Leposavić: Nazivati Crkvu svog naroda remetilačkim faktorom može samo poremećeni um

10

Bivši ministar pravde Vladimir Leposavić prokomentarisao je zašto pali režim i dalje ne ostavlja Crkvu na miru.

–Ovo atakovanje je upereno protiv sopstvenog naroda, jer je samoj Crkvi nuđeno da se odrekne svog imena i tradicije i time odustane od misije pomirenja na istini. Zato je napad na Crkvu napad na građane i njihove najvažnije vrijednosti i osnovna ljudska prava, napisao je na Instagramu Leposavić.

Prema njegovim riječima u Crnoj Gori, koja je stvorena u vrijeme vladičanske dinastije Petrović, namjera da se do kraja goni Crkva ravna je oceubistvu – što je još u paganskom ali mudrom Starom Rimu smatrano najvećim grijehom i najstrože kažnjavano.

–Gubitnici poslednjih izbora uporno prate pogrešne znakove iz inostranstva, pa su, osim sopstvene istorije zaboravili na plebiscitarno i rekordno iskazanu narodnu volju koja je prvi put u istoriji zemlje zavladala na miran i civilizovan način. Stoga, nazivati Crkvu svog naroda remetilačkim faktorom, može samo poremećeni um, zaključio je Leposavić.

10 Comments
 1. Legenda komentariše

  Leposavić za predsednika Crne Gore!!!

 2. NIKO99 komentariše

  Kada pogledamo tu porodicu iz koje potiče taj izdajnik možemo zaključiti da je čitava porodica u stvari tradicionalno izdajnička. Uvjek su bili kolaboracionisti i kvislinzi. Tokom drugug svjetskog rata su bili na strani Italijanskih okupatora a poslije su bili na strani UDB-e u progonu svoga naroda. Od sredine 90-tih su na strani NATO okupatora i opet proganjaju svoj narod. Dakle to je nešto što se ne može nikada ispraviti. Takva je to izgleda tradicija u toj porodici. Da ne govorimo o njihovoj sklonosti ka kriminalu i korupciji. Svi članovi te porodice su u kriminalu. Kod njih je primiti mito sasvim normalno i čak se ponose i hvale a kako su uspjeli prodati neki nacionalni interes ili resurs a uzeti novac za sebe. Kada sve ovo prođe neko mora da se pzabavi tim stvarima a kako članovi te porodice nebi nikada više bili na nekoj značajnoj javnoj funkciji. Prosto zato što postoje tradicije kako u pozitivnom tako i u negativnom smislu. Poslednji događaji pokazuju da bi taj veliki lider daleko više volio da vidi uništenu svoju zemlju i svoj narod, nego da vidi uspješnu budućnost našeg naroda. Nema te izdaje i aktivnosti protiv svoga naroda a koju taj veliki vođa ne sprovodi u cilju razbijanja jedinstva našeg naroda uništenja našeg pamćenja i kulture i konstantnog rada na pripajanju svoje zemlje Islamskoj Velikoj Albaniji. Takvu paničnu izbezumljenost teško da je neko gledao kod nas u istoriji. Dobro kaže Leposavić, to je bolest! To je poremećeni um!
  Biti član te porodice automatski diskvalifikuje osobu od bilo koje značajne funkcije u društvu. Otpad!

  1. Veljko komentariše

   Jbte leposavić i prfirije u duetu, govedo nevaspitano

 3. boka komentariše

  crkva drzave crne gore je crnogorska pravoslavna crkva
  okupatorska crkva srbije je zlocinacka organizacija
  tu sektu kao i ove ulizice izdajnicke treba procerat iz crne gore naravno uz osudu za izdaju i terorizam
  doci ce vrijeme i za to
  da je vjecna crna gora i sveta crnogorska crkva

  1. Bokelj komentariše

   Boka jebem ti majku majčinu. Okupator u Boki si ti lopove, hohšapleru i td. Proćerat ćemo te iz Boke po bilo koju cijenu gade!!!

 4. Ivi komentariše

  ŠTO OVAJ ŽIVKOVIĆ NE PIŠE O OVOJ BANDI PO DOLJANA A NEGO SE PRAVI BLESAV A MI U GOSTE IMAMO OD PEDJE BULATOVIĆA I REFERENDUMA PA NA DALJE. O PRANJU PARA ZIDANJU KUĆA I KUPOVINI ZEMLJE, VINOGRADIMA SVIJECKIM NEGO TU MEKEĆE UPRAZNO

 5. Veljko komentariše

  Kakva crkva jbte, to je leglo zločinaca, pedofilčina i sotonjara, jbla te ta tvoja sotonjarska zločinačkopedofilska organizacija

 6. E viva komentariše

  Crkva Srbije je okupatorska I mora da vrati svu otetu imovinu…a ti moj Lepi mozes da sviras uz kurac

 7. Harvi Kejtl komentariše

  LEPOSAVIĆU AKO ZA BOGA ZNAŠ ULAZI U POLITIKU OKUPI SRPSKI NAROD I SPASI OD PROPADANJA,AKO IKO TO MOŽE U CG TO SI TI.NARAVNO U STRANCI BRATIĆKA.AKO MOŽE ČISTO BOŠNJAČKA MOŽE I ČISTO SRPSKA STRANKA BEZ UKURVLJENIH IZDAJICA EADULOVIĆA MEDOJEVIĆA BOŠNJAKA PA ŠTO DA NE I MANDIĆA I BULATOVIĆA
  SPAŠAVAJ NAS OD OVIH SKOTOVA AKO ZA BOGA ZNAŠ

 8. Milutin komentariše

  Pošten i stručan čovjek i bilo bi dobro da nam on bude predsednik države.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.