Pejović: DPS nema nikakvih šansi 11. juna, od njih će ostati samo dugmići

0

Navodi o raskolu u Evropi sad, u koje funkcioneri DPS-a ulažu posljednju predizbornu nadu, utemeljeni su koliko i svaka izjava koja dolazi iz ove opozicione partije. Niti u Evropi sad postoji raskol, niti DPS ima ikakvih šansi 11. juna, saopštio je Boris Pejović, generalni sekretar Pokreta Evropa sad.

„Ako uzmemo u obzir da smo od pojave Pokreta Evropa sad imali tvrdnje funkcionera DPS-a da će na lokalnim izborima zadržati gradonačelnička mjesta širom naše države, kao i mjesto predsjednika Crne Gore, na današnji dan opozicioni DPS nije uspio da zadrži ni poziciju predsjednika sopstvene partije“, naveo je Pejović.

Tako je danas, kako je dodao, „DPS jedina partija koja za čelnika parlamentarne liste ima predsjednika u v.d. stanju“.

„S obzirom na brzinu nestajanja DPS, nema ni vremena da se podijeli, a od 11. juna će u političkom smislu ostati samo dugmići“, rekao je generalni sekretar PES-a, pa nastavio:

„Umjesto da izvuku pouke, oslušnu volju građana, posvete se neophodnoj internoj reorganizaciji i prošire demokratske vidike shvatanjem da je prošlo vrijeme jednoumlja kako u društvu, tako i u progresivnim partijama, DPS i dalje uporno nastavlja da srlja u nazadnost i nove poraze“, kazao je Pejović.

Za kraj je poručio…

„Parlamentarni izbori će biti još jedna potvrda dominacije Pokreta Evropa sad, koji, za razliku od DPS-a, građanima nudi konkretan program za bolji standard i razvoj zemlje“, zaključio je Pejović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.