Medojević podsjetio na Spajićevu izjavu da se neće kandidovati za predsjednika!

17

Lider PZP-a Nebojša Medojević podsjetio je na svom Tviter nalogu na izjavu predsjednika Pokreta Evropa Sad Milojka Spajića od 25. oktobra prošle godine u kojoj je poručio da se neće kandidovati za predsjednika Crne Gore.

Naime, Spajić je tada tvrdio da se neće kandidovati za predsjednika, jer nema ambiciju za bilo kakvu funkciju.

– Niko krupno kao Milojko ne laže. 25.10.2022. Borba za imunitet!!! – napisao je Medojević na Tviteru.

 

 

17 Comments
 1. Marko komentariše

  TRT Milojko,TRT MANS,TRT SDT.Spajić je mogao opljačkat milione ali u državi nema zakona.

  1. Ranko komentariše

   Jesi li ti nekad slagao Medo!? Ne !

 2. Detektor komentariše

  Mole se botovi i korisni idioti Milojka od Singapura, da malo manje kmeče. Dodatno srozavanje vam nije potrebno, nije valjda da je puno korito sve u životu? Od istine niko nije pobjegao, pa neće ni on.

 3. Rade komentariše

  Više od Spajića laže Medo i Dražen.

 4. Zdravko Stanišić komentariše

  Ovi iz Pljevalja su u svađi sa istinom. Kad zinu slažu. Možda je ovo takmičenje na lokalnom nivou Medo protiv Spake.

 5. Vuksan Lekić komentariše

  Spajić je crnogorski Zelenski….maljecki produkt zapadnih službi, zato ga ,kod očigledne krađe, tuzilastvo neće dirati.
  Ovo nije nezavisna država, nego protektorat .Ambasade i naši poslušnici su CG pretvorili u kokošar.Dok se narod ne ujedini ođe će samo jad biti.
  Zato je DPS sekta- oni su zavadili narod. Proste im pare što su opljačkali da zavadu ne ostaviše.
  Sekta komitetska.

 6. Rade/ komentariše

  Nije vas sramota ovoliko forsirat ovu dzukelu spijunsku montenegrinsku? Ovu prodanu dusu? Ovoga DPS tajnog vojnika? A da, Borba je na visi i zadatka da izvrsi Vuciceva naredjenja za spas Mila i DPSa. Svima vam je na gomilu gazda Engleska sluzba.

 7. Xman komentariše

  A sad kad propade prica o stanu, ne znas kud udaras. A prolupao skroz

 8. Mrki komentariše

  Kakvo si ti govno moj Medojevicu!!!

 9. Ksilofon komentariše

  Laže kako zine naš Medo. Juče priča da je auto ispred te kuće Spajićevog oca pa ga pravi vlasnik uhvatio u laži.

  https://twitter.com/ajatolah_dhs/status/1622588600725405696?s=20&t=rULbEieMuWr2nJT4wOGAwA

 10. Duka komentariše

  E Medo, splačino ljudska.

 11. Milos komentariše

  E moj Medo kako te Spajić poklopi i dokaza da si TOTALNI LAŽOV!

  1. Vanja komentariše

   😂😂😂😂😂

 12. Srdjan Lonchar komentariše

  U emisiji NK TV, Spajic je odgovorio na Medove optuzbe, koje smo i mi komentarisali juche.

  On je doneo kopije dodatnih dokumenata – KOJE SU GA JOSH VISHE „UVALILE U BLATO“ – u koji je definitivno sam sebe uvalio.
  .
  .
  .
  1) GENERALNO:

