Mornar nastavlja da sanja fajnal for

0

Mornar je pobijedio Zadar, a trener Mihailo Pavićević najbolje je objasnio važnost trijumfa. Barani su ostali četvrti nakon uspjeha u Hrvatskoj sa skorom od 10 pobjeda i sedam poraza.
„Znali smo da će pritisak biti na domaćinu. Nismo imali puno toga za izgubiti, a mogli smo dobiti, i stvarno smo dobili. Ovo je jedna od najvećih pobjeda u istoriji našeg malog kluba. Zadar je kolijevka košarke uz koju su moje generacije odrastale. Svi smo gledali majstore poput Kreše Ćosića i Pina Giergie, da ne nabrajam dalje. Ponosni smo zbog ove pobjede.” – kazao je Pavićević nakon meča.
Da je pobjeda vrlo važna posebno potvrdio je i Brendis Rejli Ros koji igra fenomenalno ove sezone.
„Željeli smo ovu pobjedu i sa velikim motivom smo se pripremali za Zadar. Naš cilj je doigravanje i znamo da se možemo nositi sa najboljima u Jadranskoj ligi te je stoga ova utakmica bila jako bitna za nas. Atmosfera u Zadru je bila odlična, znao sam da je ovdje publika strastvena. Kada sam došao u ligu proučavao sam ekipe, ali i istoriju Zadra te znam da imaju jako dobre navijače, a to su potvrdili i večeras.“ – kazao je Ros.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.