Otmica u Novom Sadu – pronađen kidnapovani mladić

0

Policija u Novom Sadu rasvijetlila je otmicu osamnaestogodišnjeg mladića, koga je pronašla nepovrijeđenog u gepeku automobila. Uhapšena su četvorica osumnjičenih, saopštio je MUP.

Otmicu je jutros oko 3.30 prijavio otac otetog mladića, iz Sremske Kamenice, kome su otmičari tražili 200.000 eura kako bi mu vratili sina.

Poslije intenzivne potrage na području grada, policija je na Klisi, u gepeku automobila, pronašla nepovrijeđenog mladića i osumnjičene Novosađane – M. R. (2003), S. B. Đ. (2003), G. B. (2003) i jednog sedamnaestogodišnjaka.

M. R., S. B. Đ., i G. B. određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Osumnjičeni maloletnik će biti priveden nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je pripadnicima policije u Novom Sadu.

„Jasno stavljamo do znanja da ćemo se svakodnevno suprotstavljati i suzbijati svako ponašanje i aktivnost koji bi, na bilo koji način, mogli da ugroze bezbjednost građana, da za kriminalce u našoj zemlji nema mjesta i da je srpska policija u potpunosti spremna da odgovori na sve složenije bezbjednosne izazove, rizike i prijetnje“, poručio je Gašić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.