  Da li vam on na prvi pogled i kad kaze samo par rechenica – deluje kao CHOVEK OD ISTINE? Nikako! Setite se njegovih hvala, sa koliko zena je spavao, pa sad izlazi na videlo da sa vanbrachnom zenom ima dete, koje je priznao itd itd. To za pocetak.
  .
  .
  .
  Pazite ovaj primer iz te NK TV emisije: Pitaju ga za OPEN BALKAN. Ko je protiv Open Balkan? Pa samo Ucenjeni Milo Lopov i oni politichari koji su pod uticajem NEMACHKE. US je lansirala Open Balkan (Tramp Adm.), dok Nemachkoj se ne svidja da se SR-ALB-S.MAK udruzuju i prosperiraju. Oni guraju to isto ali pod dirigentskom palicom Berlina, koristeci „Berlinski Ugovor“. Zato chujete Mila Lopova da ne treba gubiti vreme sa SR-ALB-S. MAK vec se treba baciti na saradnju sa EU, specifichno Nemackom/ Berlinskim Ugovorom. To gura i Bechic, BHF i „Kosova“, koji ne zele da ista imaju sa SR!!! Abazovic-Eskobar, US strana guraju Open Balkan na mlak nachin!
  .
  .
  .
  Milojko svo vreme gura istu politiku da se ne treba zamlacivati sa Balkanom, odmah se okrenuti NEMACHKOJ!!!! A zasto ne i jedno i drugo??? Zasto bezati od otvorenih granica – slobodnog toka robe i kapitala sa celom okolinom. Shta loshe moze da dodje iz toga?
  .
  .
  .
  Pitaju ga u emisiji da objasni zasto nece Open Balkan?

  Pazite kakva je to MUTLJAVINA: On KAZE DA NE ZELI OPEN BALKAN JER „MALE ZEMLJE DA BI OPSTALE, NE MOGU DA BUDU MEDIOKRITETI, MORA DA BUDU IZVANREDNE. Ako nisu izvanredne bice progutane od strane okolnih zemalja“!!!!!

  „Mozete li da objasnite, shta vam to znaci da CG mora da bude IZVANREDNA“, pita ga jedan.

  Milojko odgovara (parafraza): „CG ce da bude IZVANREDNA, tako da OBRAZUJEMO KADROVE, MLADE LJUDE
  – DA BUDU IZVANREDNI, DA MISLE KAO IZVANREDNI“!!!!!

  To je kao da pricha malo dete… On ce da obrazuje izvanredne gradjane CG!!!
  .
  .
  .
  Vozio sam pre neki dan FDR Drive-om i slusham jutarnji radio program. Voditelj ima malu decu, koja jedan za drugim zovu TV studio da ih ukljuche. Voditelj je postavio samo 1 pitanje: „ZASHTO SE PTICE PLASHE LJUDI“?

  Ti 5-godisnjaci – 6 godishnjaci su toliko slatki, jer su TOTALNO NEISKVARENI. Nema u n jima nista osim dobrote. Tek kako rastu postaju Spajici, Krivokapici, Abazovici…

  Jedna takva devojcica (piskav glasic) – ima negde 5 godina odgovara: „PTICE SE PLASHE LJUDI, JER LJUDI NEMAJU – PERJE“!!!

  Kad bolje pomislite, to detence je u pravu, ali ono to kaze na svoj detinjast nachin.

  Milojko sa njegovim odgovorom podseca me na tu malu devojchicu, ali je on za razliku od nje – PREPREDEN. ON JE DOBIO ZADATAK STA DA KAZE I TO GURA NA DETINJAST NACHIN. Ochigledno to nije njegov stav!!

 13. Srdjan Lonchar komentariše

  2) PREDSEDNIK CG MORA DA IMA STGALNO PREBIVALISHTE U CG MIN 10 GODINA OD ZADNJIH 15 GODINA.
  .
  .
  .
  Milojko kaze da je bio 5 god u Singapuru, 6 god u Japanu 2 god u FRA i 1 u US. Vratio se u CG u 2020. Dakle bio ~ 14 godina vani do 2020!!!

  Doneo priznanicu MUP da je IMAO STALNI BORAVAK U PLEVLJIMA OD 1987 DO 2021, A TAD SE PRESELIO U PG!!!
  .
  .
  .
  Kakvo je to stalno prebivaliste u Plevljima kad si 5 god u Singapuru i 6 god u Japanu? U Singapuru je radio svih tih 5 god. Ja imam rodjake u BG, koji su rodjeni u CG, roditelji su im u CG, imaju svoju kucu u Budvi, a ne mogu da glasaju u CG, nego ih tretiraju kao strance, mora da idu u policiju svaki mesec ili tako nesto da im kazu gde su, sta rade!!!

