Milošević: Evropa sad ,,vuče” na krilo DPS-a

4

Direktor ADP Zid, Igor Milošević komentarisao je danas na jutarnjem programu TV Vijesti predstojeće predsjedničke izbore u Crnoj Gori i istakao da Evropa sad ,,vuče” na meko krilo DPS.

,,Evropa sad ima potrebu da se izmjeri na predsjednickim izborima i vide kolika je njihova stvarna moć. Oni nemaju ni formirane odbore u određenim gradovima, vidimo da su formirali opstinski odbor u Niksicu prije par dana, da u mnogim gradovima imamo jedan koncept partije koji vuče u određenom momentu na meko krilo DPS, jer imate one koji prelijeću iz DPS u ES”, kazao je Milošević.

On je istakao da je Demokratski front kandidovao jednog od svojih lidera, sa konceptom – da, dosada smo mi uvijek izvlačili deblji kraj, uvijek smo se poturali da bi neki određeni političari dolazili na našim leđima, a sada je red da vidimo, ako prođemo u drugi krug, koliko će ti isti političari da vrate nama.

4 Comments
 1. Gate komentariše

  Milo(jko) je krenuo stopama DPS

 2. Sana komentariše

  Tacno.

 3. qyu komentariše

  Ja pisem mjesecima da je Evropa sad sreće nikad DPS 2 i sad ovaj rekao nesto.Ma meni je dan danas najgore sto me niko nije ozbiljno shvatio kad sam upozoravao da je Zdravko Krivokapić zlo i to sam govorio prije 30.augusta.U očima se sve vidi čovjeku a Spajić je mnogo opasniji od Krivokapića.

 4. Bure komentariše

  Sigurno nece se narod pitat o buducem predsedniku…Pare su kupile odavno čojstvo i junastvo…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.