Nema petlju da se obračuna sa DPS-om: Krivokapić šalje parlamentarnu većinu u Brisel

20

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić apelovao je danas da se pitanje pravosuđa ne politizuje, ističući da ono mora biti uređeno po standardima i preporukama Evropske unije.

“Insistiranje na rješenjima koja neće biti podržana od evropskih partnera su, moram reći, u funkciji politike, a trebalo bi da su u funkciji pravne države”, naveo je Krivokapić na Twitter-u.

On je poručio da parlamentarna delegacija Crne Gore što prije treba da posjeti evropske institucije i da im kroz konkretne primjere objasni da ne možemo zatvoriti poglavlja 23 i 24 sve dok su na pozicijama isti oni zbog kojih ta poglavlja godinama stoje nezatvorena.

“Pozivam sve učesnike u ovom procesu da se pitanje pravosuđa ne politizuje, da se energija uloži u što hitnije traženje rješenja koja neće biti sporna evropskim partnerima, a ni nama koji smo svjedoci da je upravo zbog takvog pravosuđa Crna Gora danas u ovakvom stanju”, naglasio je premijer.

20 Comments
 1. Vojo komentariše

  Prevarant !

  37
  3
  1. LipaLipa komentariše

   … sto je odje prevara nek mi neko objasni, … organizacija tuzilastva u CG, evropski standar, … ne govorim o kadrovskim rjesenjima, … df htio to da mijenja, a oce u EU, … sto ocekivali, da im EU aplaudira, … bilo malo fingiranja, kako bi se Katnic natjerao na ostavku, … zelja za osvetom bila jaca, nista ne shvatili, … sad im svako “kriv”. posbno, bivsi noslilac liste, … to sto su svi bili protiv, cak i snp, nista, … bridi “obraz’ no neka, … lako ce oni sa “obrazom”, … koko ovo “materijalizovati’ kod glasaca jedina briga, … kako bi “pala” podska crkve ,Jonikija, no malo morgen, … ovo nije auto-gol, samoubistvo, … pucali u “srce”, sad oli lijevom, … pa mozda pretekli, ne znam, … aj’ zdravo, …

   1
   5
   1. Autarijat komentariše

    Sve istina živa,no dokazi ti neznavenim df ovcima.pola misli da je zemlja ravna ploca,aBg centar svijeta.cast izuzrcima. Kad im vidim lidera u Nk smrkne mi se,ko seocka lola

    1
    5
 2. MIKI komentariše

  Samo je ostalo jos da ti neko povjeruje.Mici se prevarantu , kad si ti mogao mitropolita naseg da izvaras, cemu ovaj napaceni narod da se nada od tebe.

  35
  1
  1. Vitez komentariše

   Izdajico i Brankovicu

   11
 3. Ivi komentariše

  I svanu dan! OVE VLADE VIŠE NEMA! Sviraj u prazno! PARLAMENTARNA KRIZA!

  28
  1
 4. Ivi komentariše

  Putuj ti i delegacija, DF neće, igraj se još malo. OVE KAZNE VIŠE NEMA! I opoziciju povedi, mi ćemo da, se vakcinišemo.

  20
  2
 5. Zaviša komentariše

  Podrška za Krivokapića, riješiće se i ovaj problem

  4
  25
 6. Roberto komentariše

  Tvoj Komentar
  Tako funkioniraju
  demokratske države
  nećete srbi onako kako
  vi mislite,uskoro pada
  srbočetnicka vlada
  pozdravite se sa
  vladavinom vašom.

  3
  21
 7. Andrija2010 komentariše

  ajde ti moj krivokapicu doma.isti si kao ranko. batali se corava posla.

  22
  2
 8. Pobjeda ZBNK komentariše

  Odlszis ,odlazis rusis im snee…zecu i dritku ,kvaris planove…

  13
  1
 9. Helm komentariše

  Zdravko Krivokapić predsjednik Vlade Crne Gore pokazuje da nije klasičan političar i prevarant već običan čovjek iz naroda koji je sticajem okolnosti upao u blato politike gdje vladaju lopovi i prevaranti. Briselu nije u interesu da tužilaštvo i sudstvo budu nezavisni i bez njihovog uticaja. DF se vodi ličnim i partijskim interesima i briga njih za narod već pokušavaju da zaštite sebe i svoje interese.

  3
  12
 10. Bojana komentariše

  Ti vise nemas podrsku parlamenta

  10
  1
 11. Sinisa komentariše

  Prokockao si nasu pobjedu…. sram te bilo ….
  Ucijenio vas Katnic
  Podrska za DF

  13
  2
 12. Darko komentariše

  Ostade Katnic i Milo…..
  Evo sto je Joanikije i Gojko predlozili…. ovu smlatinu pjanu

  13
 13. Ljilja komentariše

  Kukavice …. vidi se ko su jedini i pravi borci protiv mafijaske hobotnice dps
  Df je doveo do pobjede a ti izdajnice vracas dps ponovo na vlast

 14. Onako usput komentariše

  Zna li ovaj sta znaci rijec “partner”??!Koji evropski parteneri , nesreci pogubljena.Oni su ti nadredjeni , gazde , Bogovi , a ti si kod njih sluga i rob poslusni.Ne smijes u WC poci dok ne pitas ambasadore tih drzava.Cak nemas kontakt ni sa glavnim gazdama , vec si poslusnik njihovih poslusnika!

  10
 15. Novopečeni Staropodgoričanin komentariše

  Pijandura zajebava

 16. Sibirski komentariše

  Zapamti da te Đedo sa nebesa gleda, prevarantu cucki!

 17. MIKI komentariše

  Sto se ljutite na Krivokapica, covjek je sam priznao da je uvijek glasao za Dps,shvatite da on nije vanstranacka licnost, vec je podmetnut od strane Dps i Gojka Perovica.Uspjeli su da prevare naseg cestitog mitropolita, a sada Zdravko ispunjava obaveze prema Milu i njegovoj mafiji.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.