Nikšićani poslali DPS u političku istoriju: “Za budućnost Nikšića” i “Mir je naša nacija” imaju većinu, Dakin fijasko, SDP ispod cenzusa!

61

Posle 20 godina Nikšić je opet slobodan grad!

Koalicije Za budućnost Nikšića i Mir je naša nacija osvojile su većinu u lokalnom parlamentu. DPS se seli u opoziciju, a cenzus su još prešli koalicija Crno na bijelo i Narodni pokret koji će imati po jednog odbornika u gradskoj skupštini.

CeMI je objavio podatke na osnovu sto odsto obrađenih glasova, po kojima je Evropski tim za Nikšić osvojila 40.4 odsto glasova, odnosno 18 mandata.

Koaliciju Za budućnost Nikšića podržalo je 25.9 odsto birača (11 mandata), Mir je naša nacija 23.2 (10), Crno na bijelo 4.5 (jedan mandat), Narodni pokret 3.3 (jedan mandat).

SDP je ispod cenzusa sa 2.6 odsto glasova

 

 

61 Comments
 1. Ivi komentariše

  To SRBLJI, BIĆE VIŠE SRBLJI!!!!!!!

  58
  15
  1. Ivi komentariše

   POBIJEDILI SMO PREMIJERA, PREDSEDNIKA SKUPŠTINE, KONCERN VIJESTI, ANB I POLICIJU. JAČI SMO OD RANKE!!!!! Bananica………!!!!!!!!!

   48
   11
  2. Ksilofon komentariše

   Izgubili ste 10%, a Demokrate skočile 10%. Još jedna takva pobjeda i bićete ispod cenzusa 🙂

   33
   34
   1. Crni Guja komentariše

    Kako da ne, spisak nije ociscen Daak uzeo sto je uzeo Milaca preletac i nesto Zdravko eto ti 5 % do 30 a ovih 2, 3 neka ih Demokratama jer je Momo ok lik i Pejovic i Radovic i Saranovic i to bi bilo to.

    24
    3
   2. tako stoje stvari komentariše

    @ Ksilofon

    Jes, jes istina je sve što napisa, mislim ako bi se zajebavali.

    Krivi, Bečić, Joanikije + Daka taman skupa koliko sam DF. Mjesto da ste radili i da radite na rušenju i demontaži DPS-a, njegove kriminalne hobotnice vi udarili po DF-u, po demontaži DF-a.

    E pa nije prošlo, džaba vam sve.

    3
    2
    1. Ksilofon komentariše

     Medo i Manda su novu vladu napali od prvog dana a sad vam je neko drugi kriv.

     Govorio sam vam vidjecete u Niksicu cijenu toga.

  3. Komita komentariše

   A što slavite gamad četnička,5 hiljada glasova ste manje osvojili nego u avgustu prošle godine,opet uz svu mašineriju iz srbije i entiteta rep srpske odakle ste dovodili ljude da glasaju za vas nesoji jedni,i da vi onaj vaš četnik sa trbuhom bude gradonačelnik,pa ono nije ni za maskotu a ne što drugo.grdno se varate ako ste umisli da vam je ovo vaš tzv srpski svet,posrbice jedne i izdajice svoje zemlje,viđećete kako ćete završit,naša borba je neprestana za našu jednu i jedinu majku Crnu Goru .da je vječna Crna Gora !

   8
   90
   1. Sočinitelj komentariše

    Sa Lovcena vile mašu
    Popushi ga Komitašu.

    33
    3
  4. Црна_Гора komentariše

   Slobodaaaa Pobjedaaaaaa
   Vaskrsnuce Istorijska Njegoseva Crna Gora Srpska Sparta.

   40
   4
   1. Dragan komentariše

    JEDINI VI JE IZLAZ IZ BEDE EU
    a vi dizite tri prsta i slavite sa Srbijom i Rusijom i zivite dalje u bedi dok nepocnu granate opet da padju jer eu ih nevoli
    mozda se jednom osvijestite da ce od Srbije ostat Beograd i okolina a od Rusije je vec ostala Moskva i okolina jer se Sovjetski savez raspao kao i Srbija sto se raspada i Kosovo i Vojvodina

  5. Sočinitelj komentariše

   Sa Lovćena zvona zvone
   Popushi ga Ksilofone,

   13
  6. Ksilofon komentariše

   Rečeno vam je da će DF platiti u Nikšiću za svo pljuvanje vlade, crkve, vladike Joanikija, a vi ste pričali da iylazite na 40%.

