Mandić: Da je živ mitropolit Amfilohije, mnogo toga bi bilo drugačije!

71

Lider Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić saopštio je u intervjuu za Politiku da sa Milom Đukanovićem, predsjednikom Crne Gore nema dogovora i pregovori i da on mora biti procesuiran.

Istakao je da dobri odnosi sa Srbijom treba da budu prioritet svake vlade Crne Gore, jer ne zna koga to drugog u regionu imamo kao važnijeg, iskrenog i istorijskog saveznika.

Prema njegovim riječima, DF će svakako vršiti pritisak na vladu da do poboljšanja tih odnosa dođe što prije, jer je to u interesu svih građana.

Nova vlada još uvijek nije komletirala timove u ministarstvima, raznim upravama, agencijama i javnim preduzećima. Da li su ih u tome omele partije, kako kažu, ili je riječ o nečemu drugom?

Od početka je formiranje ove vlade krenulo nekim ,,neobičnim” i neuobičajenim tokom, kakav sigurno nije viđen nigdje u Evropi. Partije parlamentarne većine su čak pristale i na vlastito isključenje iz sastava Vladei i one su najzaslužnije što je vlada posle mnogo različitih zahtjeva mandatara, često i kontradiktornih, na kraju izglasana.
Ova zemlja se nalazi u najvećoj društvenoj krizi, jer od vremena hiperinflacije nije bilo gore situacije u našoj ekonomiji nego što je ova sada. Crna Gora će na kraju godine imati jedan od najlošijih rezultata po pitanju BDP u Evropi, više od 17 % pada. Javni dug je dostigao 100% BDP. Stopa nezaposlenosti je dostigla gotovo 20% još u trećem kvartalu prošle godine. Prihod od sektora turizma su za 88% niži u 2020. u odnosu na 2019. godinu. U prošloj godini taj prihod je bio 122 miliona evra, a u 2019. godine  više od milijardu evra. Oporavak ekonomije u ovoj 2021. godini zavisiće u najvećoj mjeri od oporavka ključnih sektora poput turizma, ugostiteljstva, saobraćaja, s obzirom na njihovo značajno učešće.

Molim Vas iskreno i tačno da mi kažete kakva je bila osnovna ideja Mitropolita oko kadrovskih rešenja i da li su ova nova postavljenja u duhu njegovog viđenja moderne, obrazovane, posvećene vlade osiromašenom narodu, opljačkanoj privredi i odlučnoj da se obračuna sakriminalnim miljem i u institucijama sistema?

Siguran sam da bi mnogo toga bilo drugačije da je Mitropolit Amfilohije živ. Nema sumnje da je blaženošočivši Mitropolit Amfilohije imao najbolje namjere kada je predložio da Zdravko Krivokapić vodi vladu CG nakon izbora 30. avgusta, ali je on, takođe, dobro znao da ta Vlada mora da ima snažnu podršku političkih stranaka. U manastiru Dajbabe, nekoliko dana nakon pobjede na izborima, upravo je od mene i kolega Medojevića i Kneževića tražio da naše političke stranke uđu u Vladu i zajedno sa drugim strankama pobjednicama izbora u potpunosti razmontiramo antipravoslavni i kriminalu skloni režim Mila Đukanovića. Vladika je dobro znao da samo oni koji su se prethodnih godina dosledno, odlučno i javno legitimisali kao protivnici režima imaju dovoljno hrabrosti, znanja i motiva da taj posao odrade do kraja i bez ustručavanja. Nakon toga dogovora mandatar Krivokapić je javno i u pisanom obliku našoj koaliciji ponudio mjesta potpredsjednika Vlade i devet ministarstava. Bili smo mnogo iznenađeni kada je na sastanku, koji je Krivokapić organizovao nekoliko sati nakon upokojenja Mitropolita Amfilohija, iznenada odustao od tog predloga i izašao sa neočekivanim zahtjevom o Vladi bez političara, a koju bi činile samo nestranačke ličnosti. Nedobronamjerna a vrlo dobro organizovana propaganda je ovu istinu o tim događajima zatrpala ogromnom količinom smeća laži, insinuacija i podmetanja, tako da se tek odskora, bez viška emocija, može sagledati velika uloga mitropolita Amfilohija u rušenju diktatorskog režima kao i predloga vezanih za formiranje nove Vlade, koje su nažalost odbačene par sati nakon njegove smrti.

