Lučić: Istina je pobijedila, MTS ostaje na KiM; Petković: Uspjeli smo da se izborimo!

0

Generalni direktor „Telekoma Srbija“, Vladimir Lučić potvrdio je da je sud u Prištini usvoji žalbu MTS-a na prethodnu odluku o brisanju iz registra privrednih društava, a Agenciji za privredne registre (ARBK) je naloženo da sve izmjene i podatke u registru ponovo sagleda uz strogo poštovanje Briselskog sporazuma i drugih mjerodavnih propisa, piše „Kosovo onlajn“.

„Izuzetno smo zadovoljni navedenom odlukom, koja potvrđuje istinu i vraća pravnu sigurnost za poslovanje i funkcionisanje MTS-a u skladu sa vladavinom prava. Nakon velike i teške borbe, za sada je istina pobijedila, a što je od ogromnog značaja za naše zaposlene, korisnike i ljude koji žive na Kosovu i Metohiji“, naveo je Lučić.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković je na društvenoj mreži Iks zahvalio direktoru MTS-a Vladimiru Lučiću i poručio da nas čeka još puno posla.

„Važna vijest za naš Telekom i sve Srbe na Kosovu i Metohiji. Odlučnom borbom u zaštiti interesa MTS kompanije i sporazuma iz Brisela, uspjeli smo da se izborimo i sačuvamo našu licencu. Hvala puno i direktoru Lučiću. Čeka nas još posla po ovom pitanju, ali ne odustajemo“, rekao je Petković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.