Medojević: Spajić se pogubio u svojim lažima!

13

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević saopštio je da se lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić pogubio u svojim lažima.

“Laž br.1 – Spajić tvrdi da je kupio stan 2018. u Beogradu. On 2018. nije imao centa. Motao se oko Crkve i grebao od Ratka Mitrovića. Nije imao nikakav posao. Ni auto, ni garsonjeru. Pokušavao je neke privatne poslove sa sinom Mitrovića, ali bez uspjeha”, tvrdi Medojević.

Lider PzP-a kaže da je “laž broj 2” da Spajić “nije mogao da proda stan 2020, jer ga nije ni imao”.

“Spajić može jednostavno da dostavi zahtjev koji je preko notara uputio katastru da se stan uknjiži kao vlasništvo 2018. Stan od 88 kvadrata Spajić je kupio tek 2022., i to najvjerovatnije od fiktivnog kredita od jedne banke (najvjerovatnije OTP) za koji je dao keš kao kolateral”, rekao je Medojević.

Prema riječima Medojevića, katastar Srbije je stan na Spajića uknjižio u decembru 2022. godine.

“Laž br. 3 – Katastar Srbije je taj stan uknjižio prvi put na njega u decembru 2022. Stan je prvi put uknjižen na Vesnu Marinković, Spajićevu vanbračnu partnerku odmah nakon kupovine 2022. godine. Spajić uknjižava stan na svoje ime 27.12.2022. nakon što sam ja javno objavio da Spajić ima stan na Beogradu na vodi koji se vodi na ime Marinkovićke. Vjerovatno zbog problema koje je Marinkovićka imala sa EU za koju radi, primorala je Spajića da stan uknjiži na svoje ime”, ističe Medojević.

Spajić je, tvrdi lider PzP-a, kupio nekretnine u Beogradu u vrijednosti od milion eura, i “vilu na MUO vrijednosti preko milion eura, tek u 2022. kad su pristigli prljavi milioni eura od šverca, korupcije i pljačke države Crne Gore”.

“Džip Mercedes 300 D je kupio samo par mjeseci nakon što je kao Ministar bio dio kriminalne grupe koja je nastavila šverc cigareta preko Luke Bar u 2021. godini.

Spajić, jednostavno, nije izdržao da odloži trošenje opljačkanih miliona i htio je brzo da stekne status mladog tajkuna milionera, o kojem je kao mali sanjao. Zaboravio je prvo pravilo ozbiljnih kriminalaca: Ne troši pare tamo gdje si ih ukrao”, poručio je Medojević.

13 Comments
 1. Ksilofon komentariše

  Je li, Medo, izvini li se ti za onu lažavinu od juče da je Spajićev otac parkirao kola ispred te kuće?

  1. Detektor komentariše

   Mole se botovi i korisni idioti Milojka od Singapura, da malo manje kmeče. Dodatno srozavanje vam nije potrebno, nije valjda da je puno korito sve u životu? Od istine niko nije pobjegao, pa neće ni on.
   Kao što se zna već su po priznanju samog SDT pokrenuti izviđaji povodom Spajićeve uloge u vezi puta Meljine – Petijevići i zaduženja od 750 miliona evra. Doći će na red i To Montenegro, šverc duvana, kao i kuća u naselju Muo u Kotoru i stanovi u Crnoj Gori i Beogradu.
   SDT Novović je na potezu!

 2. Tvots komentariše

  Spajić treba da napusti politiku zbog ovih obmana i korupcije, a niko ne zna šta čeka Novović, zašto ne reaguje na ovoliko dokaza

  1. Vakat komentariše

   Tačno tako! Šta se čeka gospodine Novoviću?????

 3. Komsija odozgo komentariše

  Niko tako ka Mickey ne laže!
  A sad pazo amo:
  Ko laže taj i krade !

 4. BozePravde komentariše

  Sad znam da cu glasat spajica kad ga ti napadas

  1. Ivo komentariše

   Pričekaj prvo da se kandiduje 🙂

  2. Hhhhhhhhh komentariše

   Sličan se sličnom raduje, tako da ono… Samo ga nemoj pratiti do kraja kad krene put Spuža, karakteru 🤣🤣

  3. Sasa komentariše

   A sta radi medo laprdalo ne mlati vise praznu slamu papucaru kazacu te tvojoj zeni da ti usi iscupa

   1. Hhhhhhhhh komentariše

    Kako si opasan, auuuuu…
    A vrati se u prkno Milojkovo, budaletino jedna 🤣

 5. Gligor komentariše

  A nije ni čudo što se pogubio. Đe Medo krene da raskrinka a tu trava više ne raste 😂 Apsolutna dominacija starog vuka nad mlađanim štreberom.

 6. Citadela komentariše

  Samo jako Medo! Narodu je dosta lopova, željan je pravde.

 7. Vojin komentariše

  Vi ste g-dine Medojevicu uvijek u pravu, ali nama treba da prodje vrijeme da vidimo. A kada prodje vrijeme 80% naroda se toga ne sjeca a ovih 20% je uvijek uz tebe

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.