Ne mali broj političkih analitičara, intelektualaca, pisaca, novinara veruju da je na delu projekat razvalšćivanja i tihog pokušaja gašenja Vaše straneke i DF-a?

Naravno. Mnogi su zainteresovani da doslednu političku opciju poput DF i legitimnih političkih predstavnika srpskog naroda stave pod kontrolu ili ako im to ne pođe za rukom da nas unište. Kada se uzme u obzir da nije uspio da nas ugasi Đukanovićem režim teško će to poći za rukom i nekom slabijem od njega. Ne zaboravite da su DF i NSD pobijedili najgoru diktaturu u Evropi, koja je htjela da nas uništi čak i golom silom, progonom, torturom, montiranim sudskim procesima, policijom, mafijom… Ako smo mogli da pobijedimo takvog neprijatelja, zašto mislite da može da nas porazi bilo ko drugi. Nadam se da neće biti takvih u Crnoj Gori. Zašto bi se neki ovdašnji političari poigravali sa vlastitom budućnošću, jer se zna da se nisu politički dobro proveli svi oni koji su dosada udarali na DF.

Ne osjeća se ni boljitak u odnosima sa Srbijom iako je iz vaše koalicije to bilo jedno od obećanja. Kako ćete to ne smo Vi, već i premijer Zdravko Krivokapić koji je predvodio koaliciju na izborima objasniti svojim pristalicama?

Dobri odnosi sa Srbijom treba da budu apsolutni prioritet. Vlada Crne Gore, koja vodi unutrašnju i spoljašnu politiku, nema logično objašnjenje zašto već nije realizovala ključno izborno obećanje, a to je izgradnja najboljih mogućih odnosa sa Srbijom.

Sigurno Krivokapić i članovi njegovog kabineta znaju odgovor na jednostavno pitanje: odakle je najlakše iz regiona dovesti turiste u Crnu Goru?

Mislim da nije teško zaključiti sa koje okolne adrese bi mogle doći i ozbiljne direktne investicije. Naši odnosi, nažalost, se ne popravljaju glupim i bezrazložnim protjerivanjem ambasadora Srbije iz Crne Gore i nedozvoljavanjem njegovog povratka, niti hamletovskim dilemamatipa: da li je novoj vladi, koju je dominatno glasao srpski narod Crne Gore, politika i interesi prištinskih separatista bliži od politike Srbije. Od dobrih odnosa najviše koristi imala bi Crna Gora, a posebno na ekonomskom planu.

U tom smislu, neophodan preduslov za oporavak našeg turizma, ugotiteljstva, saobraćaja i drugih važnih ekonomskih sektora je hitno poboljšanje političkih odnosa Crne Gore sa Srbijom. Ekonomija Srbije će po pitanju BDP završiti 2020. godinu kao najbolja u Evropi sa padom od svega 1%. A raditi i družiti se sa najboljim, još kada imate privilegiju da su vam ti najbolji braća i najbliži, uvijek je ispravan i siguran izbor.

 

Može li se Vlada Crne Gore zaduživati mimo saglasnosti parlamenta i verujete li da će Đukanović i dalje ignorisati odluke parlamenta i zahtjeve Vlade?

Izvesti tajnu operaciju zaduživanja zemlje u iznosu od 20% BDP bez znanja nove skupštinske većine i konsultacija sa predsjednicima vladajućih stranaka, a u koordinaciji i saradnji sa Milom Đukanovićem i njegovim odlazećim funkcionerima je dosta čudna operacija. Da li je trebalo Crna Gora da se zaduži zbog katastrofalne ekonomske sitauacije? Jeste! Da li je trebalo to kriti od poslanika parlamentarne većine i predsjednika vladajućih stranaka, i to zaduženje zajedno realizovati sa Milom Đukanovićem? Nije!

Posebna priča je način izbora savjetnikaza posao emitovanja sedmogodišnjih (7G) evroobveznica, od 9. decembra, po stopi prinosa od 2,95% i kuponskoj stopi od 2,875%.

Republika Srbija je, recimo, emisijom desetogodošnjih (10G) evroobveznica,, od 23 novembra, postigla kuponsku stopu od 1,066%.

