Pavićević: Abazović i Joković prave otklon od Milovih neprijateljskih politika prema Srbiji!

1

Premijer Dritan Abazović i potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede,  šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković prave otpor od neprijateljskih politika Mila Đukanovića prema Srbiji, izjavio je za Hepi TV politički analitičar i odskora savjetnik potpredsjednika Vlade Vladimira Jokovića Vladimir Pavićević.

Kako kaže, njih dvojica su trenutno ključne političke ličnosti u Vladi Crne Gore i na njima leži najveća odgovornost za unapređenje dobrosusjedskih odnosa sa Srbijom

– Mi u ovoj Vladi imamo jedno jezgro te Vlade, koje čini savezništvo SNP-a gospodina Jokovića i Dritanove URA. Šta kaže Vladimir Joković u autorskom tekstu za Politiku, da je prirodno da idemo ka normalizaciji  odnosa između Crne Gore i Srbije, a Joković dodaje još jednu stvar, da sada imamo uslove da brzim putem unaprjeđujemo  odnose između Srbije i Crne Gore – kazao je Pavićević.

Posjeta premijera Dritana Abazovića Beogradu u svakom smislu pokazuje da Srbija i Crna Gora idu ka brzom unapređivanju odnosa.

– Dritan i Joković prave otpor od ovih neprijateljskih Milovih politika prema Srbiji, koji su se manifestovali u odnosu prema ambasadoru Vladimiru Božoviću. Protjerivanje ambasadora Srbije u jednom momentu iz Crne Gore to je diretna posledica Milovog neprijateljskog stava prema Srbiji, to je njegova lična odluka bila, pakost jedna. Građani Crne Gore ne žele sukob sa Srbijom- kazao je Pavićević.

Prema njegovom mišljenju, 43. Vlada Crne Gore ima jaka uporišta , tako da bi bilo ko ko bi sad pokušao da je ruši, imao samo štetu. On tvrdi da to neće niko učiniti.

Pavićević ponavlja da će predsjednik Crne Gore Milo Đukanović narednog proljeća politički penzionisati.

– Svi u Crnoj Gori znaju šta će da se desi, a to je  političko penzionisanje Mila Đukanovića i onda Milo opet šalje ove svoje. Milo je u padu, on sada čeka još ovih osam, devet mjeseci, kako on sam sa sobom da riješi tu stvar. Očigledno je to, da nakon aprila iduće godine,  on više nema ulogu u crnogorskoj politici. To znači da on neće biti ni kandidat za predsjednika države Crne Gore niti će biti više predsjednik Demokratske partije socijalista i to je ovako za te strukture u DPS-u osjetljiva situacija, ko onda da to preuzme, imate sukog između brojnih struja- zaključio je Pavićević.

1 Comment
 1. Srdjan Lonchar komentariše

  PAVICEVIC – „ABAZOVICEV PLACENI MARKETINSHKI PROJEKAT“ (rekao Medojevic – slazem se 100%)

  {Premijer Dritan Abazović i potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković prave otpor od neprijateljskih politika Mila Đukanovića prema Srbiji, izjavio je za Hepi TV politički analitičar i odskora savjetnik potpredsjednika Vlade Vladimira Jokovića Vladimir Pavićević.}

  ========================================

  Da li ste ikad culi da Pavicevic kaze i najmanje LOSHU rech o Dritanu? Mozda ranije, proshle godine i pre toga.
  Evidentno je, da je PAVICEVIC NE TAKO DAVNO JE ANGAZOVAN KAO „PLACENI MARKETING“, sto je rekao Medojevic, t.j. PLACENI PR!!!

  Takve ljude cete lako prepoznati po tome da NE SMEJU DA PISNU BILO SHTA PROTIV FINANSIJERA MARKETINGA.
  .
  .
  .
  On kaze da ce Milo da se penzionise na prolece.

  A shto ne objasni – KAKO? Ko ce da ga spreci da vise ne vodi DPS? Ko ce da mu zabrani da se ponovo ne kandiduje za novi termin?

  Kad bi to objasnio, onda bi dosao do objasnjenja – kako to da Dritan sa 3 poslanika VODI CG (to je izjavio u BG)? Kako Milo MORA da ga podrzava? Morao bi da objasni „PROCES UKRAINIZACIJE CG“, koji sada traje.
  .
  .
  .
  Jokovic (elektrotehnicar po formalnom obrazovanju) je tu za ukras, da ne kazu da je ovo Albanska Vlada CG, a odluchuje tachno koliko ja odluchujem u CG.

  Uzmite onu Predsednicu Parlamenta takodje iz SNP (Jovovic?? Jel’ se tako zove?). Srece se sa stranim politicarima, menja „outfit“ (odelo) ali moze li neko da mi kaze – shta ona zaista radi? Figura. Lepa figura u procesu Ukrajinizacije CG.
  .
  .
  .

