Lideri Srba sa Kosova i Metohije: Za budućnost Nikšića, za Marka na čelu grada, ali i za sav srpski narod u Crnoj Gori

7

Koaliciju Za budućnost Nikšića i nosioca liste Marka Kovačevića danas su podržali lideri Srba sa Kosova i Metohije, Goran Rakić i Igor Simić.

“U nedelju 14. marta budite jedinstveni, budite složni, jer samo je to ključ za uspjeh i Za budućnost Nikšića. Braća sa Kosova i Metohije su sa vama, kao što ste i vi bili sa nama kada nam je bilo teško. Veliku zahvalnost i veliki pozdrav upućujem i bratu Andriji Mandiću, koji je sa nama bio, koji je sa nama sada i koji će sa nama biti uvijek. Još jednom, srećno u nedjelju, Za budućnost Nikšića!”, poručio je Rakić.

Igor Simić je kazao da Srbi sa prostora Kosova i Metohije imaju mnogo problema, ali da su njihove oči uprte u sve nas.

“Uprte, prije svega, zbog veličanstvenih litija, zbog onoga što ste uspjeli da nam sačuvate: i Moraču, i Ostrog, i sve ostale svetinje zahvaljujući pobjedi koja nas vodi u budućnost”, istakao je on.

,,Za budućnost Nikšića, za Marka na čelu Nikšića, ali i za sav srpski narod u Crnoj Gori”, poručio je Simić.

Nosilac liste Marko Kovačević zahvalio se  sunarodnicima sa Kosova i Metohije na podršci koja im je značajna kako sad kada su nikšićki izbori u pitanju, tako im je, kako je dodao,  bila značajna i u svim prošlim vremenima.

“U toku prošle godine kada smo svi ustali protiv zakona o slobodi vjeroispovijesti, ustali su i oni tamo u veoma teškim okolnostima, da nas podrže, i ta nam je podrška bila vjetar u leđa, jer smo znali da ako oni tamo mogu da ustanu, možemo i mi ovdje da ustanemo. Ako su oni mogli danas da dođu ovdje da nam daju podršku, mi moramo da pobijedimo 14. marta i mi ćemo pobijediti, za bolju budućnost Nikšića, ali i za bolju budućnost naše braće sa Kosova i Metohije”, zaključio je Kovačević.

7 Comments
 1. Ivi komentariše

  E Vi zbilja znate šta je muka.

 2. Marko komentariše

  Ko vas pita,vi se tobozz dio srbije,zato use i u svoje kljuse

  3
  17
 3. Helm komentariše

  Kriminalne aktivnosti nekoliko režimskih trabanata i predvodnika takozvane “Srpske liste”, iza kojih Aleksandar Vučić stoji svim legalnim i ilegalnim kapacitetima, ili ih podstiče i ohrabruje, unose među Srbe na Kosovu i Metohiji očaj, beznađe.

  3
  20
  1. Realan komentariše

   SRBI SA KOSOVA DAJU PODRSKU SF,A KRIVOKAPIC KOJI JE SA NJIHOVE LISTE POSTAO PREMIJER OTVORENO I JASNO PODRZAVA DEMOKRATE.SAMO STO OD OVE PRVE PODRSKE NEMA VAJDE.OD ZDRAVKOVE IMA I TE KAKO.ZNACI S JEDNE STRANE UDARIO DAKA A SA DRUGE KRIVOKAPIC.

 4. Nevena komentariše

  Bravo!

 5. Lorena komentariše

  Svaka cast! Bravo..

 6. Milica komentariše

  Velika podrska! Svaka cast!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.