Miroje Jovanović ministru pravde Crne Gore: Zorane, nijeste dobro uvježbali Sinđelića

0

Šta da se radi Zorane, trebalo je više vežbati?, navodi advokat odbrane u montiranom procesu „državni udar“ Miroje Jovanović u odgovoru ministru pravde Zoranu Pažinu koji je napao advokate i zaprijetio im sankcijama Advokatske komore. On je podsjetio Pažina da je „jedina osoba koja je pravosnažno (i to višestruko osuđivana) u čitavom ovom postupku „njegov omiljeni glumac Saša Sinđelić“, prenosi portal IN4S.
On kaže da je pročitao danas da se povodom montirane sudske farse „državni udar“ medijima obratio izvesni Zoran, pravnik iz Šibenika.
“Javna glasila su prenijela i to da je Zoran navodno ministar pravde Crne Gore, potpredsednik njene Vlade, i v.d. ministar kulture. Pojedinci tvrde da je funkciju v.d. ministra kulture dobio jer se istakao kao režiser u rijaliti šou programu „Državno udaranje“ koji se ovih dana prikazuje na RTCG.
Glavni glumac (pošteni, obrazovani i zdravi Sinđelić) je počeo da zaboravlja tekst, pa se režiser Zoran iznervirao, i krenuo da se javno jada. Taj Zoran je juče, u svojstvu tri funkcionera a jedne ličnosti medijima došapnuo kako treba tim zlim advokatima konačno stati na put, i sprečiti ih da budu advokati, te je poručio kako će se time pozabaviti advokatske komore i to „ne samo ova u Podgorici, nego i ona u Beogradu i Novom Sadu“. Pošto sam ja jedini advokat-učesnik rijalitija iz Novog Sada (gospođa Branka Milić na žalost nije advokat ali poznaje materiju bolje od suda), jasno je da je dotični Zoran mislio upravo na moju malenkost. Nije red da se prepucavam sa v.d. ministrom kulture Crne Gore, ali su to umesto mene učinile, o kakvog iznenađenja, međunarodne organizacije. Valjda su znali da se uvek nađe taj neki Zoran koga treba podsećati da postoji neko stariji, nadležniji i pristojniji, ko je unapred razmišljao baš o Zoranu i njegovim medijskim izletima”, ocijenio je Jovanović.

P.S.
Jedina osoba koja je pravosnažno (i to višestruko osuđivana) u čitavom ovom postupku je omiljeni glumac Zorana iz Šibenika.
Kao što sam napisao, glumac Sinđelić je počeo da zaboravlja tekst pa ni šaptači ne mogu da isprave njegovu zaboravnost.
Šta da se radi Zorane, trebalo je više vežbati….

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.