budva-izbori-header
budva-izbori

Lekić: Najvjerovatnije ću biti uzdržan povodom inicijative za izglasavanje nepovjerenja Vladi!

4

Prvi čovjek Demosa i predsjednik skupštinskog Odbora za međunarodne odnose Miodrag Lekić sastao se sa šeficom Misije OEBS-a u Crnoj Gori Dominik Vag i tom prilikom saopštio da će na sjutrašnjoj sjednici Skupštine biti uzdržan kada se bude glasalo o nepovjerenju 43. Vladi Crne Gore.

„Tokom današnjeg radnog ručka, Miodrag Lekić je, podsjećanjem na značaj partnerstva Crne Gore i OEBS-a, posebno u sadašnjem i vrlo delikatnom momentu reformskih procesa, izrazio očekivanja za još jaču demokratsku ulogu i uticaj OEBS-a u našoj zemlji. Tom prilikom Lekić je prenio mišljenje i da uprkos nestabilnoj političkoj sceni u Crnoj Gori nije nemoguće pevazilaženje duboke političko – institucionalne krize pod uslovom da se poštuju poznata pravila demokratije koja se primjenjuju u pravnim i demokratskim državama“, saopšteno je iz Demosa.

Lekić je sagovornici kazao da će sjutra u parlamentu najvjerovatnije glasati uzdržano povodom inicijative za izglasavanje nepovjerenja Vladi, „time jasno praveći distancu prema svim akterima neprirodne i zato rekordno brzo raspale vladine koalicije“.

– U isto vrijeme dajući šansu od 14 dana za eventualno usmjeravanje političkog procesa prema interesima zemlje i njenih građana, kao i poštovanja univerzalnog demokratskog principa izborne volje građana – dodaje se u saopštenju.

4 Comments
 1. AfirvickaSljiva komentariše

  Nece Leki nikom da se zamjera…pushti djaola….treba se sutra penzija primati, pa ko veli da ja ipak ne dodjem na shednicu …nikad se ne zna

 2. Milutin komentariše

  Neće pasti vlada a trebalo bi.

 3. Hana komentariše

  gospodin lekic pokazao da je u politici samo zbog plate,citavo vrijeme kritikuje sva desavanja a sad nece da stane iza svojih stavova i glasa za obaranje vlade koja je pogazila ustav,zakone ,poslovnike sve sto je mogla….

 4. Q komentariše

  Izdaje poštenog naroda Cg i nastavak širenja nacizma je opstanak ove tajkunsko-lopovske vlade.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.