DPS podsjetio Demokrate: S nama ste zajedno oborili Vladu Dritana Abazovića, ne obmanjujte javnost da sa nama nećete, kad ste s nama već bili!

6

Sakriveni na pozicijama po dubini, a prepadnuti od koalicije Za budućnost Crne Gore, oprezno i kako smo već navikli, kukavički i licemjerno, oglasi se ponekad i Demokratska Crna Gora, saopšteno Medija centar DPS-a. Iz DPS-a poručuju da sva “principijelnost” Demokrata počinje i ujedno se završava na čuvenoj visokoj stolici predsjednika Skupštine.

“Partija prepoznata po nedostatku elementarne političke supstance, stava ili mišljenja na bilo koju temu, čiji je jedini razlog postojanja predsjednička fotelja za njihovog lidera, po ko zna koji put, u svom prepoznatljivom demagoškom maniru, drži tiradu o principima, časti, poštenju, zakletvama…”, naveli su u saopštenju.

Imaju Demokrate, dodaju iz DPS-a, doduše neku neobičnu dosljednost u poštovanju principa.

“Tako se recimo protiv kriminala bore predizbornom koalicijom sa Dritanom Abazovićem, osobom koju su nazivali kriminalcem i u stotinama saopštenja optuživali da je glavni zaštitnik mafije u Crnoj Gori. Takođe, vole Demokrate da se zaklinju kako nikada neće ništa glasati zajedno sa Demokratskom partijom socijalista a zaboravljaju da su upravo sa nama srušili vladu Dritana Abazovića – njihovog budućeg, a od skoro i bivšeg, političkog partnera”, ističu iz Medija centra DPS-a.

To su, ukazuju iz DPS-a, isti oni koji barjače meritokratijom dok su svako državno preduzeće napunili partijskim kadrovima koji su svojim neznanjem doveli uspješne firme na ivicu stečaja.

“Finalno, Demokrate pokazuju svoju hrabrost tako što uredno podviju rep pred Demokratskim frontom i njihovim liderima te se svojski trude da glasno ćute svaki put kada je potrebno boriti se za bilo koji državni interes Crne Gore. Zbog ukupnog licemjerja, čiji smo samo mali dio upravo naveli, kao i zbog njihovog marginalnog značaja na političkoj sceni, sa Demokratama polemišemo rijetko. Ipak, imajući u vidu njihovu opsesiju Demokratskom partijom socijalista, s vremena na vrijeme ih moramo podsjetiti da sva njihova “principijelnost” počinje i ujedno se završava na čuvenoj visokoj stolici predsjednika Skupštine”, poručuju iz DPS-a.

6 Comments
 1. Dzemperton komentariše

  Hocemo Srbe u Vladi!

 2. Ufff komentariše

  Hahaha izgleda da su dps i df ispali iz kombinacije pa sad kukaju na sve strane.

 3. Sibirski komentariše

  Poznato je šta mi koji glasamo – nekada DF a sada koaliciju ZBCG mislimo o DPS-u, ali moram priznati da im je svako slovo u ovom saopštenju o Demokratama živa istina.
  Izdajnike narodne volje koji ne znaju koje su nacije i vjere, niti kojim jezikom govore, ne cijene ni oni za čiji račun tu izdaju i pokušavaju da izvrše.
  A sklapanje vlade koju Demokrate i PES žele da naprave sa BS i ostalim partijama manjina koje su držale kesu DPS-u svih ovih decenija, nije ništa drugo nego izdaja pomoću koje se DPS na velika vrata pokušava vratiti na pozicije glavnog faktora moći i odlučivanja.
  Jer, fotelja ( Ljaljova) je njihova nacija!

  ZA BUDUĆNOST CRNE GORE! ❤️💙🤍

 4. Vanja komentariše

  Na prvim sledećim izborima ako uopšte uspiju da pređu cenzus, Demokrate da se lupaju u dupe i skaču od sreće.

 5. Buki komentariše

  Uff jesi dobila euro za tiket … Necete bando vise ja vlast nikad ..

  1. Roro komentariše

   Da se i ja složim jednom sa Dpesom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.