Nenezić: Listi “Zajedno” mogu uzeti ideje, ali ih ne mogu, niti umiju realizovati

1

Listi “Zajedno” mogu uzeti ideje, kao što ih uzimaju, ali ih oni ne mogu, niti umiju realizovati. Baš kao što je većina projekata kojima se hvali ova vlast zapravo proizvod rada vlada prije 2020, tako se na prstima jedne ruke mogu izbrojati projekti koje je ova vlast pokrenula i dovela do kraja. To je danas poručio član Predsjedništva Socijaldemokrata, predsjednik SO Bar i kandidat za poslanika liste “Zajedno” – Branislav Bane Nenezić.

Kako je naveo, ključna razlika između liste “Zajedno” i onih koje sada, na ovaj ili onaj način, vrše vlast, jeste realan plan pomenute liste, koji će njeni predstavnici umjeti da realizuju.

“Građanska opozicija iskoristila je trogodišnji period da se podmladi, reformiše, radi na sebi. Ispravi pogrešno, ali i shvati da je zaslužna za toliko toga dobrog, uključujući spoljopolitičke, investicione i druge prioritete, koje su nove vlade samo preuzele. Makar deklarativno. Sa druge strane, posljednje dvije vlade imale sasvim dovoljno vremena da makar počnu da realizuju svoja obećanja. Umjesto toga, one su postale vinovnici svih onih praksi koje su žestoko kritikovale”, zaključio je Nenezić.

1 Comment
  1. qyu komentariše

    Istinu zboriš,vasu ideju „Da živimo bolje“niko nije uspio realizovati.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.