Najgori gradonačelnik Podgorice Vuković ne postavlja pitanje zašto se 21. maj ignorisao u Petnjici, Rožajama, Plavu, Ulcinju!

6

Najgori gradonačelnik Podgorice u njenoj istoriji Ivan Vuković, u svojoj dokonosti i ne rješavanju brojnih nagomilanih problema, svoje vrijeme “ubija“ tako što se bestidno bavi svime osim onim za šta je debelo plaćen novcem svih građana Podgorice.

Tako se Vuković pita “zbog čega su lokalne vlasti u Nikšiću, Budvi, Kotoru, Herceg Novom, Mojkovcu … ignorisale Dan nezavisnosti?“

Kako Ivan Vuković nije uradio apsolutno ništa kada su u pitanju radna mjesta i bolji životni standard građana Podgorice, kako ništa nema da ponudi ili ostvari od obećanog izbornog programa iz daleke 2018. godine, Vuković je za 21. maj poručio građanima Podgorice- „srećni novi autobusi“, što dovoljno govori koliko su građani pokušani da budu poniženi od strane onoga koji zauzima najvišu funkciju u Glavnom gradu.

Zašto kondukter Glavnog grada Vuković ne postavi pitanje zašto se 21. maj ignorisao u Petnjici, Rožajama, Plavu, Ulcinju, kada je već po ko zna koji put pokrenuo “velike državne teme“? Zašto se kondukter DPS-a Vuković konačno, makar na isteku svoga mandata, ne pozabavi mnogobrojnim problemima građana Podgorice, nego dokoličari prozivajući svoje političke protivnike za nepoštovanje države?

“Džaba vam plata od hiljadu evra, ako živite u državi koja je disfunkcionalna i orgnizovana po principu etničkih i vjerskih podjela, kada živite u državi koja nema evropsku perspektivu, barem u državi na zapadnom Balkanu”, kazao je Vuković prije nekoliko dana.

Sa ovakvim stavom je čak i onim najnezavenijim DPS-ovcima jasno s kakvim čovjekom i političarem imaju posla, pa i ne čudi u poslednje vrijeme što ne može da skupi ni deset ljudi koji bi mu radili kampanju za predstojeće lokalne izbore, a na kojima je izvjestan njegov totalan politički krah i slom.

6 Comments
 1. Laki komentariše

  Milov Trol. Imitator prvog kokainskog predsednika! Ljiga

 2. Dekson komentariše

  Ovaj Vuković i dalje gura oštro i na silu, međutim fale mu: Radijator, Prdnjava, Veka, Tajnividac iz Bajramovice, narko karteli, duvanska mafija i tako dalje.
  Bez svega toga njegovo režanje narodu djeluje kao kad ti se zaleti pikinezer a tebi žao da ga zvizneš nogom, pa mu kroz smijeh kažeš: Mrš tamo mali da te ne našpicam! hahahahaha.

 3. Dekson komentariše

  Kao pripadnik Srpskog naroda iz Crne Gore, želim da se zahvalim gospodinu Vukoviću jer poslije svakog njegovog tvita procanat Srba u Crnoj Gori raste, zato Vukoviću samo naprijed.

 4. Kontra Revolucija komentariše

  Zato što se njima svima fucka za fašisticki Montenegro !.
  Oni su vec u Velikoj Albaniji !.

 5. Magarac komentariše

  E nije no najbolji.Nije mu mane da je iz df.

 6. Magarac komentariše

  Zivo df i dps napredne stranke nase. Sve im ćetalo. Zivi bili i veselili se. Aj, zdravo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.