Milatović: Đukanović je organizovao fizički atak na mene

5

Predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad (PES) Jakov Milatović izjavio je da je lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović organizovao fizički atak na njega.

„Sad je pred nama zajednička borba, prvo 2. aprila, a onda idu vandredni parlamentarni izbori. Suština je, poslije svega, da nakon pobjede nad Đukanovićem 2. aprila dobijemo politički stabilnu vladu, koja će nastaviti reforme koje smo započeli i uvesti zemlju u Evropsku uniju“, izjavio je Milatović za TV Vijesti.

Komentarišući izjavu Đukanovića da će ostvariti pobjedu u drugom krugu, kao i da računa na određene rezervoare glasova koji nisu aktivirani u prvom krugu, Milatović je kazao da „kako je lagao narod 30 godina, tako sinoć, vjerovatno, malo laže i sebe“.

„Đukanovićev maksimum je postignut sinoć. Ubijeđen sam da ću u drugom krugu odnijeti veliku zajedničku pobjedu nad jednim čovjekom prošlosti, podjela i siromaštva, i da ćemo ga u potpunosti poslati u političku prošlost“, rekao je Milatović.

Poručio je da će nastaviti da šaljem pozitivne poruke, da stavlja akcenat na stvari koje nas ujedinjuju…

„Šta će Đukanović da radi, to je Đukanovićev problem. Znate i sami da je taj čovjek u nedostatku argumenata organizovao fizički atak na mene. Ja se nadam da će u narednih 15 dana policija i naše službe bezbjednosti uspjeti negdje da održe situaciju apsolutno pod kontrolom“, zaključio je Milatović.

5 Comments
 1. atividji komentariše

  Koliko znam one koji te ne vole siguran sam da ih ne treba niko zvat a kamoli organizovat.

 2. Opjbf komentariše

  Jakove budite mudriji kod davanja resora u opstinu u zamjenu da bezrezevnu podsrku na predjsnicke. Dajte df, uri i becicu bar 2 ili tri sekretarijata u Glavni grad.

  Jasno se vidjelo ko koci sve od Ustavnig susa do 10 institucija a to je DPS

 3. Gradjanin komentariše

  Jakov cestit,obrazovan momak i buducnost Crne Gore.Pitanje je dana kada ce se razici sa Milojkom.

 4. Uiidd komentariše

  Treba se pripaziti dijaspore, bice tamo izlaznost veca sa 35 na 90%. Zato avi mi moramo izaci da pomognemo Jakovu, ne zbog njega nego da olovkom oburdamo Mila. Ne dozvilite da nas prevari nismo budale braco Srbi. Jos jednom da ga pobijedimo kad je napotrebnije. Da je drzave oni iz dijaspore ne bi imali pravo glasa, jer nisu ovdje dugo . Bojim se da ne namaknu uvezene iz Tutina i Sjenice . Ovih 6 opstina ce imati 9gromnu izlaznot i mogu nekako da pokriju rih 50000, a zato mi moramo izaci mnogo vise jer svaka izlaznsot preko 70 % ne moze pomoci MDJ pa UN da stanu uz njega. Moramo gkasati za Jakova a ja bih za bilo koga samo Mila da oburdamo . Ne nasijedajte braco i dosta podjela , svi da izadjemo bez obzora sto pricaju drugi. Nemamo alternaticu jer ako dodje na vlast to mu je vjetar u ledja realno 240-140 za Jakova ali Milo ima logistiku da pobijedi za 500 glasova, ne smijemo mu dati ni promil sanse. Najvise se bojim AV I ove utakmice sa Srbijom tu ce pokusat nesto da izmute .

 5. Srdjan Lonchar komentariše

  To je bio KOORDINIRANI NAPAD izmedju CT policije-Mila Lopova-njegovih bandi zvanih „komite“ (buduci borci iz shume!)
  .
  .
  Policija je postavila uzak koridor – shirine svega 3 stope – 1m !!! To su mogli samo NAMERNO DA UCHINE. Niko nije uhapsen. Kao dva, tri dana kasnije su pozivali neke komite na caskanje!!! Adzic, Dritanov ministar je sa CT. Svo vreme je branio pravo komita da pale brdo guma na ulazu u CT, da bi na taj nachin „BRANILI DRZAVU“ od SPC!!!!
  .
  .
  .
  Sve je pochelo sa NAMERNIM POSTAVLJANJEM 1M SHIROKOG KORIDORA, GDE SU KOMITE MO0GLI SA OBE STRANE DA UDARAJU PO ZRTVI, KOLIKO SU HTELE, dok je policija tu bila vishe kao nameshtaj, ukras.

  Kako ide ona pesma „VESELI SE SRPSKI (CRNOGORSKI) RODE…“ Milo Lopov je od prvog kruga dobio status „POLITICHKI MRTVAC“. Mora da budu izbacheni iz prostorija uprave PG. Mnogo je tesko za njih da organizuju neku dodatnu mucku sa FANTOM GLASOVIMA, da ukljuce DPS „glasache“ iz groblja, zatim mase „rezervnih Boshnjaka“ iz Luksemburga i sl.. I demokratske snage ce pozvati na povecanu izlaznost, tako da bi razlika ovog puta trebalo da bude min 20% (60:40).

  Posle toga, kad narod vidi da je GRADJANINU MILU LOPOVU ostalo samo da cheka istrage, koje ce konachno uslediti za sve muke, koje je zadao narodu CG, DPS ce se prepoloviti na izborima 12 juna!
  .
  .
  Kad chovek slusa onog drugog Adzica (Dukljanska Akademija), pomislio bi da je ili on poludeo ili si ti poludeo/poludela!!! On pricha kako se u ZADNJIH GODINU, DVE VELIKO-SR PRIPREMA DA OKUPIRA CG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To znachi doci ce tvoj sin iz BG, sa svojom bracom od tetaka, stricheva takodje iz BG i oni ce doci sa zandarmerijom da napadnu CG (NATO zemlju!!!), da ih stave pod AV komandu!!!! Onaj novinar voditelj bi trebalo da mu udari CHVRGU, da vidi da li je glava shuplja!!!
  .
  .
  Eeeee tome je sa ovim Milom Lopovom – politichkim mrtvacem – svemu tome, toj ranije vrlo opasnoj LAKRDIJI (kad su imali svu vlast Sile u CG) – toj LAKRDIJI je konachno dosao kraj.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.