Mikić: Saradnja sa premijerom se ne može zasnivati na tome da svaki dogovor važi samo dokle se ne zatvore vrata njegovog kabineta!

5

„Nakon današnje press konferencije, Građanskom pokretu URA nije jasno što je premijer želio da kaže povodom političke situacije i koji je njegov model za prevazilaženje krize. Ukoliko ga ima neka ga ponudi. Za nas, fotelje ne mogu biti ispred države“, istakao je izvršni direktor URE Zoran Mikić odgovarajući na navode premijera Zdravka Krivokapića.

Mikić ističe da je Crna Gora prevazišla period kada se zbog jedne porodice ili par ljudi zarobljavala država i njen napredak i da su to karakteristike nekih prošlih, ružnih vremena iz doba vladavine DPS.

,,Napominjemo premijera da se, kada god pomene Građanski pokret URA, sjeti zahvaljujući kome je došao na tu poziciju i bez čije otvorene podrške danas ne bi ni držao press konferenciju sa te pozicije. Takođe, napominjemo premijera da je njegova Vlada najveće rezultate postigla u bezbjednosnom sektoru i borbi protiv kriminala, kojima je rukovodio predsjednik URA Dritan Abazović“, istakao je Mikić.

Mikić zaključuje da URA nije kriva što je premijer zbog svađe parlamentarnom većinom uveo Crnu Goru u političku krizu, jer se očigledno saradnja ne može zasnivati na tome da svaki dogovor važi samo dokle se ne zatvore vrata njegovog kabineta.

5 Comments
 1. Marko komentariše

  E licemjeri izdajnicki

 2. q komentariše

  Pozitina kako god da se nazove uvjek je Pozitivna i uvjek nađe ovce da glasaju za nju.

 3. Milan komentariše

  Najveće dvije štetočine u Crnoj Gori su zdravko i dritan.Pobijedismo dps a njih dvojica umjesto da krenu u borbu protiv kriminalaca na sve načine pokušavaju da zaštite šverc koji se nije ni prekidao za vrijeme njihove vladavine.

  1. okrenibr95 komentariše

   Kako je pobijedjen? Zdravko rece Zana je spremio jednu telefonsku sjenicu sa 2 smjene. Jedna ce biti Dritan.

 4. Incko komentariše

  Ha,ha ,ha ..vidi mu glave,ka badanj.
  Ovo da se nesto pita.?!?!?
  Kantone napraviti, ne moze Vlada URAe uoravljati cijelom Crnom Gorom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.