Milatović: U „drugom poluvremenu“ ćemo zajedničkim snagama zapečatiti potpunu pobjedu nad politikom prošlosti

2

Drugog aprila ćemo zapečatiti potpunu pobjedu koja je zajednička nad jednom politikom prošlosti, podjela i siromaštva, rekao je predsjednički kandidat Jakov Milatović.

„Ovo je prvo poluvrijeme, drugo poluvrijeme gdje ćemo zapečatiti potpunu pobjedu koja je zajednička nad jednom politikom prošlosti, podjela i siromaštva koju simbolizuje gospodin Đukanović, to će biti 2. aprila”, rekao je Milatović za TV Vijesti.

Govoreći o najavljenoj podršci u drugom krugu od GP URA, DF-a, Demokrata, SNP, Ujedinjena Crna Gora, Milatović je rekao da misli da su poruke od Mandića, Bečića, Abazovića i Danilovića jako dobre”. Kazao je i da “nije imao vremena da razmišlja” da li će ih uključiti u kampanju.

Na nama je svima da zajednički zapečatimo ovu zajedničku pobjedu 2. aprila”, ističe Milatović.

„Milatović je rekao da se čuo sa liderima partija koje su mu najavile podršku, ali i mnogim predsjednicima Opština širom Crne Gore koje dolaze iz redova DF-a i Demokrata.

Mislim da ćemo napraviti jedan veliki zajednički front koji će zapečatiti moju pobjedu od sinoć”, dodao je on.

Rekao je da se sa Bečićem čuo jutros i da je “pred nama zajednička borba”.

Nakon pobjede nad Đukanovićem da dobijemo stabilnu vladu”, kaže Milatović.

Ubijeđen je da će u drugom krugu odnijeti pobjedu.

Milatović je rekao i da je Đukanović organizovao „fizički atak na njega”.

Na pitanje da li Pokret Evropa sad ima kandidata za gradonačelnika Podgorice, Milatović kaže da imaju više kandidata ali da je trenutno fokus na predsjedničkim izborima.

2 Comments
 1. milatakrto komentariše

  Ovoga kad čujem da progovori i ovoliku samozaljubljenst i hvalisenje a bez ikakvog pokrića, sto posto sam siguran da neću pogriješit ako zaokružim Đukanovića. Znači ko bi slušao ovo piskutalo 5godina i tu prepotentnost i maltretiranje ostalih. Makse.

 2. Srdjan Lonchar komentariše

  Bravo. Zajedno do pobede je najbolja, moguca pobeda. Chudo je nad chudima da se Milo Lopov, posle pada 30-god. diktature , opet usudio da se kandiduje za svoj 10-ti mandat! Kako ga nije bilo stid da to radi, posle svog jada, koji je, kao UCENJEN CHOVEK doneo CG?
  .
  .
  .
  Prvo pitanje za njega u debati treba da bude: „KO SU TVOJI NAJBLIZI SARADNICI? Kazesh da hoces da uvedesh CG u EU. Kako praktichno planirash to da uradish? Ne mozesh valjda sam da uvedesh CG u EU? Ko su ti najblizi saradnici? Oni poslushni pachici … Ivan Vukovic, Zivkovic, Nikolic, Bogdanovic…? Ili su ti najblizi saradnici oni u Spuzu ili na uslovnoj slobodi? Ili oni odbegli u BG i Luksemburg?
  .
  .
  Hvalish se kako si kao Ucenjen (Bombarder Dubrovnika, ICTY, Sud u Bariju) uveo (na silu i uz pomoc Laznog Drzavnog Udara) CG u NATO. Plus si sachuvao CG od bombardovanja. Nisi valjda sve to sam postigao? Pa valjda si imao saborce na tom putu. Zasto ih ovih dana ne dovedesh na svoje javne nastupe da te podrze zajedno sa onim PACHICIMA?
  .
  .
  Zar ne bi bilo lepo da sa tobom na podijum izadju mnogi tvoji NAJUZI PRIJATELJI-SABORCI SVIH TIH GODINA: Dushko Markovic! Zamisli kakav vatren govor podrshke on moze da ti priredi u ovoj zavrshnici. Ko bi bio po rangu tvoj drugi saborac? Brano Gvozdenovic? Je li josh ziv? Sveto Marovic je opravdano odsutan. Ko josh? Brano Micunovic „kontraverzni buznismen“ tvoj Capo di tutti Capi? Vesna Medenica, tvoja ugledna visegodishnja Predsednica tvog Vrhovnog Suda. Mislim da nosi GPS nanogicu oko chlanka, ali i pored svega bi mogla da odrzi makar 1 dobar govor o tvom CHUVENOM SISTEMU EU VREDNOSTI!!
  .
  .
  .
  Hoce li ti pachici da drze govore na tvojim skupovima, kao PACHICI-NAJBLIZI SABORCI MILA LOPOVA? Sta bi oni mogli da kazu u podrshci tebi? Kako si bio NAJGORI STUDENT GENERACIJE sa prosekom blizu 6! Zamisli!! Kako neko moze da ima prosek blizu 6? Mora da ti se omakne, da ti lupe neku 7 ili 8!! Vidim da sad dok drzis govor, postavish pored sebe na podijumu 3, 4 dece starih oko 10ak godiona da SVO VREME DRZE RASHIRENU CG ZASTAVU!!! To je inache javno zlostavljanje maloletnih. Ti si im primer da je OK da ne rade domace zadatke i da beze sa chasova!!

  Za kakav EU Sistem Vrednosti moze CG da se zalaze, kad je 30 + godina birala za svog Maximus Lidera nekoga, ko je je bio NAJGORI STUDENT NA FAXU? I ne samo to – evo ga isti taj nesrecnik se opet kandidovao da josh 5 godina jashe CG.
  .
  .
  Video si Jakova kako istupa sa svojom zenom. Skladan par. On joj daje mali poljubac u chelo. Imaju 3 dece. Porodica je smisao zivota. A ti? Gde ti je ona udovica Jeknica, sa kojom si razmenjivao djilkoshka pisma? Koliko se da viedeti, ona je i dalje u centru onih 50 offsore trustova i kompanija. Ona bi mogla da bude dobar „Zashticeni Svedok“ SDT. Ne verujem da ce se ona pojavljivati sa tobom ni u ovom 2-om krugu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.