Nebojša Mrvaljević organizator skupova ispred Skupštine za BORBU: DPS i ostala opozicija neće preuzeti naše proteste!

5

Građanski aktivista i Izvršni direktor nevladinog udruženja Forum slobodnih građana „Luča“ i organizator protesta „Ima nas“ Nebojša Mrvaljević kazao je za BORBU, da DPS i opozicione partije neće preuzeti proteste, već da su im oni kao organizatori dozvolili aktivno učešće na njima.

– Kao organizatori protesta, mi iz Foruma „Luča“ napravili smo prostor i za druge govornike iz opozicionih partija, koji su aktivni učesnici naših protesta, a čiji su se ciljevi poklopili sa našim zahtjevima na ovim javnim okupljanjima – kazao je on.

Mrvaljević ističe da je protestima važno postići zajednički cilj i najavio dalje zajedničko djelovanje sa opozicionim partijama.

– Protesti sami po sebi nisu svrha, bitno je postići zajednički cilj, i dalje ćemo sa opozicijom ići u zajedničku priču oko protesta, za šta mi smatramo da je u interesu svih građana. Partije same nisu spremne da uđu u proteste i potrebne su im manje NVO organizacije, a ono što je važno jeste, da su nam se glavni zahtjevi poklopili – rekao je on.

Mrvaljević dodaje da je potrebno nastaviti dijalog, a da je zaustavljanje procedure o izmjenama Zakona o predsjedniku put za izglasavanje sudija Ustavnog suda i vanredne parlamentarne izbore.

– Potreban je dijalog, i nama treba kompletan Ustavni sud, jer izborom jednog sudije ne dobijamo ništa, i mora se ići na zaustavljanje narušavanja Ustava, kroz zaustavljanje procedure o izglasavanju izmjena Zakona o predsjedniku. Zaustavljanje procedure o izglasavanju izmjena Zakona o predsjedniku, mali je  korak koji dovodi do izbora sudija Ustavnog suda, da bi na kraju došli do vanrednih parlamentarnih izbora, što je smatramo u interesu svakog građanina Crne Gore – zaključio je on.

5 Comments
 1. Sparta komentariše

  Je li sad ovaj vjeruje u ono što je rekao ? Očekuje li da mu to mi aminujemo….kako glupih ljudi ima…

 2. Qyu komentariše

  Ko plača te NVO ?Zašto oni nisu registrovani kao strani špijuni a ne nekakav lažni NVO što ne postoji!Ili te plača Vlada ili strane ambasade i tajne službe u oba slučaja kriminalna djelatnost!

 3. Dekson komentariše

  Hahahaha. Na skupove viču Milo, Milo!
  Svi glasači DPS a i satelita, govore drže Draginja, Živković, Nermin Abdić… , a na ulici svi poslanici DPS a i satelita i nose slogan Prava stvar!
  Zato što ste takvi lažovi nemate i nećete imati uspjeha.
  Koliko treba neko da bude lud i bezobrazan da neće očiglednu stvar da prizna.

 4. ggggggggg komentariše

  KAKO DA MU VJERUJEŠ ?OTAC MRVALJEVIĆA I OTAC MILA ĐUKANOVIĆA SU ROĐENA BRAĆA OD UJAKA ,ODNOSNO TETKE.VELIKA MANIPULACIJA SA OVIM NESREĆNIM NARODOM.

 5. LOPOVI komentariše

  NE UZBUDJUJ SE MRVALJEVICU. IZGLASACE MILO USTAVNI SUD I TO U PUNOM KAPACITETU. SVO NJEGOVO BOGASTVO JE NA BANKAMA U INOSTRANSTVU
  SAD MU IZ EVROPE SAMO NAJAVLJUJU DA MORA GLASATI, A KAD ONI KRENU OSTACE BEZ MILIONA
  URADIĆE ON TO ZBOG SEBE A NE ZBOG CRNE GORE
  TAKO, MRVALJEVIĆU, NE BRANI TI CRNU GORU OD NARODA. BOLJE BI BILO DA ORGANIZUJEŠ JEDAN SKUP ZBOG PLJAČKE I OTIMAČINE…………….. KAD STANEŠ ZA GOVORINCIOM POČNI DA IH NABRAJAŠ………. VESNA, VERA , VESO, BLAŽO, PREDRAG ……………….. ITD ITD

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.