Marković: Demokratski front drži datu riječ

2

Zaista bih vam se svima zahvalio na podršci i predanom radu u Tivtu. Demokratski front je uvijek bio principijelan u političkoj borbi protiv DPS-a, a to će ostati i sada! Smjena DPS-a i Mila Đukanovića je prioritet za Tivat i Crnu Goru“, izjavio je Miljan Marković, predsjednik Skupštine Opštine Tivat iz DF-a.

„Vi i ja znamo da priča kako je DF = DPS isto, je samo jedna krupna neistina od strane nekih naših političkih konkurenata. Apsolutna je istina da bi naš kandidat mnogo bolje štitio interese za koje se zalažemo, kao što je i apsolutna istina da za nas nema većeg političkog protivnika od DPS-a, odnosno Mila Đukanovića“, rekao je Marković.

Politika nije trka na 100 metara, već maraton.

„A, mi ćemo se zajedno potruditi da srpske interese štitimo kroz buduću Vladu, u kojoj ćemo činiti važnog i krupnog konstituenta. Bez Demokratskog fronta nema smjene Mila Đukanovića“, kazao je Marković.

Kako je poručio, „ono što sam obećao, to ću i ispuniti“!

„Do posljednjeg trenutka ću se truditi da smijenim sa vlasti Mila Đukanovića“, rekao je funkcioner DF-a, pa dodao:

„Pozivam vas da u drugom krugu damo podršku Jakovu Milatoviću, jer je to u drugom krugu podrška za smjenu Mila Đukanovića“, naglasio je Marković.

On se za na kraju još jednom se od srca zahvalio svima na predanom radu u Tivtu, poručivši da „naša politička borba tek predstoji“.

„Što se tiče lokalnih pitanja, vrata predsjednika Skupštine opštine Tivta su otvorena za vas, tako da na njih ne morate da kucate. Tu sam za sve što mislite da mogu pomoći ili je na korist Tivta“, zaključio je Marković.

2 Comments
  1. qyu komentariše

    S obzirom da je u Cenoj gori ostalo samo 19%Srba a ostali se pomirašili, dobro se mi i držimo.

    1. Jelena komentariše

      Slažem.se u potpunosti !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.