  A Milojko 5 godina u Singapuru, radi chovek a u Plevljima mu teche PRIJAVLJENO STALNO BORAVISHTE. Potom nastavi da zivi jos 6 god u Tokiju i bez prekida mu teche stalni boravak i pravo glasa u Plevljima, odakle se odselio PRE 14 GODINA!!!!!!!
  .
  .
  .
  Zanima me koliko je Milojko trebalo da bude vani pa da mu predstane to FIKTIVNO STALNO PREBIVALISTE U PLEVLJIMA. Napr – da je ostao u Singapuru 40 godina, da li bi i dalje imao svo to vreme STALNI BORAVAK U PLEVLJIMA. Ja razumem Zakon da je morao da se vraca u Plevlja svakih 6 meseci, tako nesto, SHTO MILOJKO NARAVNO NIJE RADIO.
  .
  .
  .
  Potvrda je izdata od Plevaljskog MUP, gde treba chekirati detalje – da li se radi o prijateljskoj potvrdi, da li je on bio vani kontinuirano 5 godina itd.

  Ja njemu nishta ne verujem. Istrazni novinari treba i ovaj detalj da provere.

 14. Srdjan Lonchar komentariše

  3) STAN U BG NA VODI

  Ovo je posebna pricha, koja treba da se razmatra u kontekstu te 2 prethodne stvari.

  On je doneo kopije KUPO-PRODAJE stana.

  Vi sami budite sudije:
  .
  .
  .
  PRVO JE DONEO 1 STRANICU GDE STOJI DA JE KUPIO STAN 30 MAJA 2O18.
  Setite se da su se one 2 povezane kule pocele da se grade negde 2015. To je ishlo jako sporo. Nasigurno 2018 Milojkov stan nije bio ni blizu da bude zavrsen. Treba da znate da nisu mogli nikome da predaju stan na koriscenje dok cela zgrada nije bila kompletirana, sto se prema Milojku desilo tek 20 juna 2022!!!
  Dakle, obratite paznju – KUPIO STAN 2018, ALI JE FINALNO ZAKLJUCHENJE UGOVORA SA PREDAJOM KLJUCHEVA ZA STAN OBAVLJENO TEK 20 JUNA 2022, proshle godine!!!!!
  ===================================

  Pazite shta Milojko PREVARANT radi uizmedju 2018 kad je navodno kupio stan i 20 juna 2022, kad je zvanichno dobio kljuceve stana? On PRODAJE TAJ STAN U GRADNJI 30 DECEMBRA 2020!!!!

  Stanite tu i razmislite: Kupio stan u 2018 – stan ce tek biti zavrsen 20 juna 2022, a on nije mogao da cheka da prodju jos 2 godine vec TAJ NEDOVRSHEN STAN U IZGRADNJI prodaje 30 decembra 2020, 2 godine pre nego ce dobiti kljucheve!!!
  .
  .
  .
  Kome je prodao nedovrsen stan, 2 godine pre zavrsetka gradnje? SVOJOJ NEVENCHANOJ ZENI? ZASTO BASH NJOJ? Istraga ce to da utvrdi u PRAVOM TUZILASHTVU. Mi smo ovde sad u SUDU JAVNOG MNENJA, gde mozemo da iznesemo PRETPOSTAVKE:

  1) Milojko nam ne daje cele ugovore, vec samo po 1 stranicu. Vrlo bitno: NI NA 1 STRANICI SE NE VIDE CIFRE. NEMA NIJEDNA CIFRA, KOLIKO JE PLATIO ZA STAN 2018, KOLIKO GA JE PRODAO NEVENCHANOJ ZENI 2020.

  2) Ono sto meni izgleda logichno je da je 2018 – dakle 4 godine pre nego sto je dobio kljuceve stana, MILOJKO SAMO PLATIO DA KAZEMO 10% DOWNPAYMENT/KAPARU. Dakle, dao je vrlo malo para 2018.

