Pavlović: Milo je lopov i “ugasnik” Crne Gore

0

“Jedan ispred opozicije – to je dobar prvi korak. Ali ključno pitanje je – KO? Ko zaista ima realne šanse da pobijedi Mila Đukanovića? Jer ambijent za pobjedu postoji. Štaviše, ambijent nije nikada bio bolji”, ocijenio je Koča Pavlović, poslanik DF-a.
Milo Đukanović će se, smatra on, pamtiti ne samo kao neopjevani lopov i ‘ugasnik’ Crne Gore, već i kao ličnost koja je, u jednom trenutku, postigla globalno nemogući cilj!
“Crnogorski autokrata je uspio da, u vrijeme njihove najžešće zavade, “pomiri” Amerikance i Ruse! Đukanovićev odlazak je jedino pitanje oko kojega se Tramp i Putin slažu! Jedino pitanje, sve od Koreje pa do Krima. Pa i u čitavoj gomili spornih balkanskih pitanja, Đukanovićev odlazak je jedino oko čega su saglasni Vašington, Moskva i Brisel! I sa njima se slaže ogromna većina građana CG. Kao i sve političke partije liše DPS-a. A ako ćemo pravo, čak bi i značajan dio DPS-a volio da konačno vidi leđa Milu Đukanoviću! Zato je ekstremno osjetljivo pitanje izbora pravog kandidata opozicije. Pred nama je prilika koja se ne smije propustiti! I ne smije se upropastiti neodgovornim, kalkulantskim, šićardžijskim predlaganjem/izborom zajedničkog kandidata, navodi Pavlović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.