Medojević: Narod je povjerovao da se može dobro živjeti bez rada

13

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević, komentarišući rezultate prvog kruga izbora za predjednika Crne Gore, izjavio je da je narod povjerovao da se može dobro živjeti bez rada.

„Narod je povjerovao da se može dobro živjeti bez rada i da se plate mogu finasirati iz duga“, napisao je Medojević na Tviteru.

„Opasna dijagnoza stanja svijesti našeg društva. Cijena ce biti jeziva. Ali, kad bude svima jasno, biće kasno“, dodao je Medojević.

13 Comments
 1. qyu komentariše

  #medojesveupravu# no niko ne koristi mozak a Srba ima samo 19% u Crnoj gori.

 2. luka komentariše

  kako rece on – mandic je predsjednik sa 58% u drugom krugu… medo je sve u pravu 🤣🤣
  df-u ce svanut kad ga poceraju

 3. ARISTOTEL komentariše

  Ovaj tip i ñjegova svita iz nepostojece stranke PZP a koji pomrivaju znacajne funkcije bez glasova gradjana, oduzimaju Srbima mjesta u parlamentu i drugdje!
  Mislim da je sa tim zavrseno i da vise ne treba da bude na teretu NSD i Srbima u Crnoj Gori!! Manda poceraj to da se izmjere sami na parlamentarnim izborima, kada jedan Budimir Aleksic nije mogao biti odmah poslanik, a tamo neke persone mogu!!

 4. Vanja komentariše

  Muči smradu….

 5. Sparta komentariše

  A ko tebe pita šta narod misli…Ti si sveznalica bez mozga…Kog vraga sad opet ideš na ES…A ti si možda Milov čovjek koji spava u Frontu…Tebe iz Gronta treba izbaciti…Ti si Milov uljez…Pogledaj se kakav si…Deformisan si od debljine…Stidi se..

 6. crni komentariše

  Hahahaha a evo ga Taaaleee. Bjezi alkogolicaru jedan plus narkomanu obruka front onu noc, zavrces jezikom i luoas gluposti cijeli zivot. Nesrecnice jedan ona luda Draginja je za tebe covjek zena bar je ostavku dala.

  1. Zvonko komentariše

   Is budalo, Medo je institucija.. vidjeces kad dodju na naplatu krediti od kojih sad zivimo pitacu te oces li imati i za tu tastaturu sa koje sad lajes!

 7. Srbin iz CG komentariše

  I sta radis onda ti u DF koji bezuslovno sinoc dade podrsku Milatovicu!?

 8. Davor komentariše

  Medo ajde sam na izbore
  Da vidimo koliko mozes
  Moras svuda u koaliciju a pljujes protiv svakog

 9. Vuksan Lekić komentariše

  Sve u pravu. Džabe rakolite
  Kurac ćete primati plate bez rada, glupanderi.
  Ko će vam ih dati? Daće vam od šake do lakta,besposličari komitetski.

 10. Slavens komentariše

  Ti si Medo najvecu stetu Df donio jer od kada su raspisani izbori samo evropu sad pominjes i njihove lidere a dps i mila ne! Koliko bi ljudi jos glasalo df ali nisu htjeli zbog tebe!!! Izadji sam ma paelamentarne izbore pa se izmjeri da vidis da cenzus neces prec! Samo djabe df uzimas poslanicka mjesta ali narod te je provalio!!

 11. Drška od stomaka komentariše

  Šta kažu sad kopilad udbaška?
  Kako je DF=DPS kad je javno i zvanično
  podržan Milatović od strane DFa?
  Kako,majmuni?

 12. Milica Savic komentariše

  Ne potcjenjuj vise inteligenciju naroda. Izadi sam na izbore gore ces proci od Draginje. Od tvojih bljuvotina narod se gadi. Hocemo kulturne, skolovane, radne ii postene a necemo vise da slusamo tvoje neumorne lszi. Evo vidis dzabe se trudis narod je najbolje reseto. Ti bi prvi kroz to reseto propao.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.