  3) Kad je prodao stan nev. zeni 30 DECEMBRA 2020 TAD JE NAPRAVIO SAMO „PREDUGOVOR“ U KOME STOJI DA JE PRODAVAC MILOJKO ISPLATIO PUNU CENU STANA!!!!
  To vec lichi na PRANJE PARA, ako se pokaze da je Milojko tad pred potpisivanja PREDUGOVORA (30 decembar 2020) prodaje stana MORAO DA PLATi ceo iznos za stan, da bi tek onda mogao da ga proda drugome.
  Ovo tek treba da se dokaze, da je 2018 platio samo kaparu, a 30 dec 2020 punu cenu stana, da bi ga prodao nev. zeni!!!! Ako se to pokaze tachno onda je to definitivno MOMENAT PRANJA NOVCA: To bi znacilo da je po dolasku iz Singapura platio samo kaparu (ko bi bio lud da plati punu cenu za stan 4 god unapred?) a prave pare su isplacene pola godine posto je Milojko postao MInistar Financija!!!!!!!!

  4) Milojko dobija kljuceve stana 20 juna 2022, kad predaje molbu da se stan uknjizi u katastru. Otuda ona stranica koju je Medo doneo, da se do ove Nove Godine stan u katastru vodio na njega Tek za mesec dana kasnije 5 februar 2023 Katastar pokazuje da je u katastarske knjige uveden novi vlasnik nev. zena!!!!

  Sad pazite kakav je to prevarant: Doneo u NK TV emisiju PRIZNANICU OD BG KATASTRA, GDE PISHE DA ON NEMA NIKAKVE NEKRETNINE U SR!!!! Posto je izveo sve gornje shenenagans/ vratolomije!!!! Kao da ta „FINALNA PRIZNANICA“ ISHTA ZNACHI SDT! Koji chestit-chist chovek bi uopshte vadio tu „FINALNU PRIZNANICU“?

 15. Srdjan Lonchar komentariše

  4) VILA U KOTORU NA OBALI MORA – OPET JE VLASNIK NEVENCHANA ZENA („jako uspeshjna zena u biznisu“

  Milojko u emisiji kaze da mu je Vesna Marinkovic bila devojka, dobili su vanbrachnu devojchicu, PA SU SZE RAZISHLI!!!
  .
  .
  .
  Meni to izgleda da on hoce da se DISTANCIRA OD NJE DA NEKO NE BI POSUMNJAO DA ONI MUCKAJU NESHTO ZAJEDNO. Zato je naziva „JEDNA JAKO USPESHNA ZENA U BIZNISU“!!!!

  To mu je potrebno da objasni kako je ona bila u stanju da kupi jedan stan od njega (BG na Vodi) i vilu u Kotoru, sto je vrednost blizu 2 miliona €, ali izgleda je ona placala manje cene, sto ce istraga utvrditi. Kako? Zasto?
  .
  .
  .
  Medojevic je izneo podatke o drugoj strani – gde postoji velika sansa da je placano mito: Milojko ulece da ugasi Montenegro Airline iako to nema veze sa Ministrom Finansija, gura Damjanovica u stranu (Ministar za Kapit Inv), zatim osniva novu Co. „To Montenegro“, ali uz NEPOTREBNE NOVE GUBITKE OD 12 MILIONA €. PLACENIH PRIVATNIKU. Tu treba da se pregledju tokovi novca po Milojkovim rachunima!!!!

  5) SAD TA VILA MILOJKOVE NEV. ZENE JE UPRAVO OVIH DANA NAPRECHAC PRODANA ZA OKO 500 000€. Pitanja ce biti:

  Za koliko para je Milojko kupio stan u BG i za koliko ga je prodao nev. zeni?
  Otkud mu pare, ako je glavninu platio dec 2020? Otkud njoj pare da kupuje Milojkov Stan i vilu na moru!!!
  Zasto je Milojko kupio stan pa ga prodao nev. zeni? Kad se obelodane CIFRE – CENE STANA I KAD SU PLACANE – SVE CE BITI JASNO!!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.