Mandić: Miješanje stranih ambasada velika opasnost

2

Strane ambasade u Crnoj Gori planiraju da sastave koaliciju Pokreta Evropa sad sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), ocijenio je lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić.
On je na skupu koalicije „Za budućnost Crne Gore (ZBCG)“ u Budvi kazao da je miješanje stranih ambasada u unutrašnji političku život velika opasnost.

Te ambasade imaju plan da sastave koaliciju Evrope sad zajedno sa podmlađenim DPS-om. To je njihova namjera. I zato treba snažno podržati našu koaliciju, kako se ne bi realizovao taj opasni projekat“, poručio je Mandić.

Sa skupa u Budvi je poručeno da na izborima 11. juna treba potvrditi pobjedu od 30. avgusta 2020. godine i dati povjerenje upravo toj političkoj organizaciji koja je, kako je naveo, i pobijedila režim Mila Đukanovića.

Prema riječima Mandića, koalicija ZBCG čvrsto stoji uz gradonačelnika Budve Mila Božovića.

Politički napad na prvog čovjeka ovog grada nije bio slučajno. Takva veličanstvena i ubjedljiva pobjeda naše političke organizacije kojoj su se svi divili ne bi mogla da se ostvari da nije bilo takve snažne ličnosti koja je predvodila listu“, rekao je Mandić.

Kako je naveo, koalicija ZBCG ima sjajne ideje, ali nijesu dobili priliku da ih realizuju ranije.

Mandić je istakao da za novac investitora neće gledati da li dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, Njemačke ili Kine, i da će svaki biti koristan građanima Crne Gore, iz koje god države da dolazi.

2 Comments
  1. Djujic komentariše

    Ostavka mandicu ,pusti price!

  2. qyu komentariše

    Mandiću kome to pričas,svi mi znamo da su ti Demokrate i URA bajveči neprijatelji a za PES niko od vas ne postoji jer oni su sad broj jefan kod EU-NATO kriminalaca.Za gađenje je što smo svi popasli i dali glas za Milatovića jer gori je od Spajića i bilo bi bolje da niste sprečavali Spajića da bude predsjednik jer mnogo je manje pametan i podmukao od Milatovića.Vi za njih ne postojite,jedino molite Boga da u Cg ne žive samo popaljivi debili koji imaju gram soli u glavi da shvate sta je PES.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.