Jednostavno poređenje govori da je vlada Crne Gore emitovala desetogodišnje evroobveznice poput Srbije, prinos bi bio 3,3%, odnosno, tri puta skuplje nego što to Srbija plaća. Taj poražavajući uporedni podatak, skrivanje ovog zaduživanja od onih koji podržavaju vladu, a istovremeno zajednički rad nove vlasti sa dokazanim korupcionašima iz Đukanovićevog odlazećeg režima.

Očito je da je nova Vlada kao svoj agitprop odabrala koncer „Vijesti“, novinu, televiziju i portal. Mnogi lideri su mi rekli, o građanima i da ne govorim, čekaju da ih ta informativna glasila obavijeste o vladinim odlukama, namjerama, najavama…. Očito je da su u obavezi da intrevjue, saopštenja, važne informacije rezervišu samo za njih.

Vlada svakako ima pravo da odabere na koji način će se predstavljati u javnosti. Međutim, većina pripadnika Vlade, iz nekog meni nepoznatog razloga, izabralisu da im glavna medijska podrška bude koncern koji je u privatnom vlasništvu, a koji je od svog osnivanja pa do današnjeg vremena ostao dosledan u antisrpskom i antipravoslavnom djelovanju. Mediji u privatnom vlasništvu vode uređivačku politiku saglasno željama vlasnika i ja ne mogu ništa da zamjerim privatnom kapitalu i njegovim interesima. Međutim, dužan sam da uočim da vlada ne drži mnogo do onih privatnih medija koji nemaju takvu antisrpsku doslednost. Lično bih volio da Vlada koju je dominantno podržao srpski narod uvaži i poštuje medije koji su okrenuti brizi i zaštiti interesa naše nacionalne zajednice. Mogli bi ponekad, recimo, da javno pozovu pripadnike bivšeg režima i na neki drugi privatni medij da tamo sučele stavove, a ne samo kod koncerna Vijesti. Bilo bi lijepo da se sa tako visoke adrese reklamiraju i neki srpski mediji, a ne samo antisrpski i antipravoslavni.

(Politika)

71 Comments
 1. URA PG komentariše

  Tako je Mandicu slazem se sa vama!

  12
  4
  1. Ksilofon komentariše

   Da je živ mitropolit sve bi bilo drugačije.

   Prvo , ne bi se ti smi živ čut, ako ni do izbora.

   4
   12
   1. Rara komentariše

    Opet bolesnik udbaski stare-nove UDBE. Na kvarno sizofrenom zadatku da minira DF a sebe je mozak izminira. Blizanac onoga sa In4S mftb” ogorčenog mrzitelja DF jer su ga otkacili posle izbora Lekic- Vujanović. Al ima protekciju na In4S cak mu se daju i IP adrese ljudi koji ga osporavaju kad pljuje DF. A ti ,druze bolesni Otvorili smo ti racun za pomoć.

    10
   2. Rara komentariše

    Evo dobrota😂😂😂🔔🔔🔔

   3. LipaLipa komentariše

    Ksilofon, … ovaj put saglasan, … da je Mitropolit ziv (ziv je on), … Manda bi bio u makar u politickoj penziji, … ne bi bilo ni 81 mjesta, … ko zna zastoje ovo dobro, … sigurno je da imamo priliku da sami, … posaljemo u proslost, … glavne aktere politike kod nas, dps i idf, … o njegovoj prici, … same lazi, prevare i manipulacije. … iznad svega podanistvo, … javno i tajno, …. definizija, rdje ljudske … svako dobro, …

    1
    10
    1. Kontra revolucija komentariše

     @LipaLipa
     URAš nekada si stvarno dosadan sa tvojom URA propagandom !.
     Dosad ste vi URAši samo pokazali vašu poluticku nezrelost i skandale !.
     Tanak led URAš, jako tanak led !.
     Dosad ste se pokazali samo gori od DPSa i kao vijesti privezak !.
     Mozda drugima treba malo više vremena ali puno nama je vaša ambasadorska i soroševska politika poznata !.
     Nije ništa gore Crnu Goru moglo da potrefi od URAe !.
     5 meseci ste samo pricali, kad ce dela na videlo URAš !.

     1
     1
 2. Nole Knezevic komentariše

  Sa Milom nema pregovora!

  18
  1
 3. Boka di cataro komentariše

  Mislim da možeš samo da plačeš, prošla baba sa kolačima. Već u NK će ti sve biti jasno. Qvinra se pita.

