Mustafa: Aljbin Kurti i Vjosa Osmani podstiču rat, zapalili su institucije nasiljem!

1

Bivši premijer lažne države Kosovo Isa Mustafa ocijenio je danas da je vlada Ajbina Kurtija „vlada nasilja i da se po nasilju ne razlikuje mnogo od Rusa, koji su zapalili Ukrajinu, dok su ona zapalila institucije Kosova“.

– Ovo je vlada nasilja. Nasiljem, kamenicama, suzavcem, molotovljevim koktelima, bombama, došao je na vlast. Ne zaslugama po radu i upravljanju. Čak i tamo čime je upravljao, on je propao, kao što su Priština i Prizren – rekao je Mustafa za Lajmi.net, povodom Kurtijeve izjave da bi situacija između Kosova i Srbije mogla da eskalira u oružani sukob.

– Ne razlikuje se mnogo od Rusa po nasilju, koji pale Ukrajinu, a oni pale institucije Kosova da sruše demokratsku vlast. Oni žele da uspostave paralelnu vojsku i paralelne organe pravde. ‘Ustav bez ustava’ loša je i kobna lekcija – rekao je Mustafa.

Dodao je da Kurti i kosovska predsjednica Vjosa Osmani, kako je rekao, „imaju Rusiju i Srbiju za doručak i večeru“ i ocijenio da oni koji podstiču rat dovode Srbiju do vrata.

 

1 Comment
  1. Srdjan Loncar komentariše

    Imate puno divnih Albanaca. Rama naprimer ima puno divnih gestova choveka GRADJANINA SVETA. Bio vrhunski kosarkas. Zavrsio akademiju umetnosti. Ziveo 4 godine u Parizu…vie merveilleuse esprit heureux. On isto gura Veliku Albaniju (kao sto nashi Srbi-Crnogorci guraju Veliku SR-CG) ali ne putem namamljivanja NATO da za tebe ratuju i sl. Kurtijevskih i Abazovicevih metoda.
    .
    .
    Rama je napr porucio svom drugaru Kurtiju: „Imas samo 2 izbora: Otvoren Balkan ili rat na barikadama“. Stranku pokojnog Rugove chine razumni Albanci, poput Mustafe, koji shvataju da ne mogu da stvore svetskog Frankenshtajna – ALB #2 preko NATO okupacije KIM-a. Tako mogu samo da stvore METROPOLITAN BONDSTEEL (Bondsteel sa okolinom).

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.