Najveći motiv građanima da 2. aprila izađu masovno na izbore je konačna pobjeda nad Đukanovićem i DPS kriminalcima

0

Nakon izbornog brodoloma koji je Milo Đukanović doživio u nedjelju 19. marta i njegovog (trenutnog) svođenja na ispod 120 hiljada glasova podrške, što je istorijski minimum, i to uz podršku HGI, Bošnjačke stranke i Socijaldemokrata, u DPS-u vlada totalno rasulo i haos. Đukanović je danima nezadovoljan radom svojih istaknutih funkcionera na terenu, posebno onih mlađe generacije, pa su upravo oni danima sveprisutni u javnosti ohrabrujući preostale simpatizere da je “pobjeda sigurna“ 2. aprila.

Strmoglavi pad podrške je nezaustavljiv proces u lažnoj, kriminalnoj stranci Mila Đukanovića, koja se od 30. avgusta 2020. godine sasvim očekivano nije uspjela snaći u novonastalim okolnostima. Porazi na lokalnim izborima širom Crne Gore i u Glavnom gradu, a onda i rezultati u nedjelju su pokazali da su građani Crne Gore spremni da Đukanoviću, njegovoj lažnoj stranci i njenim staelitima zapečate političku sudbinu.

Sa prezirom i gađenjem ogromna većina građana i demokratska javnost posmatra bleferske izjave gubitnika iz DPS-a koji danima poručuju kako “Milatović ne može da motiviše birače DF i Demokrata da glasaju za njega“, dakle sve one ljude koji su decenijama šikanirani, maltretirani i ponižavani od strane jedne sramotne lažne političke organizacije, koja je decenijama bila samo produžena ruka kriminalnih klanova.

Bez obzira na mnoge međusobne optužbe i izjave date u žaru političke borbe, svojstvene i mnogo razvijenijim demokratijama od naše, pa čak i na mogućnost da Milatović ne motiviše da se glasa za njega, ono što sigurno motiviše sve građane željne uklanjanja Đukanovića i DPS-a sa javne i političke scene jeste da se masovno glasa protiv Đukanovića 2. aprila. Upravo je njegovo sklanjanje sa državnih funkcija najveći motiv građanima da 2. aprila izađu masovno na izbore i upišu veličantvenu pobjedu nad Đukanovićem i njegovim DPS kriminalcima.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.