će da stradaju. Nikada neće imati partiju, a Dritan mora da zna da nema mjesta zakulisnim radnjama i da se to neće tolerisati. Ide se na čišćenje sistema, mnogo se igra.

  17
  3
 4. mugi komentariše

  sve si rekao kako tebi odgovara. kao prvo dps sa satelitima je imao manje 300glasova nego na parlamentarnim izborima a ne kako ti rece vise (i kako dps kaze), kao drugo ura je imala vise 200glasova nego na parlamentarne tako da nije u padu… u padu je jedino df sto zbog krivokapica i joanikija, a dobrim dijelom i zbog medojevica i njegovih svakdnevnih izjava. znam dosta ljudi koji su glasali df i koji ga nece viae glasat samo zbog medojevica, kad milan i mandic shvate da im on samo steti i oceraju ga df ce krenuti opet da raste. ovako ce samo da pada i pada… takodje mandic i milan treba da shvate da bez krivokqpica i becica ne mogu sami nigdje biti na vlasti, tako da moraju malo skalat i manje twitovat.

  12
  11
  1. mugi komentariše

   i da jedino zajednickim dijalogom mozemo doci da na sledecim izborima df becic i krivokapic imaju vecinu bez ure a to je jedino optimalno resenje za cg. ovim svakodnevnim uzajamnim pljuvanjem i neslogom svi zajedno samo jacaju dps, cast becicu koji nikad nije imao sumanute nastupe kao medo.

   8
   7
 5. Mladen komentariše

  Jedini gubitnik je DF ovdje. Politika poltronstva i podanistva Vučiću ih je koštala da su imali par hiljada manje glasova u odnosu na parlamentarne izbore. DF mora shvatiti da Vučića ovdje narod ne voli.

  14
  12
  1. Kontra revolucija komentariše

   Koje gluposti !.
   Ne moraš ti voleti Vucica da bi mogao bolje da ziviš !.
   Nije vam Vucic kriv za tolke dugove i katastrofalne uslove za 80 % naroda koji loše zivi !.
   Posle Kosova i Albanije ste treca rupa Evrope od pozadi !.
   A Albanija napreduje, budite sretni bicete predzadnji !.
   Nije vam ni Vucic ni Djilas a ni pokojni Miloševic kriv, nesposobni ste !.

   11
   3
 6. Felix komentariše

  Najveće zlo u istoriji Crne Gore vam je naš premijer, vidjet ćete do čega će da dovede !

  16
  6
 7. Misliti crnogorski komentariše

  Losa ti je analiza Zivkovicu. Prvo, ako DPS u Niksicu ima skoro 41%, onda na nivou drzave ima i vise. Drugo, koalicioni kapacitet DPS na nivou drzave ima i vise. Ono sto si u pravu je da je vlada ocajna. Vremenom ce pad biti sve veci.

  9
  9
  1. Misliti crnogorski komentariše

   I kakav je koalicioni kapacitet DF ako mora da podrzava vladu zahvaljujuci kojoj rapidno propada.

   5
   8
  2. Kontra revolucija komentariše

   Pa imati samo 41 % u rodjenom gradu je definitivno nesposobnost i promašaj , ne moramo ovde takvom DPS propagandom narod lagati !.
   Budite još srecni što vam vam Daka i izdajnik Krivokapic pomogli prosipanjem glasova !.
   Neki koji su hteli birati prosrbske stranke su baš zbog izdaje Krivokapica ponovo prešli u tabor DPSa !.
   Kad nenaju mu*a da kazu (ne i dosta ) !.

   9
   2
   1. Misliti crnogorski komentariše

    Kakve veze ima sto je rodni grad? Koliko procenata imaju Mandic, Becic ili Abazovic u svojim rodnim gradovima. Puno manje nego Milo.

    4
    1
 8. Sunja komentariše

  Jeste li sigurni da je pirova? U tekstu nekoliko milimetara ispod ovog, Knezevic kuka zbog porasta DPS i za to optužuje Vladu.

  13
 9. Jovana komentariše

  Najjači smo! DF, samo jako!