  Uzmite ovu sharadu sa Temeljnim Ugovorom. Tu mi se najvishe svidja Dritan. Da bi razumeli njegovo ponasanje u toj stvari, podsetio bih vas, kako se drzao za vreme LAZNOG DRZAVNOG UDARA koji su organizovali Milan i Andrija, koristeci 20 ak PENZIONERA IZ SR, deke i bake, neki sa plasticnim kolenima. Tu je najveca fora, da Milan i Andrija nikad u zivotu nisu ni sreli ni videli svoje penzionere puchiste, po prvi put u zivotu su chuli za njih, kad su ih sreli kao zatvorenike na sudjenju, koje se VEROVALI ILI NE VRTELO NA TVCG ZA PUNE DVE GODINE. Veci deo tog 2-god sprdnja-sudjenja na TV je protekao sa optuzbom, koju su pola puchista „priznali“ da bi ih pustili da idu kuci – da su doshli autobusom iz SR da izvedu puch u PG tako SHTO BI „NA SHAKE“ USHLI U PARLAMENT, GDE SU MISLILI DA BI IH CHEKAO MILO I TU BI I NJEGA „NA SHAKE“ NEUTRALISALI!!!!“ Tek pri kraju se pojavila prica da je „SVEDOK SARADNIK“ OVE SPRDNJE BIO KUPIO 50 PUSAKA I BACIO IH U NEKOJ DRUGOJ DRZAVI U JEZERO!!! Po opisu bi trebalo to da bude Gazivode jezero (jer pokajnik puchista zivi u Zubin Potoku!!) ali do danas niko nije ni pokusao da angazuje ronioce da istraze jezero da bi prikupili MATERIJALNI DOKAZ za tako vazan pokusaj pucha u CG, koga je verovali ili ne organizovala-finansirala Putinova Rusija!!!!!
  .
  .
  .
  Zasto ovu sprdnju-BRUKU DANASHNJE CG opet pominjem? Zato sto je Apelacioni Sud CG ponistio presudu Milove Sutkinje Suzi i VRATIO JE NAZAD DA SE SPRDNJI OPET SUDI!!!!!!!!!!

  .
  .
  .
  Ali pominjem opet tu stend-ap komediju najvise zbog Dritana, a potom i lidera Demokrata: Svo to vreme dok su MUCHILI MILANA, ANDRIJU, PA NJIHOVOG VOZACHA JEDNOG CHESTITOG, DIVNOG CHOVEKA – CHADJENOVICA, PA MILANOVU MAJKU, STARICU, PROFESORKU U GIMNAZIJI, PA ANDRIJINU DECU ITD ITD, ZA SVO TO VREME DRITAN, BECHIC I OSTALI – NISU DIGLI NI SVOJE GLASOVE DA NIJE U REDU MUCHITI N A PRAVDI BOGA NJIHOVE KOLEGE U PARLAMENTU!!!!!

  Secam se Dritanovih izjava – KAKO TREBA DATI SHANSU MILOVIM SUDOVIMA DA VRSHE POSO’!!!!!!

  Zamisli da je Milo potkachio jednog od njih ili njihove familije, kako se u stvari i dogodilo sa Demokratama – da li bi i onda rekli da Vesni Medenici, Suzi, VDT Stankovicu, SDT Katnicu i Chadjenovicu… treba dati shansu da ih dobro istraze?

  .
  .
  .
  Kad je uvazeni Joanikije trebalo da se ustolichi na Cetinju kao novi Mitropolit, setite se Dritanovog ponasanja. Ponasao se kao da je on iznad toga a sve je bilo u njegovim rukama. Namerno su pravili farsu od te VEKOVNE TRADICIJE SPC. Govorio je da „RITUAl“ TREBA DA SE OBAVI ILI NA CETINJU ILI U PG!!! Predlagali su da se Vladika i Mitropolit prerushe u ambulantno osoblje i ushunjaju se u CT. To je ono sto Ranko kaze da Lavrov moze vozom da predje UKR do BG.
  .
  .
  .
  Sad evo vec 3 godine Dritan nastavlja da davi sa tim potpisivanjem, kako sad kaze da se SPC DALEKO NAJVECA VERSKA ZAJEDNICA U CG – IZJEDNACI SA VERSKIM ZAJEDNICAMA MANJINSKIH NARODA U CG (ALB, HR, BOSHNJ, JEVR)!!!!!!! On je komandovao i Zdravkovom vladom (opet uz pomoc „MZ“) i sad sa svojom vladom. Zasto mu je trebalo 3 god da se smiluje da najavi potpisivanje te proste procedure, gde bi se najveca verska zajednica izlednacila sa verskim zajednicama manjinskih naroda? Zashto?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.