Konjević: Afera „Koverta“ je pokrenula ozbiljne promjene u Crnoj Gori

2

Lider SDP-a Raško Konjević rekao je da je afera “koverta” pokrenula ozbiljne promjene u Crnoj Gori.

“Ono do čega ja kako neko ko se bavi politikom mogu da dosegnem, to je da je ta afera otvorila ozbiljne promjene u Crnoj Gori”, izjavio je Konjević gostujući u emisiji “Minula neđelja” na A plus TV.

Predsjednik SDP-a bio je specijalni gost u “Minule neđelja” sa Boškom Kovačevićem a o aferi “koverta” govorio je nakon pitanja glavnog i odgovornog urednika portala Biznis CG Predraga Zečevića.

“Imam pitanje za gospodina Konjevića. Radi se o aferi “Koverta” za koju je gospođa Vanja Ćalović kazala da je školski primjer političke korupcije. Da li Vam smeta zbog čega nismo dobili epilog te afere, budući da je Evropska komisija u nekoliko navrata preko svojih izveštaja uzoravala na to. Kakav je Vaš komentar povodom toga?”, upitao je Zečević.

“Mislim da je ta afera pokrenula ozbiljne političke promjene u Crnoj Gori”, rekao je Konjević i dodao: “I dala je poseban impuls da se neke stvari gledaju na drugačiji način. To je sada kod pravosudnih institucija, mislim da je suđenje u toku”.

“Čudno je kao pranje novca…”, nadovezao se Zečević.

“Mislite kvalifikacija, kvalifikacija samog djela. Dakle, sud je prihvatio optužnicu, to ne znači da tužilac ne može otvoriti, ukoliko postoji dovoljno elemenata, i neka nova krivična djela. Ono do čega ja kako neko ko se bavi politikom mogu da dosegnem, to je da je ta afera otvorila ozbiljne promjene u Crnoj Gori”, dodao je Konjević.

(A plus)

2 Comments
  1. Dekson komentariše

    Ta i još na stotine drugih afera.

  2. qyu komentariše

    Samo nikakvih promjena nije bilo u glavama SDP-a.Jednom nacisti uvjek nacisti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.