Medojević pozvao funkcionere Vlade da daju ostavke: Ne znate da vodite državu kroz jednu od najvećih globalnih kriza!

0

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević kazao je da vlada političkih ostataka nije donijela odluku o zabrani izvoza i ograničavanju cijena peleta i ogrevnog drveta.

„Bravo kreteni! Cijena tone peleta će otići na preko 400 evra po toni! Tražnja iz Italije i zemalja okruženja je ogromna! Morate zabraniti izvoz i ograničiti cijenu ogrevnog drveta i peleta! Ukoliko to ne uradite, narod će ili masovno ići u nelegalnu sječu ogrevnog drveta ili će se grijati na struju i praviti račune za struju koje neće plaćati. Imaćete porast devastacija šuma i nelegalne sječe i porast opterećenja na Elektroprivredu u uslovima rekordnih uvoznih cijena struje i ugrožavanje zdravlja porodica koje se ne mogu snaći“, kazao je on.

Medojević naglašava da država nije igračka i da je vrijeme da vlada odstupi i podnese ostavke.

„Probali ste, slikali ste se kao premijer i ministri i ostvarili vaše dječačke snove. Ali vi jednostavnu ne znate da vodite državu kroz jednu od najvećih globalnih kriza! Izljubite se lijepo, popijte po čašu šampanjca i razlaz“, poručio je lider PZP-a Vladi i dodao da bi volio da su vlada njegovih neprijatelja.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.