Panika u DPS-u: Vrh države strahuje od snimaka eksplicitne sadržine!

Panika u DPS-u: Vrh države strahuje od snimaka eksplicitne sadržine!

Vrh DPS-a strahuje da možda postoje snimci sa eksplicitnim ili nekim drugim sadržajem, koji bi mogao da se pojavi u javnosti, saznaje Borba u toj partiji. Državni vrh ne plaši eventualno pojavljivanje snimka koji dokazuje korupciju ili koruptivne radnje, ali ih je strah od drugih snimaka. Naime, svi oni su bili česti gosti na bahanalijama kod Duška Kneževića u Zeti, a nakon snimka na kojem se vidi kako Migo Stijepović uzima novac, panika je da možda postoje i kompromitujući snimci.

“Od kad je Knežević krenuo u medijski rat sa vrhom DPS-a, počela su komešanja unutar te stranke, šta sve kontroverzni biznismen ima kao keca u rukavu. Uveliko se spekuliše da krunski snimak nije onaj na kome Đukanović navodno uzima novac, već je nešto drugo u pitanju”, kazao nam je naš izvor iz DPS-a.

Zbog toga je uzbuna, kako u partiji, tako i u ANB-u.

“Niko nije siguran da li taj snimak postoji, odnosno, ima li ga Knežević, ali oni koji su bili njegovi česti gosti, vrlo dobro znaju šta se tamo dešavalo i šta bi za njih moglo biti kompromitujuće. Zato je naloženi službi da sazna i otkrije da li je Knežević u posjedu bilo kakvog kompromitujućeg snimka”, ističe naš izvor.

Očigledno je da vrh DPS-a ne strahuje mnogo od snimka kojim se dokazuje eventulana korupcija, čak i samog Đukanovića, već se plaše objavljivanja snimaka neke druge sadržine.

Related posts

7 Comments

 1. Janko

  KO ZNA STA CE IZBACITI DON KNEZEVIC. JA RAZUMIJEM DA.JE PRPA. PA CEGA SE BOJITE KAD STE SIGURNI U SEBE. JA SE BOJIM MNOGO TEZIH STVARI OD OVE KAKO MILO UZIMA PARE.

  Reply
 2. Obrad

  Narode sjecate li se afere S. Ch. ?, I kako je udbashki ona zatachana. Trafiking i trgovina ljudima je u pitanju. Iz Moldavija. I tada se prica lo da je vrh DPS konstantno orgijao. Niste verovali?, Pa vidjecete serijal videa koji ce da zasjene JK, pa cak i Severinu. Opa bato!

  Reply
 3. Pingback: Akter jedan crnogorski državnik: Snimak orgija i bahanalija iz Abu Dabija uzdrmaće javnost! - Borba

 4. Markes

  Vjerujte mi da me to ne tangira mnogo. Ja sam prezivio i gore od ovoga. Svak neka ide svojim putem,
  a ja cu kako sam radio do sad i tako cu po sad.

  Nista mi ne mozete.

  Pozdrav svima.

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *