17. 10. 2018. - 1:32

FLEŠ

Nabavka ministarstva pravde: Ministar Pažin naručio tovna goveda za 10.000 evra!

Ministarstvo pravde Crne Gore, kako se može vidjeti uvidom u njihovu dokumentaciju, naručilo je nabavku tovnih goveda, u vrijednosti od 10.000 evra. U dokumentu je navedeno da ministarstvo pravde tovna goveda nabavlja za potrebe Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu, koji je u njihovoj nadležnosti. Ponuđač koji se obavezao da dostavi tovna goveda je firma “Meso-promet” iz Bijelog Polja.
-Ukupna vrijednost robe, prema prihvaćenoj ponudi iznosi 9,9996 evra sa uračunatim PDV-om. Roba treba da bude isporučena na adresu ZIKS-a u Spužu, navodi se u ugovoru između ministarstva pravde i “Meso-prometa”.
Interesantno je da u ugovru nije precizirano šta će se desiti ukoliko dobavljač ne ispuni svoje obaveze, tačnije, da li ministarstvo pravde ima pravo da pred sudom potraži svoja prava.

Related posts

2 Comments

  1. Los Angeles Vasojevici

    Hilmo Franca, Naser Keljmendi i Safet Kalic nam drze ekinomiju i jos crnje predstavljaju se kao Crnogorci.. Sve ce to Svevisnji srediti, samo sa u pamet braco Srbi u Cg(nas 70 odsto), samo jos malo,znamo da nije lako ali jos malcice.. I Tito je prosao kao da ga nije ni bilo a mozete zamisliti kako ce ovaj nesrecnik..

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *