Licemjerstvo Evrope sad: Pritiskaju poslanicu Ćinćur da vrati mandat, a što ne vrate mandat Alternativi i SPP koje su oteli i prisvojili za sebe!

6

Za manje vremena niko na političkoj sceni Crne Gore nije uspio ono što je uspjela Evropa sad-da skoro na dnevnom nivou pokazuju političko licemjerstvo i neprincipijelnost.

Umjesto da podrže demokratiju u svojim redovima i da dozvole da ima i drugačijeg mišljenja i stavova, Evropa sad pokušava da uguši slobodu i nezavisnost odlučivanja unutar sopstvene stranke.

Javnost je upoznata da dvije poslanice sa njihove liste ne žele da glasaju za koncept Vlade Milojka Spajića i to je njihov legitiman stav.

Međutim, Evropa sad ide korak dalje i počinju da vrše pritisak na jednu svoju poslanicu.

Iz OO PES Bar su kazali sinoć da članovi tog OO sugerišu poslanici Radinki Ćinćur da poštuje odluku Glavnog odbora PES, na šta je kako se dodaje obavezuje Statut, te da podrži Spajića.

Miloš Pantović, predsjednik OO PES Bar

“U slučaju da poslanica Ćinćur nije u mogućnosti da uvaži stavove kako Glavnog tako i Opštinskog odbora, pozivamo je da vrati mandat i omogući nesmetano formiranje proevropske i demokratske vlade“, piše u saopštenju OO PES Bar.

Licemjerno je ovo što rade iz Evrope sad prema svojoj poslanici, jer ćute na otimanje mandata Alternativi, jer im odgovara da poslanica te grupacije bud dio njihove priče jer je lojalna Spajiću.

Taj mandat koji ima Jelena Nedović, pripada Alternativi, jer dolazi sa njihove kvote. Ona se oglušila o stav Alternative da ne glasa za projekat Vlade koju predlaže Spajić, ali Evropi sad ne pada na pamet da vrati mandat Alternativi.

Više je nego licemjerno pozivati svoju poslanicu da im vrati mandat jer ne misli Spajićevom, nego svojom glavom, a s druge strane im ne pada na pamet da traže od Nedović da vrati mandat Alternativi.

Zato, umjesto što pritiskaju partijsku koleginicu koja ima svoj stav jer misli svojom glavom, Evropi sad bi bolje bilo da vrate mandat jer Milojko Spajić, Vladu jedino može sastaviti uz prijetnje, ucjene u na silu!

6 Comments
 1. Sloboda komentariše

  Da li je podnesena krivicna prijava protiv svih prisutnih koji su ovoj poslanici zabranili njena Ustavom zagarantovana prava
  Pravo na slobodno misljenje i izrazavanje je Ustavom zagarantovano.
  Ovo je necuven pritisak nad jednom zenom kojoj mandat nije dao PES nego gradjani.
  Ovdje je neko drugi problem a ne ova gospodja.
  Nije izvrseno oduzimanje nelegalno stecene imovine i kriminalni novac vrti gdje burgija nece.
  Spajic od dvotrecinske vecine dolazi do situacije da nema podrsku ni u svojoj stranci. Mozda je drps susnuo koje meleonce u dzep mandatara

 2. Spori Rodriguez komentariše

  Hocemo Srbe u Vladi!

 3. daa se izmerimo komentariše

  protiv ovih moralinih nakaza zaista treba podneti krivicne prijave, poslanik ima pravo da odlučuje o svom glasu, posebno kada je stav postizborni miljama udaljen od preizborne pozicije… gospodja bi da se danas odrze izbori imala daleko vise glasova negoli lazojko… o ovim kericima, smrdljivim karijeristima iz oo bar da ne komentarisem…

 4. Orson Vels komentariše

  Kako nema nekih heroja iz tzv. ZBCG kada imaju više od 50% manje glasova nego 2020 godine, na koju se često pozivaju. Nema poziva za odgovornost sve je super. Trt Milijka!
  Da se slučajno sada održavaju lokalni izbori imali bi još manje i izgubili bi dosta mjesta gradonačelnika!
  Umjesto da podrže Spajića oni se samo bave ucjenama, vrijeđanjem i glupostima!!

 5. Filip komentariše

  Orsone legendo, sve što ima makar nešto u glavi i da mu vrane nisu potpuno pojele mozak, polako diže ruke od lažavog Spajića, Krvavca, Milovića i ostalih udbaško – depeesovskih pripravnika i,, eksperata “ u redovima PES. Jer, svi sve više shvataju da je Spajićev PES= DPS! Eto, ti se možeš pohvaliti da si jedan od sve ređih koji ne spadaju u prethodno navedene. Bra’o ti ga legendo.

 6. Q komentariše

  Ukral8 su Alternativi mandat sad hoće da postene ljude u PES-u mjenjaju lopovima treba li vise istw reči!?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.