NSD: Repriza udbaškog portala udar za lokalne izbore u Nikšiću

1

Prekinuti sa progonom naših aktivista u Nikšiću.

Svi se sjećamo kako je u jeku kampanje portal Udar, po nalogu ANB-a, vodio prljavu kampanju protiv političara i drugih ljudi iz tadašnje opozicije.
Za lokalne izbore u Nikšiću se pokušava primjeniti isti recept od strane ANB struktura koje su još pod kontrolom Đukanovića.

Ju tjubu kanal “Legion časti” objavio je video klip u kojem šire međunacionalnu mržnju i lažno optužuju većinom ljude iz Nikšića koji su prepoznati kao učesnici litija i pristalice lokalnih opozicionih koalicija, da su navodno prilikom odbrane Cetinjskog manastira od bezbožnika trebali da pucaju na narod. Ove lažne konstrukcije i crtanje mete poštenim momcima iz Nikšića su scenario koji je je već viđen ljetos pred parlamentarne izbore na portalu Udar. Kao što tada nije prošlo neće proći ni sada.

Ovim putem vas obavještavamo da su lica iz Nikšića koja se pojavljuju u klipu podnijela krivičnu prijavu protiv NN lica koja vode pomenuti Ju tjubu kanal i da su spremni da do kraja ispitaju ko se to bavi njihovim blaćenjem i ko želi da im u susret lokalnim izborima u Nikšiću nacrta metu. Prema nekim saznanjima postoje osnovane sumnje da iza snimka kao i brojnih profila na društvenim mrežama koje su ga plasirale stoji policajac iz Nikšića Danilo Janjušević

1 Comment
  1. Niksic hrabri komentariše

    Podrska za DF podrska za Mandica buduceg predsjednika CG i Novu Srpsku Demokratiju

    5
    2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.