   Evo, niste 40%. Niste čak ni 37% koje ste imali u avgustu. Danas ste na 26% i opet ne priznajete da su Mandić i ostali krivi zbog idiotske politike ljubljenja Vučića u dupe. Prihvatite jednom u životu odgovornost, idite u penziju i prepustite nekom mlađem i sposobnijem iz DF da vodi.

   2
   2
 2. Dejan komentariše

  A sta slave. DRPS-ovih 40% ?

  84
  13
  1. Davor komentariše

   Posle cetina niksic je najoloskiji grad

   62
   10
 3. Helm komentariše

  Sve dok nam rezultate izbora saopštavaju razne zapadne špijunske agenture sakrivene iza tzv. nevladinih organizacija ne možete da očekujete koliko-toliko ispravne izbore – strane ambasade kroje rezultate izbora u Nikšiću.

  Staljin se pripisuje izjava da nije važno ko glasa već ko broji glasove.

  U ova nova tehnološka vremena važno je ko saopštava rezultate izbora kao što je na primjer CEMI- koja se nalazi pod pokroviteljstvom zapadnih ambasada

  Na prethodnim parlamentarnim izborima opoziciji je ukradeno sedam mandata.

  Narod glasa ali kao što vidite do kraja ne odlučuje kao na primjeru Crne Gore.

  Ne vjerujem da je DPS dobio 37% i vjerujem da je u pitanju izborni inžinjering.😂
  Ko vjeruje da na ovoliku izlaznost URA koja je bila ispod izbornog praga sada ima 3, 5% 😂
  U svakom slučaju DPS u Nikšiću je prošlost ali ostaje gorak ukus da nam i dalje neko iza kulisa nameće lopovsku i kriminalnu organizaciju kao što je DPS i da pokušavaju da je narodu bukvalno provuku kroz nos i ako je svima jasno da je većina naroda protiv te kriminalne, mafijaške, uvjenivačke, lopovske i izdajničke hobotnice.

  77
  12
  1. Брђанин komentariše

   Helm objasni, pušti teorije zavjere. Rafinse o tome da se nije načeo, a to je sve zbog loše politike od 30 avgust do danas i sporosti tranzicije. Ovo je dobro za apostolsku vladu jer je jasan pokazatelj da se mora udruženo df i demokrate do kraja i nema promjene vlade.

   46
   5
   1. mugi komentariše

    ovo je pokazatelj da ne moze front tj prije svega medo svaki dan da pljuje vladu za koju je glasao, ako nastave sa tim front sledece izbore 15% nece prebacit. narodu se gade takve izjave sjednite pa u 4 oka nadjite resenje, a ne svakih 5 min twit pljuj po vladi, pa toliko nije pljuvao po duskovoj vladi.

    48
    32
    1. Hermes komentariše

     Sad će SNP i Danilović da se distanciraju od Mandića i Kneževića. Milačić već jeste.

     35
     28
     1. Ivi komentariše

      Sad će da ih ljube u guz guz guz. RANKE JAČI SMO OD TEBE I OD SLUŽBI. BANANICA ZA RANKE! Podijeli sa Mlehom. A hahaha…

      20
      2
   2. Helm komentariše

    Brđanin#

    “Kada bi glasanje nešto moglo da promijeni
    učinili bi ga nelegalnim”

    Ova izreka savršeno odgovara banana republikama kao što je Crna Gora, gdje o budućnosti ne odlučuje narod, već strane ambasade, preko svojih tzv. nevladinih organizacija, kao što je CEMI.

    Rezultati izbora u Nikšiću, koje vidite na ekranu, ispisalo je analitičko odeljenje pod okriljem MI6 i proslijedili britanskoj ambasadi i oni su samo prosledili dalje na čitanju CEMI-ju.

    Britanci su poznati kao svjetski maheri za razne monipulacije pa i izborne i oni kolo vode u Crnoj Gori, koju tretiraju kao zapadnu koloniju.

    Javna je tajna da su Britancima i Crnoj Gori politički favoriti Abazović, Bečić i donekle Krivokapić.
    Prijr nekoliko dana na portalu u komentarima sam pisao da je koalicija Bečić-Krivokapić na 20+% i mnogi botovi su dislajkovali komentar. Pisao sam da je URA na 2-4% i da je DF na 26-28%.

