Medojević: I Grčka je imala rekordne stope rasta devet godina u nizu, pa je bankrotirala!

2

Lider PZP-a prokomentarisao je podatak Monstata o rastu crnogorskog BDP-a u poslednjem kvartalu i izjavu bivšeg ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića tim povodom.

On je upozorio da Crnu Goru čeka grčki scenario zbog nekontrolisanog zaduživanja i povećanja plata i penzija.

– Grčka je imala rekordne stope rasta u periodu 2000-2008 kada se i intezivno i nekontrolisano zadužibala i nekontrolisano povećala plate i penzije. I šta se desilo!!! BANKROT. Plava linije kretanje BDP. Kad svima bude jasno, biće kasno. Evropa sad, Grcka sjutra – naveo je Medojević na Tviteru.

 

 

2 Comments
 1. Zakon komentariše

  Zemlja smo koja, s obzirom na broj stanovnika ima najveći broj poslanika u Skupstini, najveći broj ministarstava, agencija, direktorata, uprava, službi…najviše zaposlenih u drzavnim i opstinskim organima, najviše sluzbenih automobila… privilegija funkcionerima, i sve to drzava moze da finansira, ali ce da bankrotira zato što oni koji zaista nesto rade prime 450€. E zemljo otvori se.

 2. Vuksan Lekić komentariše

  Ha,ha.
  Medo ,normalan čovjek to zna, a zaludu je pričati
  bandoglavcima kojima je Milo popio mozak, a Spajić im u prazne tintare nasuo surutku.
  Neka im Mickey digne kredite,da uzme proviziju, a oni da napune guzice …pa za koju godinu neka pišti sva Crna Gora i neka ova đeca duguju,neka prodaju organe ka u Pakistan.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.