“Neinformisani“ da je Miodrag Lekić mandatar: Poraženi na izborima 2020. godine saglasni o formiranju “mješovite“ vlade; Žele da se vrate na vlast bez izbora

2

Poslanik Demokratske partije socijalista Predrag Sekulić i zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije Borislav Banović saglasni su da bi formiranje šire, mješovite vlade koja bi pripremila vanredne parlamentarne izbore, moglo biti rješenje za izlazak iz političke krize. Predstavnici poraženih snaga na izborima 2020. godine i parlamentarna manjina želi povratak na vlast, naravski bez izbora, u formi neke “mješovite“ vlade, misleći da je politika vođenje piljarske radnje “mješovite robe“. Nevješto se praveći neinformisani da je parlamentarna, izborna većina postigla jedinstvo i dogovor o Miodragu Lekiću kao mandataru za sastav nove vlade, niži ešalon Đukanovićevih poslušnika danima bombarduje javnost svojim budalaštinama i stupidnostima o neophodnosti nekakvog “dijaloga“ i dogovora o vladi koja bi pripremala vanredne izbore.

Brutalno gaženje Ustava i kršenje elementarnih demokratskih procedura i načela od strane pogubljenog Đukanovića, koji danima praktikuje pravno nasilje i ne želi da da mandat jasnoj većini okupljenoj oko Miodraga Lekića kao mandatara, za njegovu političku poslugu ne predstavlja znak da se makar ljudski i dostojanstveno povuku sa broda koji neupitno tone, da podnesu jednu ostavku, upute izvinjenje, ili makar skrenu pažnju bezumnom Đukanoviću da prestane sa konstantnom proizvodnjom destrukcije, haosa i uznemiravanjem javnosti. Sekulić i Banović pričaju “bajke za odrasle“, sanjaju nekakvu “mješovitu“ vladu, žele da kao predstavnici poraženih snaga uđu u vladu, vrate se na vlast bez izbora, iako za to ne postoji nijedan razlog.

“Spržena zemlja“ koju su stranke Sekulića i Banovića ostavili demokratskim snagama u nasleđe, srušene institucije i duboko kriminalizovano društvo, višedecenijsko neodgovorno upravljanje državom ničim ne kandiduje DPS i njegove satelite da im se pokloni ulazak u bilo kakvu vladu- koncentracionu, mješovitu, manjinsku ili neku četvrtu. Jedino što čeka politički bašibozuk Mila Đukanovića, okupljen u sklepanoj SKY koaliciji jeste šamar građana na predstojećim lokalnim izborima, a onda i ozbiljan rad reformisanog tužilaštva na procesuiranju svih onih ljudi koji se i dalje šepure na slobodi. “Mješovito“ društvo propalih političara iz DPS, SDP-a, SD-a i ostalih stranaka bivše kriminalno vlasti čeka konačan odlazak sa javne i političke scene i krivično-pravna odgovornost za sva nepočinstva koja su učinili prema sopstvenim građanima i državi.

 

2 Comments
  1. Kika komentariše

    Nema politicke krize…postoji vecina kao sto je postojala 2016g kad je Milo imao 41 mandat

  2. Sloboda komentariše

    Zna li se koliko je prepoznavaca sa terena, koji su prepoznavali porodice neistomisljenika u cilju njihove eliminacije metodom izgladnjavanja, odgovaralo za zlocine i kolike su kazne dobili.
    Zna li se hoce li poslanica koja je sa skupstinske govornice negirala postojanje Srba u CG i trazila od njih da se imaju predstavljati pogrdnim i ponizavajucim imenom – posrbice, odgovarati za fasizam.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.