    Kao što to rade diljem svijeta, Britanci nikad ne igraju na jednu stranu ili kartu, podržavaju i drugu stranu odnosno rezervnu varijantu , kao na primjer što podržavaju i DPS, njihovo strašilo, koji je usmjeren prema novoj skupštinskoj većini sa ciljem da se ne otmu kontroli i da za njih imaju već spremnu zamjenu.

    Zato se i DPS vještački drži na 39% na sličnom procentu kao na parlamentarnim izborima u Nikšiću, kao poruka ostalim iz skupštinske većine da zapadne agenture DPS nisu skroz pustili niz vodu.

    Da li neko vjeruje da na izlaznost od preko 80% URA samostalno može da pređe cenzus ili da SDP se vrti oko cenzusa, a da za to nemaju podršku zapadnih agentura.

    URA u Nikšiću ima više glasaca od Narodnog Pokreta 😂 ma, da … u britanskoj ambasadi se 😂 i ko zna šta sve komentarišu …

    Pisao sam ovdje da je i Vučić imao dvoju ulogu koju je uspješno odigrao u Nikšiću i da je njegova navodna podrška DF-u, bila podrška DPS-u, o tome piše na twitter-u i svojoj kolumni u dnevnom listu “Politika” Đorđe Vukadinović urednik NSPM.

    Vučić je pametan političar i prilično obavješten da je upoznat koliko je nepopularan kod Srba u Crnoj Gori i nemoguće da nije znao da podrškom DF-u samo odmaže DF-u i opoziciji, kso na primjer slanjem SNS aktivista u NK, medijskom propagandom gdje je (in)direktno pomogao svom prijatelju i poslovnom saradniku Milu Đukanoviću da može da vrti priču kako se Srbija miješa u izbore u Nikšiću.

    Najveći pobjednici ovih izbora su Demokrate odnodno Bečić, Krivokapić i vladika Joanikije i Daka Davidović (koji je vjerovatno pokraden na izborima) ali i URA kojoj je vjerovatno ba ovoj izlaznosti poklonjen odbornički mandat i na kraju DPS koji je samo na osnovu izbornog inžinjeringa na 39%.

    Kada se podvuče crta DPS je izgubio izbore i bivša opozicija koja je sada vlast mora da se uozbilji i prestane da se međusobno napada i optužuje i da se okrene narodu i što manje po mišljenje ide u ambasade i distancira se “podrške” Aleksandra Vučića.

    27
    16
  2. Crni Guja komentariše

   Daka ti si?

   13
   1
 4. mugi komentariše

  sta bi sa mandicevom izjavom – sami cemo moci da formiramo vlast u nk? prc

  45
  37
  1. Davor komentariše

   Nije kriv mandic i knezevic vec
   Ovolika olos koja glasa dps

   60
   7
   1. mugi komentariše

    kako nije kriv mandic, ned dana pred izbore kaze imamo lreko 40%, a zavrsi na 26% ? ko ce da odgovara zbog toga?

    26
    27
 5. Mihailo komentariše

  Očekivano, Mandić i Knežević su načinili fatalnu grešku kad su prepustili vlast Krivokapiću i Bečiću, pošto Crnogorci uvijek glasaju za vlast, a tu je i sramna uloga nekih ljudi iz SPC iz CG koji otvoreno rade protiv srpskog naroda. Naravno, Kain Davidović je tu skupa sa Judom Krivokapićem tu zadao konačan udarac nožem u leđa koji se očituje u dodatnih 4-5 % manje za ZBNK. Dobro je da mi Srbi znamo s kim imamo posla jer ćemo od sada drugačije.

  72
  26
  1. Drazen komentariše

   Na srecu svih gradjana CG nikad necete imati sansu da sami formirate vlast.

   13
   19
 6. Ivi komentariše

  Ajmo SRBLJI AJMO BIĆE VIŠEEEEE!!!!!!

  28
  6
 7. kuca komentariše

  E moj DF sad placate i sve sranje koje je zadnja tri mjeseca radio Krivokapic znaci DPSzahvaljujuci Krivokapicu stabilan a vi u drasticnom padu.Vidite sto defetizam i defanziva moze da uradi.Opet Krivokapic i Abazovic zahvaljujuci vama ut DPS pobjednici jos kad SNP pocne vuci na svoju stranu nema vas nigdje, strasno strasno strasno !

