Nedović nastavlja da uveseljava javnost: Birala me Alternativa za poslanika, al ja ipak podržavam Spajića!

11

Poslanički status koji sam ostvarila na listi PES-a, a na predlog Alternative, jeste obaveza da upravo i dalje zastupam one stavove i ideje zbog kojih sam i prihvatila da budem kandidat za poslanika, saopštila je Jelene Nedović, koja je iz Alternative Crne Gore prešla u Pokreta Evropa sad (PES).

„Naime, program Evropa sad 2, koji će unaprijediti standard povećanjem penzija i plata, kao i odgovorna borba protiv kriminala, jesu teme koje su građanima prioritet“, izjavila je Nedović.

Podsjetimo, Nedović je poslije parlamentarniz izbora 11. juna napustila Altertanivi i pristupila PES-u.

„Takođe, niti sam prekršila statut, niti odluku Glavnog odbora, jer to Alternativa nema. Na kraju, ono što se vješto izbjegava reći, a to je da nisam ja usamljena u svom stavu podrške u grupi građana bila, već jedan od osnivača Alternative i cijeli podgorički tim je stao uz mene. Imam svoje mišljenje, koje je kompatibilno sa stavom organa PES-a, da Spajiću treba dati šansu u sprovođenju reformi“, rekla je Nedović.

Kako je dodala, „postojala su različita mišljenja i među ljudima koji su me predložili, što je za mene apsolutno razumljivo, iako sam bila meta nekorektnih napada od onih koji misle drugačije“.

„Koliko je potrebno da dobijemo novu Vladu vidimo danas. Svaka vrsta opstrukcije i odugovlačenja, te produženje ove agonije, nije dobro za društvo i procese. Ne mogu da shvatim da neko iz opozicije kaže da neće podržati neophodne reforme. A one se odnose na sve građane ove države. Moramo zaustaviti odliv mladih ljudi i stvoriti uslove da se vraćaju, a i da ostaju“, kazala je

Nedović, pa za kraj dodala:

„Ovdje se radi o opštem interesu. I kod mene je prelomio opšti interes, a ne interes pojedinaca ili grupe. Od reformi koji planira ova Vlada, svima nama će biti bolje. Duboko vjerujem u to. Šansa se mora dati. Na kraju, imamo izbore za četiri godine. Neka građani presude, podrže ili kazne“, zaključila je novopečena poslanica PES-a.

11 Comments
 1. Vuksan Lekić komentariše

  A je li? A pošto si ti?

 2. Walter komentariše

  Nije meni što ova gnjida laže, nego što misli da joj neko vjeruje.

  1. Teodora komentariše

   Sad ce izbori, cijena ce joj brzo pasti.

  2. Rokica29 komentariše

   E vala gnjida prava.

 3. Q komentariše

  To ti je kad starleta prestavlja Alternativu.

 4. Marko komentariše

  Alternativa je Fejsbuk stranica i nista vise od toga

 5. Petar Petrovic komentariše

  Pa ok i Cincur je birala PES a ona ipak ne podržava Spajicevu odluku da pravi vladu sa DPS satelitima

 6. Davor komentariše

  Jes samo je spajuc pricao da nece sa dps om i satelitima dps a

 7. Canon komentariše

  Protuvo bjelosvjetska (baš kao i tvoj „guru“), brzo će novi izbori pa te se niko neće sjećati, kao što se više niko ne sjeća gnjida poput Pajovića, Dźakovića, Đurovića!

 8. Rade/ komentariše

  Ovoj se po faci vidi da bi hmhm za pare

 9. Jjskrr komentariše

  Odma da se formira vlade da se glavna govna iz dps smijene kkja se nalaze u CBCG, ASK I DRI

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.