  8
  10
 4. Janko komentariše

  Da je DJEDO ziv mnoge stvari bi drugacije izgledale. Nije DJEDO podrzao Zdravka da ide u zapadne ambasade po misljenje. Podrska za VAS I DF!

  15
  9
 5. ja lično komentariše

  Ne uzimaj ga usta ,Šizojevac. Znamo kako ste ga Pipun i ti isčašćavali pod Ostrog pri zadnjem susretu. Osvajači Crne Gore ocete da budete a ne oslobodioci

  11
  11
  1. Bato Nikolic komentariše

   Puna podrska za Andriju!

   9
   9
  2. Ognjen komentariše

   Podrška Mandiću. Sjajan intervju !

   9
   5
   1. t-rex komentariše

    Da si ti Andrija sposoban ne bi mi zivjeli u Krivokapicevom ludilu!Ako Boga znas zaustavi ovo zlo dok je vrijeme!

    5
    3
 6. Mitar komentariše

  Svaka cast Mandicu, uvijek ste bili uz crkvu i mitropolita. Ovo sto radi Zdravko Krivokapic je cista izdaja nasega mitropolita.

  12
  9
  1. Helm komentariše

   Dok se veliki broj naroda okupio ispred hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici, narod je zajedno sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem u hramu odavao počast svom duhovnom vođi mitropolitu Amfilohiju! Sa druge strane, u isto vrijeme, lideri DF-a se nalaze ispred Srpske kuće, gdje su dočekali i ugostili predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Nakon posjete i obilaska Srpske kuće, krenuli su na sahranu mitropolita Amfilohija i zakasnili dva sata, propustili liturgiju, jer su držali konferencije za štampu po Podgorici (Srpska kuća).

   2
   7
  2. zoran komentariše

   Dobro si reko. Krivokapic je mitropolitova izdaja,kao 97god.i o4god..

   3
   1
 7. Zoran Pavicevic komentariše

  Puna podrska za vas!

  10
  7
 8. Lana komentariše

  Tako je Andrija! Milo u ćuzu!

  9
  4
 9. Ekonomista komentariše

  Djukanovic je perfidan, sa njim mora ostro!

  10
  2
  1. Marko Ivanovic komentariše

   Tako je predaja i malodušnost nikad opcija . Naprijed DF , samo sad ne primajte ove sto pokušavaju daki da se uvuku a pozaposljavali sebe,zene podanike, cerajte to Nsd Dnp Snp i Što, drugi pregovaraju s dakom ,jer vide da su provaljeni da su bili tu da iskoriste i glume Srbe ,da krivi nece dugo ako padne NK, i da im povratka nema. Sto su dosad uzeli uzeli su. Ne slepajte vise milacica rtcg perjanicu. 2 dan vas je ostavio i u kako samo on zna ljubitelj$$$$$$ se onom Trojanci dps se uvukao.

   4
   1
   1. Marko Ivanovic komentariše

    Pardon Meda brata sam izostavio ,nije nikad izdao i nece!

    4
    1
 10. Felix komentariše

  Kako to pričaš Andrija pa mi iz Df-a i koji smo za Df smo svi izdajnici i radimo za DPS kako misle ovi maloumnici i pojedini bivši opozicioni političari stranaka koje više nijesu u Parlamentu, među kojima se posebno ističe napadima po društvenim mrežama jedan bivši potpredsjednik Parlamenta koji je ka Srbin javno izjavio da će za Dritana i Uru da glasa pred prošle izbore a ostali kako oće a sad po društvenim mrežama blati Df ( i to najblaže rečeno ).

  5
  4
 11. Gligor komentariše

  Nema kohabitacije! Milo i kompanija moraju biti pohapšeni!

  10
  3
 12. Niksicanka komentariše

  I dalje mislim da ste trebali da budete dio vlade!

  8
  4
 13. Rara komentariše

  Samo se DF može obračunati sa mafijom! E da je Andrija ministar policije do sada bi već dosta krupnih riba bilo u zatvoru!

  12
  5
 14. Srbi iz Niksica komentariše

  Niksic je uz vas!

  11
  2
 15. Joko komentariše

  Mandiću sokole sivi! Bravo!

  10
  4
 16. Luj Viton komentariše

  Kod DFa nema bleda! Bravo Mandiću!

  11
  3
 17. Darko komentariše

  Sa dps om nema price. Samo hapsiti. Podrska za vas i vas rad.