  46
  9
 8. Luka komentariše

  Pjeva krupac pjeva slano pade milo pade brano

  48
  4
 9. Luka komentariše

  Blažo tjesi Tatu jebem te u usta sa njim zajedno

  40
  4
 10. Ivi komentariše

  U DANIMA KAD NA NIKŠIĆ SRBLJI UDARIŠE. DA NE BUDE KOMITULJA CRNOGULJA NIKAD VIŠE! .

  37
  2
 11. Petar komentariše

  Ovih 39,4 % za DPS je jako veliki procenat. To su ljudi koji gledaju i vjeruju isključivo RTCG-u i misle da je DPS još uvjek svemoćan i da drži vlast u cijeloj Republici. Prije svih budućih izbora mora se smijeniti rukovodstvo RTCG i promijeniti njihova uređivačka politika…

  65
  4
  1. Helm komentariše

   Oni su prilično racionalni i prvo gledaju u svoje
   džepove, novcanike i frižidere.
   U Nikšiću bukvalno ne postoji privredna aktivnost, proizvodnja i privređivanje. Jedan dio naroda iz lične koristi podržava DPS u zamjenu za privilegije i državne jasle i zato nemaju razumjevanje za ostale odnosno većinu naroda, koji se nalazi na rubu ekonomske egzistencije. To je poseban egoističan svijet.

   24
   3
 12. Ivi komentariše

  Ajmo SRBLJI AJMO JOŠ JE RANO. OĆEMO VIŠE!!!!!!!

  14
  2
 13. Listantisatanista komentariše

  Pao Milo, debakl Srba.

  15
  15
  1. Džonatan Livingston komentariše

   zapravo idealno!

   4
   8
   1. Helm komentariše

    Na kraju utakmice se gleda rezultat.

    Jedna srpska ekipa 🔴🔵⚪ na terenu je imala trenere pod uticajem savjetnika koji su radili za drugu stranu (DPS) ali na kraju zahvaljujući narodu 🔴🔵⚪ u Nikšiću je zbirno osvojena apsolutna većina i zajdno su poslali u prošlost lopovski izdajnički DPS i njegove satelite SD i SDP.

    Čestitke na pobjedi koaliciji “Za budućnist Nikšića”, “Mir je naša Nacija i Ne damo Nikšić” i Narodnom Pokretu “Za vaskrenje Nikšića” 🔴🔵⚪

    Neka vam je sa srećom pobjeda sa željom da bude na opštedobro i korist običnog naroda.

    10
    3
  2. LipaLipa komentariše

   … da je poraz srba nije, naprotiv pobjeda, … nije pobjeda kakvu neko htio, naravno, … no pobjedi, nikad se ne smije gledati u zube, …. naprotiv, treba je prigrliti, osnazivati, … … dps kako god gledali, popio poraz, jos jedan, … oni u buducnosti, bolje ne mogu, sigurno, … rezultat je ovo maksimalnog koristenja, rersursa, … vrijeme ce numitno, trositi njihove “rersurse” … ijako kazu nijesu partija vlasti, bas to jesu, … nova vlast u NK, mora mudro, … ovo je tek pocetak, treba nastaviri jos jace, … ko zna zasto ovo dobro, … aj’ zdravo, …

 14. Ivi komentariše

  UBI SE PRČULJO! UBI SE PRČULJO! TRT DAKI TRT DAKI! ŠUT ŠČIPI! ŠUT ŠČIPI!

  21
  2
 15. Luka komentariše

  Dje si Blažo Djukanoviću jebo ti ženu

  18
  3
 16. Petar komentariše

  Nije mi jasno što se slavi ?! Koalicija oko DF-a je napravila mnogo lošiji rezultat nego 30. avgusta. a Demokrate nikad bolji! Bojim se da će ovaj rezultat biti ,,infuzija” Milu i njegovoj propaloj ekipi da nas još jedno vrijeme maltretiraju…

  36
  2
  1. mugi komentariše

   slavi se pad dps-a… a becic ce jacati dok god medo twiyuje po vladi svaki dan, on je poguban za df, skinuo im je 10% od avgusta njegovim nastupima. mandicu ceraj ga iz df-a pod hitno inace ode na ispod 15%

   21
   7
 17. MIKI komentariše

  S, obzirom na rezultate izbora, ispade da je Niksic ka Cetinje ili Gusinje.Ipak je Niksic Milova smrdljiva kasaba.p.s. Mislio sam da u Niksicu ima Srba, jebi ga, pogresna procjena.

