Koalicija Za budućnost Podgorice održala konvenciju na Draču; Borovinić Bojović: Grad ne čine zgrade nego ljudi, mi želimo da se grad vrati vama

0

Predstavljanjem predizbornog programa stanovnicima mjesnih zajednica Stara Varoš, 19. decembar i Drač, koalicija Demokratski front – Prava Crna Gora – Slobodna Crna Gora – Radnička partija pokret „Za budućnost Podgorice“ započela je prvu konvenciju uoči predstojećih lokalnih izbora u Podgorici koji su zakazani za 23. oktobar.

„Kud ćete bolju situaciji nego kad vidite da ne možemo stati u kancelariju nego moramo ispred kancelarija da razgovaramo. Sjutra u Srpskoj kući u 19 sati kreće naša kampanja. Budućnost Ppodgorice je više nego izvjesna. Ovdje mnogo toga treba da se promijeni. Moramo zaustaviti korupciju u Glavnom gradu. Srećni smo što imamo dobru kandidatkinju. Naši odbornici su nova lica. Pobjeda je naša“, kazao je Andrija Mandić.

Milan Knežević, jedan od lidera DF-a. kazao je da već sad mogu predstaviti novu gradonačelnicu Podgorice.

“ Građani će lako glasati između Jelene Borovinić Bojović i Ivana Vukovića. Naša konkurencija je krenula sa kampanjom i ne znate da li prodaju usisivače ili dormeo. Ivan Vuković je žrtvovan. Njihova koalicija ne može pobijediti u Podgorici, već će se raspršitii. Očekujemo pobjedu u nekoliko crnogorskih gradova. Pozivamo vas da krenemo na terenski rad. Očekujemo vas u svakom dijelu našeg grada da pošaljemo poruku da imamo najbolji program i najboljeg kandidata za gradonačelnika“, kazao je Knežević.

Kandidat za gradonačelnika Podgorice Jelene Borovinić Bojović kazala je da je srećna što kampanja kreće sa ovog mjesta iz srca Podgorice.

„Čast mi je što predvodim listu, a osnovni zadatak je komunikacija sa vama, jer mi smo tu za vas. Lijepo je kada razmišljamo o zgradama ali potrebniji su ljudi. Grad ne čine zgrade nego ljudi. Mi želimo da se grad vrati vama. Prve korake napravila sam u Ulici Jovana Tomaševića. Neću odustati dok vam ne vratimo Podgoricu. Kada su namjere časne i znamo šta želimo, onda pobjeda neminovno dolazi. Svi ćemo slaviti 23. oktobra. Da našoj djeci obezbijedimo bolju budućnost. Ne razmišljamo tenderski, već o budućnosti naše djece – kazala je Borovinić Bojović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.