Panaotović: Pozitivno je što Milatović insistira na saradnji sa DF-om i dobrim odnosima sa Srbijom!

1

Rezultati prvog kruga predsjedničkih izbora su pokazale da anti DPS snage popkrivaju 60 odsto biračkog tijela, ocijenio je novinar,  sociolog i direktor Kulturnog centra Novog Sada Bojan Panaotović.

On smatra da je najvažnije da Milo Đukanović bude poražen na predsjedničkim izborima.

– Nećemo se mi apriori radovati, ali po mom dubokom uverenju, apsolutno je za radovanje da dobijemo poptunu smjenu DPS-ove vlasti u Crnoj Gori, jer to je pokazatelj demokratije – kazao je Panaotović.

On se osvrnuo na Đukanovićevog protivkandidata u drugom krugu, ocijenivši pozitivnim to što je Milatović podržavao litije 2020. godine i što se zalaže za saradnju sa DF-om i bolje odnose sa Srbijom.

– Situacija je prilično očekivana najpre kada uzmete odnos snaga i glasova. Milo Đukanović ima oko 40 posto, a snage koje su smenile DPS imaju oko 60 posto biračkog tela, ali su rasute na više kolona. Milatović i Mandić su u početku bili izjednačeni, ali ipak smo vidjeli da je Milatović isplivao. Pozitivno je to što je riječ o mladom čovjeku, obrazovanom, kao i to što je podržao litije i borbu protiv Zakona o slobodi veroispovesti. Pozitivno je što je insistirao da njegova stranka treba da bude u vezi sa Demokratskim frontom i što je govorio da treba imati dobre odnose sa Srbijom – poručio je Panaotović.

1 Comment
  1. Trt komentariše

    Da dobije izbore a onda parlamentarne pa adio

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.