  33
  1
 18. MIKI komentariše

  Nazalost dosao sam do saznanja da Niksic nije Srpski grad.Tuzno, ali istinito.Niksicani, poslije ovih rezultata na izborima, zelim vam DA MILO VLADA JOS 100. GODINA.KUKALA VAM MAJKA KOJA STE VI FUKARA.

  34
  7
 19. Helm komentariše

  Nakon izbora možemo da očekujemo borba za “osvojeni” plijen i fotelje zmeđu DF-a (Mandić(SNP)-Joković (SNP)-Knežević (DNP) -Medjević(PZP) i Demokrata odnosno koalicije Bečić-Krivokapić. Pretvoriće sve u cirkus i očekujte da će mjesecima da vodie “razgovore” ko će da bude gradonačelnik Nikšića, ko će koju direktorsku fotelju da dobije i ko će sve da kiristi ostale privilegije 😂

  Ali opet sve je bolje od lopovskog i izdajničkog DPS-a i njegovih satelita.

  26
  3
  1. Ivi komentariše

   Ljutkoooo. DRPS se suši. Ovo je nepovratno udar i najstrašniji.Iza ovoga leti, 30 nije bio kraj. Ni najmanje. Ovo šuteljavo oko Vijesti i Ranke su takodje pretrpeli strašan udar. Njihova moć ide dolje dolje dolje. BANANICA ZA, RANKE!

   15
   3
 20. Ivi komentariše

  POZDRAV ZA KRIVOG VLADA IZ NE DAMO UDBU I ALEKSU! U rodnome gradu dobiste u.. z. … adu!!!!!!!! U rodnome gradu pravo u.. z…. du!!!!!!!!!!!

  12
  1
 21. A komentariše

  Mandić, Kneževič i Medojević ne mogu da dobiju ni Žiku Obretkovića.

  3
  5
 22. Džonatan Livingston komentariše

  Vučiću, nismo ti mi šumadinci pa da padamo na te tvoje fore i fazone.

  9
  16
  1. Šumadinac komentariše

   Da jeste, ne biste bili u NATO i držali sankcije Rusiji. Vi ste “ko da više”.

   8
   1
 23. Oxi komentariše

  Koliko vidim efekat litija na osvešćavanje masa je 0, a efekat vlasti je samo u toliko što se glasovi prelivaju unutar istog korpusa među raznim strankama. Uzrok ovakvog stanja je što Vlada Jude Krivokapića ni za pedalj nije odstupila od ideologije Mila Dukljanovića, oni su tehnokrate koji održavaju sistem onako kako ga je Milo zadao, što neminovno ima za posledicu da će svako ko uđe u vlast CG vremenom postati kao Milo.

  20
  5
 24. XXX komentariše

  Daleko je DPS od politicke istorije. Bitanga jos uvjek dobija srpske glasove. Sto kupovinom, sto ucjenom, a sto kukaviclukom nasih srba. DPS osvojio preko 40%! Ne vidim razloga za slavlje. Jedino sto je SDP spao ispod cenzusa, pa Vraginja moze da se prci do mile volje…

  19
  2
 25. Misliti crnogorski komentariše

  Poslali DPS u istoriju? Je li ovo humoristicki portal? Sta su onda uradili ovim sto imaju manje od 40?.

 26. Andrija komentariše

  Cestitam Braco !

 27. Niksa komentariše

  Nema vise DPS-a !

  2
  1
 28. Luka komentariše

  Prije bih rekao da je DF dozivio fijasko nego Daka. Izgubiti 10% glasaca za par mjeseci u NK je ozbiluna stvar.

 29. Marsovac komentariše

  Vreme je bilo da DPS ođe u zaborav.

 30. Venera komentariše

  Čestitamo braćo naša.

 31. E viva komentariše

  A Jes vas DPS razvalio, hahahahaha..cime si vi hvalite ,jos malo pa je jaci od vas sam…a jeste se obrukali df I pogotovo Ura…jedva uzeli mandat..kao Daka ..haha
  Bogami ovih dana morate u BG kod Vula da vas malo prca,zbog bruke sto ste dozivjela…

 32. Neko komentariše

  Pobjeda je nasa!!!
  Lakes se disee

 33. Miloš komentariše

  Pravda je zadovoljena. Nakon sbih pokusaji I kradje opet nisi uspjeli da pobjede!
  Pobjeda je nasa

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.