  12
  2
 18. Googa komentariše

  Ja i dalje ocekujem da budete u vladi kako bi kriminalci bili u Spuz!

  12
  3
 19. Ljubomir komentariše

  Tako je dobri i pošteni Mandiću! Saglasan sam u potpunosti!

  11
  3
 20. Niksicanin komentariše

  Andrija Mandic je jedini pravi predstavnik Srpskog naroda ubCG. Ovo sto radi profesor Krivokapic je zastidje.

  11
  3
  1. Kontra revolucija komentariše

   Pa Krivokapic i nije Srbin, on je 200%Crnogorac !.

 21. Bajo Dacevic komentariše

  Puna podrska gospodinu Mandicu!

  10
  2
 22. Luka komentariše

  Bravo, Andrija. Apsolutna podrška.

  10
  2
 23. Ugljesa URA komentariše

  Slazem se!

  10
  2
 24. Mališa komentariše

  Tako je! Podrška Vama, uz DF smo do kraja!

  11
  2
 25. Maja komentariše

  Bogami da je DJEDO ziv ne bi cinio Zdravko sto cini. Podrska za vas Mandicu!

  10
  2
 26. Nevena komentariše

  U pravu si, Andrija. Sve bi bilo drugačije da je Mitropolit živ. Ne bi narod mislio da je Zdravka Bog poslao.

  10
  2
  1. Kalderon komentariše

   DF ❤️ZBNK. = Pobjeda. Druga opcija ne dolazi u obzir.

   4
   1
 27. Agronom komentariše

  Vi ste nas ponos, veliki borac Andrija Mandic!

  9
  2
 28. Asteriks komentariše

  Kakva crna kohabitacija, hapšenja. Svaka čast, Mandiću.

  9
  2
 29. Pero komentariše

  Podrška za DF! Samo jako! Ne dozvolite da se vaša riječ ne uvažava! Najzaslužniji ste za borbu protiv Mila i dpsa!

  9
  2
 30. Petrana komentariše

  To, Andrija. Treba oštro sa dpsom. A ova sva priča je 100 procentno istinita.

  8
  3
 31. Janko komentariše

  Svi pričamo iatu priču, ali moram sad opet pomenuti da bez DFa nema prave borbe protiv mafije i kriminala!

  8
  2
 32. Pajo komentariše

  Podrška za Andriju Mandića, poštenog i odgovornog srpskog političara.

  8
  2
 33. Helena komentariše

  Sjajan, vrhunski intervju. Čestitke za Mandića.

  7
  2
 34. Drago komentariše

  Dps sistem se ne može demontirati bez DFa!

  9
  2
 35. Milos komentariše

  Sve bi bilo drugacije, istina…ne bi se ovo ovako odugovlacilo, bravo Andrija!

  8
  2
 36. Lorena komentariše

  Sa mafijom se ne pregovara, mafija se hapsi!!

  8
  2
 37. Milica komentariše

  Bas tako! S dobrom najerom ga je postavio, ali se Zdravko posle izbora pogubio skroz…velika je greska sto Df nije u vladi, to su ljudi koji su se borili!

  5
  2
  1. ✔️ komentariše

   Milice ,nije on pogubljen. On je POKVAREN

   3
   1
 38. Lorena komentariše

  Da je nas djedo ziv ne bi Zdravko radio ovo sto radi… mi nismo glasali da bi pregovarali sa kriminalcima, nego za procesuiranje ljudi koji su doveli nasu Crnu Goru do ambisa.

  6
  1
 39. Lela komentariše

  Sramno sto se radi. Podrska za DF i Andriju Mandica.

  6
  1
 40. Milena komentariše

  Svaka cast Mandicu, sve je istina sto si rekao! Stvari bi se mnogo drugacije odvijale, nas djedo bi to davno sredio

  6
  2
 41. Masa komentariše

  Bravo andrija. Podrska velika za vas
  Znate sto raditen i kako radite
  Ko ne vidi, njegov problem

  7
  1
 42. Bogdan komentariše

  Mitropolit je dao podrsku Zdravku, ali dao je i Df-u i svim ljudima iz koalicije Za buducnost Crne Gore, na cijoj listi je Zdravko bio prvi…a sada Zdravko radi totalno samostalno okrenuo je ledja toj koaliciji, a ocigledno je da se pogubio u ovom poslu, zato bi bilo bolje da je Df u vladi kao iskusni i borbeni ljudi…sve bi bilo drugacije da je nas djedo tu!

