Kojčić: U Crnoj Gori se nikome više neće politički isplatiti da radi protiv interesa srpskog naroda!

6

U Crnoj Gori se nikome više neće politički isplatiti da radi protiv interesa srpskog naroda, poručio je politički filozof Dragoljub Kojčić.

On je u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ ocijenio da će pojedini politički akteri u Crnoj Gori morati dobro razmisle kakve će rezultate ostvariti na izborima ukoliko predizbornu platformu budu gradili na suprostavljanju volji srpskog naroda.

– Milo Đukanović bi trebalo da razmisli o signalima koje dobija sa prostora crnogorskih opština gdje je značajno izgubio podršku posle litija. Onaj ko bude radio protiv interesa srpskog naroda u Crnoj Gori ili bilo gdje u regionu, treba da zna da mu se to neće poltički isplaititi. Ni Milu Đukanoviću, ni Ranku Krivokapiću, ni Bakiru Izetbegoviću, ni Andreju Plenkoviću, ni Zoranu Milanoviću. Onaj ko bude donosio partijske odluke u Crnoj Gori moraće dobro da razmisli kako će izgledati posle novih izbora ako se izborna platforma bude gradila na poništavanju Temeljnog ugovora i suprostavljanju volji srpskog naroda – kazao je Kojčić.

On je apelovao na politčke partije koje računaju na podršku srpskog biračkog tijela da se ujedine i da prestanu sa fragmentisanjem, koji datira još od 1998. godine

– Od 1998 je fragmentisano srpsko glasačko tijelo u Crnoj Gori i to je praktični problem. Konačno bi trebali da se ujedine i „istjeraju“ srpsku stvar u Crnoj Gori – kazao je Kojčić.

Prema njegovom mišljenju, u Crnoj Gori se od litija vodi epska borba za identitet.

Kako zaključuje, SPC je čini stožer i okosnicu srpskog identiteta, bez kojeg ne bi postojali ni Srbija, a ni Crna Gora.

 

 

 

 

 

6 Comments
 1. Ivi komentariše

  Narod se neće miješati, niti ćemo krvlju plaćati guzice sa popina a, fukaro jedna, mrš za sva vremena. Crkva mafija ANB i biznis i lova!

 2. Gavrilo komentariše

  Samo ti filozofiraj srBski šovinisto

 3. BOKA KOTORSKA komentariše

  IVI ,SMANJI DOZIVLJAJ ! I PAZI STO PRICAS ! NAROD MOZE SVE DA PROMJENI U SVOJU KORIST ,MIRNO ,DOSTOJANSTVENO ,KAO STO JE VEC JEDNOM DOKAZAO !

  1. Ivi komentariše

   Koju narodnu korist, kreteni prave haos 3 godine i žvalaju po Skupštini. Ti ćeš biti miran a hoće li suprotna strana? Narod, e seljačino, čitave zapadne službe su stajale iza loma. Što je falilo posle izbora kad se dobro slomi? Da zidaju zgrade popovi sa komita a po Bg??

 4. Radmilo komentariše

  Kojčić svojim komentarom nudi način da se postigne mir a ne da još više rasplamsa strast. Sve drugo bi bilo samo jedan veliki korak unazad od bilo kakvog rešenja.

 5. Predrag komentariše

  Kojčić svojim komentarem poziva na mir. Bez uvažavanja nije moguće ići dalje, sada kada je toliko koraka otišlo unazad.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.