Milo i NATO prelomili: Milica ulazi u predsjedničku trku

0

Ukoliko se nešto nepredviđeno ne desi u naredna dva dana, Milica Pejanović Đurišić, biće kandidat DPS-a na predsjedničkim izborima. Tokom vikenda, Milo Đukanović održao je nekoliko sastanaka, sa najbližim saradnicima. Prenio im je da je stav više predstavnika NATO zemalja, da Pejanović Đurišić bude kandidat vladajuće partije. U suprotnom, ako bi on odlučio da se kandiduje morao bi stranku prepustiti Milici Pejanović Đurišić. Svjestan situacije u kojoj se nalazi, Đukanović je dao zeleno svijetlo da Pejanović Đurišić bude kandidat za predsjednika.
Predstavnici pojedinih zemalja NATO-a, posljednjih dana, vršili su dodatni pritisak na čelnika DPS-a, kada je postalo jasno da će  protivkandidat biti Mladen Bojanić, koji je poznat kao kritičar te vojne organizacije. Kako saznajemo, Milica Pejanović Đurišić, biće do srijede promovisana u kandidata, ukoliko Đukanović u poslednjem momentu ne odluči da pogazi datu riječ.
Narednih dana, kako nam je potvrđeno, pojedini čelnici DPS-a, trebalo bi da održe sastanke i sa predstavnicima nekih medija, kako bi se pripremio teren za kampanju. Tačnije da ni “nezavisni” mediji tokom kampanje ne napadaju Milicu Pejanović Đurišić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.