Medojević na sudu u Londonu: Ispitivali su me o mojim stavovima o Donaldu Trampu, dubokoj državi i Džordžu Sorošu

13

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević , juče je svjedočio pred sudom u Londonu u slučaju protiv profesora Duška Kneževića.

 „U dostavljenoj pisanoj izjavi ja sam ukazao da je Đukanović u državnom organizmu etablirao i razvio jednu od najopasnijih i najmoćnijih kriminalnih organizacija u Evropi i da ta hobotnica kontrološe sve segmente državne vlasti, koji se sistematski zloupotrebljavaju u obračunima sa političkim oponentima, poslovnim konkurentima i mafijaškim likvidacijama. Kao neko ko je objavio dokaze o mafijaškom karakteru režima, Knežević ne samo da neće imati fer suđenje nego mu je i život ugrožen“, kazao je Medojević.
On navodi, da ga advokati koji zastupaju državu Crnu Goru  nijesu ispitivali na te okolnosti, već su ih interesovali njegovi politički i ideološki stavovi o dubokoj državi, Donaldu Trampu, Džordžu Sorošu.

 

„Posebno sam ispitivan na moje javne stavove da u Crnoj Gori egzistira mreža poslanika interesa globalnih bankarskih fašista koje sam nazvao “Sorošoidima” i koje kontroliše i finansira Džordž Soroš , a okupljeni su oko medijsko-političko-tajkunskog lobija oko “Vijesti”, rekao je on.

 

„Da li podržavam politiku i stavove Donalda Trampa? Da li potvrđujem svoje stavove o antihrišćanskim karakteru Sorošove mreže i vezama sa satanistima?“, bila su  neka  od pitanja koja su mu postavljena u slučaju protiv Duška Kneževića.

 

On navodi da je sve  izgledalo kao saslušavanje na ideološkoj komisiji Kominterne u doba Staljina i dodaje da je veoma lagano i ubjedljivo  odgovarao na ova pitanja, uz prethodno pitanje sudiji, da li se ovde sudi nekoj idologiji ili političkim izjavama.

 

„Nakon mog pojašnjenja da sam ja svoja saznanja o djelovanju mreže Sorošoida u Crnoj Gori zasnovao na ličnom iskustvu, kao članu Upravnog Odbora Fondacije za slobodno društvo i neposrednim iskustvima u političkom rovarenju ove mreže svih ovih godina. Posebno sam istakao svoju podršku političkim stavovima Donalda Trampa i pojasnio da je PzP sestrinska partija Republikanskoj stranci SAD i da smo punopravni članovi Međunarodne Demokratske Unije i Stranke Evropskih Refomista i Konzervativaca. Nakon kratkog saslušanja sudija je prihvatio moju pisanu izjavu i uvrstio je u dokaze“, zaključio je Medojević.
13 Comments
 1. Sociolog komentariše

  Ajde Medo objasni šta je to duboka država. Taj termin lansirali ste vi neobrazovane političari i novinari. Ja sam profesor sociologije i ne znam šta to znači.

 2. spartak komentariše

  Jak si mi ti professor…

  1. Dejan komentariše

   Dobro mu reče.

 3. Vuksan Lekić komentariše

  Bravo Medo…samo karaj ološ komunjarofašističku.
  I ovoga SociJologa isto karaj…ovo profesor? Ti si racq na biciklu, SociJolože.

  1. Fahrudin Fatic komentariše

   Ja se i ti slazemo 1000%. Ni je ne volim komunjare ni fasiste. Meni su kul (danasnja moda) bradonje cetnici, koljaci Draza, Ljotic, Drljevic, Pop Ljujic, Bajo Stanisic, djeneral Nedic i drugi kvislinzi, domobrani, nacisti i ustase.

   1. Vuksan Lekić komentariše

    Ma puš’karinu, Fatiću.
    Našlo bi se i boljih i gorih i na tvoju stranu.
    A takvu priču ,kao tvoja,imaju samo udbaska kopilad.

    1. Fahrudin Fatic komentariše

     Vuksane, ja sam sa tobom i svim cetnicima, ustasama, domobranima, balijama. Treba da se ponosimo nasim koljacima, kvislinzima, slugama okupatora. Tako su usle u EU i NATO sve nove clanice od Hrvatske, Bugarske, Rumunije, Poljske.

 4. NIKO99 komentariše

  Nije lijepo ići na tuđe sudove i tamo biti svjedok. Pravi patriote svjedoče pred sudovima svoje države. Svi neka vode računa da ovakva svjedočenja pred nedobronamjernim institucijama se mogu zloupotrebiti. Istoriju prave sudovi pa onda neka istoriju našu prave naši sudovi. Medojeviću ovo zbilja nije trebalo. Dugo će vremena proći dok kod naših ljudi dođe do pojave neophodne pameti a kako bi takođe stekli i neophodan integritet. Istina je da je Milo Đukanović dno dna, ipak, neka drugi održavaju nivo.

  1. Komsija odozgo komentariše

   Bravuljane,koji su to sudovi “ svoje države“?
   Je li ovi Medeničini? A, bravuljane?

 5. Mrki komentariše

  Duboka država je država koja zavlači duboko !

 6. Q komentariše

  To ti je kad završiš sociologiju privatno .

 7. @Fahrudin komentariše

  Pop je Đujić, a ne Ljujić….
  A ti si slab bjelopoljac kad ne znaš to.
  Zivio i umro u SAD,kao slobodan covjek,
  nikad mu niko nije sudio,osim komunjarska ološ.
  Amerika je zemlja pobjednica u II ww, dakle priznali
  su mu da je bio na pravednoj strani.

  1. Fahrudin Fatic komentariše

   Nijesi me razumijo bolan. Ja sam sa vama. Brade su sad kul. Nasi koljkaci sa kokardama i ukrstenim kostima na glavi, koji su bjezali na kraju rata u nacisticku Njemacku, treba da se slave isto kao sto hrvati slave njine ustase u njihovoj Lijepoj. To samo moze da ubrza ulazak u EU, jer su sve istocne zemlje sa jakim nacistickim kolaboracijama, koji su ljubili svapske lance, vec usle u eu. Bujrum cetnicka, ustaska, Nediceva, Ljoticeva, Drazina rajo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.