  7
  2
 10. vaso komentariše

  Dobro je sta nastavljamo karati cetnikklerofasisticki olos, kad je joanik shvatio da je df srednjovjekovna banda čovek skoro pobeze preko bare
  Savetujem df da sjutra javno urinira po draži, mladiću i ostalom genocidaskom olosu i tako popravi rejting za koji promil

  1
  3
 11. Helm komentariše

  Najjači utisak je CeMI-jevo računanje procenata
  sa ukupnim zbirom procenata od 100,1% 🙃😭🤣😂

  Od mogućih 100 odsto do 100,1 odsto 😂🤣

  Prevara u izvođenju CeMI 🤣😂

  Čudo (ne)viđeno
  https://mobile.twitter.com/fragma_dia2/status/1371190658468306948

  Na osnovu ovog prikaza više je nego očigledno da je CeMI manipulisao sa procentima izbornih lista.

  Kompjuterski program teško da može da napravi grešku već je neko manipulisao sa procentima izbornih lista i malo se (za)igrao i na kraju i preračunao i napravio “sitnu” grešku koja dovoljno govori o njima i regularnosti onoga što rade kao i o njihovim sponzorima ili pokroviteljima.

  I onda se čudite kako DPS ima 40%, 😂 a URA preskoči izborni prag od 3%. 😂

  Cirkus je izgleda rezervisan za banana države kao što je Crna Gora.

  A, narod glasa na izborima i misli da nešto odlučuje, a stvarnu moć odlučivanja imaju oni koji drže monopol i pravo na javno saopštavanje rezultata zbora u izbornoj noći.

  2
  3
  1. Helm komentariše

   Objavljena je još jedna fotografija kako CeMI mulja sa procentima

   obrađeno 17,7% glasova zbir procenata 100,1 odsto 😊😂🤣

   https://mobile.twitter.com/PeovicS/status/1371188345578086404

   (EKTNK)37,6(EKTNK)+28,8(ZBNK)+23,9(MNN)+3(CB)+3(SDP)+3,8(NP)=100,1 odsto

   1. Maja komentariše

    Sto bi sa Mandicevim obecanjem da ce sami moci da formiraju vlast u Niksicu? Mislim da je ovo pirova pobjeda za DF jer ne samo da nijesu najjaca stranka nego su se izjednacili sa Becicevim. Kaznjeni su za vrijedjanja i napade na Krivokapica od Mandica, Medojevica i Knezevica. Ako probaju da obore Vladu, Mandic, Knezevic i Medojevic su zavrsili karijetu a ne Djukanovic. Samo ako se tri koalicije na vlasti budu drzale zajedno mogu Mila pobijediti. Napadi na Krivokapica cija vlada je ukinula Zakon o crkvi jer je antisrpsa je bolesno glupo , Samo zajedno, DF sam nista ne moze. Ni gradonacelnika Niksicca ne moze imati bez Beciceve podrske. Dakle, DF, spustite glas. Svatili ste vi veoma dobro poruku biraca. Zato ste mirni kao bubice poslije izbora.

    4
    1
 12. Bot23 komentariše

  Kako neistinit, tendeciozan naslov pun uvreda i ponižavanja,u momentu se zbunih, Jel otvorih borbu ili srpski Informer. Ljudi malo manje ostrašćenosti, ne mora iz aviona da se vidi ko Vam je favorit ili ekonomski donator. Probajte sa jednostavnim istinitim rečenicama, pokušajte malo da se bavite novinarstvom ne marketingom.

  1
  5
 13. Istina je jedna nema dvije komentariše

  Nikad vise dps nece u Niksicu organizovati izbore i ikad vise nece biti rezultati kao do sada…Sve ce biti drugacije, ali potpuno… Oni ce u stecaj kao niksicke fabrike i privreda to je svima jasno.. Sto se tice pobjednickih koalicija neka se dokazuju radom i stvaraju svoje biracko tijelo. Obzirom koliko godina vlada dps, rezultati su olicni od 30avgusta,na ovamo… Tacno je da uvijek moze bolje… Izgubi ce oni redom svaku opstinu. Ako bog da sad rtvcg i sudstvo i tuzilasvo…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.