Perjanica DPS-a iz Herceg Novog Slobodan Radović Krušo srbovao sa tri prsta dok je to bilo u modi

16

Nije tajna da je veliki broj funcionera DPS-a devedesetih godina srbovao i dizao tri prsta kada je to bilo u trendu. Slijedeći tadašnjeg premijera,  a sadašnjeg predsjednika, države Mila Đukanovića mnogi članovi DPS-a prosto su se utrkivali u dokazivanju ko je bio veći Srbin 90-ih godina. Isti ti funkcioneri, sada rade istu stvar, samo na suprotnoj strani od one iz 90-ih – iz dana u dan nam svojim antisrpskim djelovanjem  svdjedoče koliki su Crnogorci.

Nema dana kada crnogorsku javnost ne plaše “velikosrpskim” aspiracijama, kojima su i sami bili zanešeni 90-ih, i zabrinutošću nad sudbiniom Crne Gore u navodnom srpskom svetu.

Jedan od tih zabludjelih Srba 90-ih, a sada stopostotno zakletih Crnogoraca jeste i predsjednik Opštinskog odbora DPS-a iz Herceg Novog  Slobodan Radović Krušo.

Kao što možete vidjeti na slici Radović je 90-ih egzaltirano dizao tri prsta. U međuvremenu je, prateći duh vremena u Crnoj Gori, i on kao i većina njegovih kolega iz DPS-a spustio treći prst i zadovoljio se sa dizanjem prva dva prsta.

Sva sreća, pa su za sobom ostavili brojne dokaze njihovog pređašnjeg stanja svijesti koje se trude da izbrišu i sakriju od javnosti, kao da riječ o nečem inkriminišućem.

Nadamo se da se Radović, kao i njegov mentor Đukanović  neće “vaditi” time da je morao da sluša naređenja koja je tih godina iz “kleronacionalističkog” Beograda izdavao pokojni Slobodan Milošević. Zna dobro naša javnost ko je tih godina, pa sve doskora, u Crnoj Gori izdavao naređenja!

 

16 Comments
 1. Ja komentariše

  Govno ,moš se posrat na njega i igrat ko nadje ko nadje.sigurno bi teško na njega govno našao

  46
  4
  1. Željko I. komentariše

   Eto vidite da se Srbi mogu vratiti svojim crnogorskim korijenima. Da ne kažem težu riječ – asimilirati. S njima se vi ganjate po portalima a ne s nama pravim Crnogorcima. Oni su komite jer imaju potrebu da se dokažu nama, a da pospreme vas.

   20
   1
 2. Savina HNov i komentariše

  Stotinu ce promjeniti vjera da moze da krade.Lopovcina.

  48
  4
 3. Onako usput komentariše

  Najveca , diskriminijuca cinjenica vezana za doticnog nije ova , vec ta da je bio profesor na nekakvom Novskom fakultetu za menadzment , a u mladosti su mu povlacili veze da zavrsio bilo kakvu skolu , kako bi ga u vojsku primili 😀 Za vrijeme DPS-a je vjerovatno kupio par visokoobrazovnih diploma i eto profesora od kojeg je svaki srednjoskolac pozvaniji da bude predavac!

  Mnogi , sada zakleti Crnogorci po Novom su bili veci cetnici i od samog Dragoljuba Mihajlovica.Mada nije Novi usamljen u tim primjerima.Znaju to dobro ovi iz DPS-SDP-SD bratije , zato se i bune oko popisa , da se u istom nadje nacionalnost svakog pojedinca.Nesto ne vjerujem da ce URA/Vijesti dozvoliti popis ove godine , iz istog razloga tj znaju da ce opasti broj CG , a skociti ostalih , posebno Srba , ali ce biti interesantno kada god bude raspisan , a morace u ovoj ili narednoj godini!!

  39
  3
  1. Helm komentariše

   Koliko vrijedi država i da li je to banana republika ako se u njoj pitaju “Vijesti” (Soroš)!?

   24
   3
 4. Helm komentariše

  Konvertit.

  31
  1
 5. Novopečeni Staropodgoričanin komentariše

  E koliko ih je… Dražene, otvori na portal posebnu sekciju da svi upisujemo ovakve smradove. Ja ih evo znam barem 10 koji su držali ta tri prsta, a dogurali do direktora škole, pomoćnika Ministra, pa sad komituju… Šljamovi!

  30
  1
 6. milan komentariše

  Pa i Lazovic i Katnic su u novom studentskom domu,kad su bili studenti,palili SRPSKI badnjak usred doma ispred sobe 426 . Sto guzici odgovara,obrazu ne smeta…

  34
  2
  1. Mbr komentariše

   Samo 2% ljudi je ostalo dosledno osnovnim ljudskim principima koliko ih ja znam, a mozda ni toliko. Jednom sam jednog pitao vezano za neki posao sto radi to i to sa takvima, neki obican posao, a on kaze “Ja sam firma koja radi”. Dakle nema principa nigdje i bilo cega drugog, samo trenutni interes, svi su oni “firme koje rade”. Tako i djecu rodjenu gledaju…

 7. Bokelj komentariše

  Ružno je apostrofirati Slobodana Radovića kao konvertita kada to pripada SVIM, baš SVIM, članovima DPS-a te generacije. Oni su prvo bili komunisti, dakle Titovi podanici, pa podanici Slobodana Miloševića, pa podanici Mila Đukanovića. Sjutra bi bili Turci, Austrougari i ini. Jednom riječju ovakve ljude je opisao Petar II Petrović Njegoš u Gorskom vijencu u istrazi poturica.

  24
  4
  1. Boka di Cataro komentariše

   Ha ha Turci su vam stalno u pamet…

 8. tako stoje stvari komentariše

  Zato Krušu i sličnim njemu treba spustit sada ta dva prsta a podić im samo onaj treći koji su spustili, da se ufate dobro i čvrsto za njega. To je sve što mogu dobiti od nas.

  29
  1
 9. Cilendrec komentariše

  Boga mi iskoci slika danas kao dokaz da je ovo montaza, iskocila original slika dje Kruso drzi 2 prsta, a svi oko njega 3 prsta.
  Pogledajte u komentarima kod Milacica na twiteru original sliku. O

  2
  1
 10. sanya261 komentariše

  Pa i Milo je bio Srbin dok mu je odgovaralo, to su nasi kameleoni.

  11
  1. Mihailo komentariše

   I Zdravko i Bečić, vidićemo i šta su Daka i Milačić ubuduće.

 11. Mihailo komentariše

  Ovaj isti Zdravko Krivokapić, samo što je njemu i DPS-u trebalo 10 godina da prelome, a Zdravku je bilo dovoljno 10 dana.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.