  8
  1
 43. Srpkinja iz CG M komentariše

  Ovi ljudi zasluzuju da budu u Vladu! Da budu ono sto trebaju da budu,na svom terenu. Svoj na svome
  Sa takvim ljudima iz dps-a nema dogovora oni su politicka proslost. , al izgleda da su se neki prevarili i stekli dogovor. Znamo da su krali na svake izbore,i sad hoce u niksic da pokradu. Znaju da im nece uspjeti, ida ce dobiti sadnji udarac. Zadnji nokaut

  8
  1
 44. Bato komentariše

  Andrija Mandiću..Sve ti je istina…
  SLOGA BIĆE PORAZ VRAGU….

  8
  1
 45. Boro komentariše

  Da nam je srbija tako bliska i prijateljska davno bi nam isporucila sveta marovica , i da vam je vucic toliki prijatelj davno bi vam ga isporucio

  2
  8
 46. mašo komentariše

  Mandiću da si ti u Vladi i Brano i Ljoro bi bili još u zatvoru a ne bi turistički posjećivali CB Budva i Ulcinj. Ali dolazi brzo i to vrijeme.

  5
  1
 47. Kole komentariše

  Bez DFa u Vladi nema napretka!

 48. Goran komentariše

  Podrška za Vas i cijeli DF! Bog je uz poštene!

 49. Jana komentariše

  Jedino oni koji su se borili ovih 30 godina, mogu da iznesu borbu do kraja! A ne neki koji su se juče pojavili. Samo jako!

  3
  1
 50. Marko komentariše

  Mitropolit je Krivokapiću pružio podršku da on kao nestranačka ličnost bude nosilac liste ZBCG, a ne da on samostalno nastupa i da ne poštuje dogovore sa ljudima iz koalicije.

  3
  1
  1. Vuk komentariše

   To je udbaska podvala najava u istoriji Crne Gore, pokazace vrijeme dugo smisljana. G.zdravko. uz asistenciju vijesti,dritange i da se ne lazemo cetinjca Gojka.P. aj da se ne foliramo kada je tako. Al zasto kad te Medo upozorava prihvati Rajo. Znamo nisi iz zle namjere ali sto se ocekivalo od dps uhljeba? Sve je jasno bilo 30 uvece kad je prevarant pjesmu zaustavio..i reka nema revanšizma. E zato razbijte u Niksicu Marka.K voli cio NK a i Koprivica iz Dem ne stoji lose, sve resurse za pobjedu u NK za politički nokaut okg ,da vidite kako ce profa slusat tad!

   3
   2
 51. Jovana komentariše

  Dao je Mitropolit Krivokapići podršku, bez sumnji da će on raditi kako zapovijedaju strane ambasade. Ali nakon Mitropolitove smrti, Zdravko je skrenuo sa puta. Nažalost.

  2
  2
 52. Goga komentariše

  Mandiću, za sve si u pravu!

  1
  4
 53. Rade komentariše

  Koliko botova cak i iz Srbije kao podrska Mandicu. Mitropolit je znao da Dfu ne moze vjerovat za to im nije dao da imaju ucesca u Litijama vec je crkva vise puta naglasavala da se ne zloupotrebljavaju Litije a svi znamo da su mislili bas na Mandica i Vucica. Sjecate se odlaska Mandica i druzine kod Patrijarha Vucicevim avionom a iza ledja Mitropolitu? Pa nismo mi Srbi iz CG toliko blesavi da nas bas toliko zavlacite i varate za korist Mila i Vucica. Nek DF izadje samostalno u NK da vidimo sto narod misli.

  3
  1
 54. Ivi komentariše

  SVI ZA DEMOKRATE. Oni su doveli ovoga Krivog sa popovima.

  1
  1
 55. Sibirski komentariše

  Andrija, podrška tebi, NSD i DF-u, kao i očekivanje i zahtjev namučenog naroda da ni po koju cijenu ne odustanete od vaše časne borbe do konačnog sloma mafijaške hobotnice i njenih javnih i tajnih privezaka i pomagača! Prvi na redu su izbori u Nikšiću gdje očekujemo ubjedljivu pobjedu! 🙏☦️

  #medojesveupravu
  #milanjesveupravu
  #mandajesveupravu
  #dfjesveupravu

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.