Ovakvog podaništva nije bilo ni za vrijeme DPS-a: Spajić sjutra podnosi raport ambasadorima o procesu formiranja vlade

8

Mandatar za sastav nove vlade Milojko Spajić sjutra veče će podnijeti raport zapadnim ambasadorima o procesu formiranja izvršne vlasti, saznaje BORBA.

Prema nezvaničnim informacijama, lider PES-a će se sjutra požaliti svojim mentorima o novonastalim komplikacijama koje otežavaju formiranje vlasti po mjeri zapadnih ambasada.

Za očekivati je da će Spajić zatražiti pomoć zapadnih ambasadora odlučujuću pomoć da u sastavljanju vlade.

Takođe, Spajić će na sjutrašnjem sastanku još jednom uvjeriti da će njegova vlada bespogovorno izvršavati naloge sa Zapada.

Umjesto da odsluškuje većinski glas naroda koji nije u skladu sa pretenzijama zapadnih ambasadora, Spajić je odlučio da svoju političku karijeru prepusti zapadnim ambasadorima koji, čini se, umjesto njega i sastavljaju ovu Vladu, baš kao što su učinili sa prethodne dvije koje su vrlo brzo potrošili.

Ovakvo Spajićevo podilaženje stranim diplomatama, koji demonstriraju ponašanje van svih diplomatskih protokola, samo potvrđuje da je Crna Gora nezavisna država samo na papiru.

Ovoliko besprizoran nivo podaništva prema zapadnim ambasadorima nikada nije viđena za vrijeme 30-ogodišnje vladavine DPS-a koji je takođe uživao bezuslovnu podršku Zapada.

Za razliku  od Zdravka Krivokapića i Milojka Spajića, diktator Milo Đukanović je, htjeli mi da priznamo ili ne, u nekoliko navrata znao da postavi crvene linije svojim zapadnim „partnerima“.

 

8 Comments
 1. Musa komentariše

  Sekula Spajić

 2. vlado komentariše

  Ljigavo i odvratno, da se čovjeku smuči, koliko čovjek može nisko da padne.

 3. Milica komentariše

  Kolonija.

 4. Aleksa Spajić komentariše

  Teletabisi 😄🙈🙉🙊

 5. Blazo komentariše

  Da je CG normalna drzava odmah bi ovom sarlatanu i lopuzi oduzela pravo da bude mandatar. Ovo nidje nema. Ranije se to krilo a sad se radi bez imalo stida.

 6. Vuksan Lekić komentariše

  Ako Crna Gora nije zvanično kolonija, a ne bi trebalo da je, onda je ovo veleizdaja.

 7. Q komentariše

  Iza Prvoprekrečenog govna moglo je ostati samo još veće govno,a ovoliko još dosad nije viđeno.

 8. rewq komentariše

  milo se nagodio sa zapadom i to naplatio a ovi su kupljeni za siću

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.